Terima Kasih Blogger Ako Retna

Terima Kasih Blogger Ako Retna

Terima Kasih Blogger Ako Retna | Dua hari lepas, ciksun dapat notifikasi whatsapp, bagitahu barang ciksun sampai kat rumah. Posmen letak barang atas meja depan rumah. Courier ABX. Tak pernah-pernah ciksun pakai courier yang satu ni. Hairan jugak, tertanya-tanya barang mana satu ni yang sampai? Sebab ciksun kan banyak jugak beli barang online, order aksesori untuk gelang kristal pun online. Kot lah ada barang yang seller pos guna ABX?

Tapi bila dah sampai rumah, ambik parcel dan tengok maklumat kat label, eh ni bukan dari Shopee or dari China. Ni macam persendirian punya shipping. Nampak signature kat bawah consignment note, rasa macam boleh agak dah sape bagi. Bawak masuk dalam rumah dan terus bukak.

Terima Kasih Blogger Ako Retna

Kan betulll, kak Retna a.k.a blogger Ako Retna a.k.a anakomak yang kasi. Hadiah untuk top commentator bulan Jun 2022. Terima kasih kak Ret! Bestnya dapat teh dari Cameron Highland! Alhamdulillah atas rezeki dariNya. Semoga Allah murahkan lagi rezeki kak Ret yang suka bagi hadiah kat orang lain. Ameen ameen ya Rabb!

P/S: Tak sabar nak tunggu bulan Oktober.

Post a Comment

5 Comments

  1. Tahniah! Seronok dapat hadiah.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Rezeki rajin blogrunning

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah smp jgk hehehe... Kita tgu bln oktober jgk ni haha

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah! Tahu tahu hadiah sampai je kan. Best tu boleh mengeteh selalu :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com