Gi Cuti-cuti Naik ETS

Gi Cuti-cuti Naik ETS

Gi Cuti-cuti Naik ETS | Setelah sekian lama tak keluar negara, ni la kali pertama ciksun keluar lepas pandemik. Dengan passport baru, gi cuti-cuti hujung minggu sekejap dengan kengkawan.

Gi Cuti-cuti Naik ETS

Pagi-pagi da naik train kat KL Sentral. Ambik ETS, ni pun first time jugak sejak ETS dilancarkan. Haha! Alhamdulillah atas segala rezeki dariNya.

Ke mana kita? Dekat-dekat je, nanti ciksun share lebih lanjut ekk ❤️



P/S: Sape kenal orang dalam gambar tuuu? 😆

Post a Comment

8 Comments

  1. happy holiday uols!! hati² di thailand ya ok

    ReplyDelete
  2. enjoy ur trip and holiday, take care ye cik Sun

    ReplyDelete
  3. sronok tu holiday naik ets...sblum pandemic aritu ada plan juga tup2 tergendala sbb pandemic melanda

    ReplyDelete
  4. Yang penting pengalaman bercuti naik ETS tu kan. Selamat bercuti. Enjoy cuti dan dipermudah segala urusan.

    ReplyDelete
  5. behnyaaa...nak baca story lagi pasal ets pleasee

    ReplyDelete
  6. holiday ke utara naik ets ni ada dlm wishlist aida, ciksun.
    nak gi dgn asben & anak2. gaya bagpackers la kami berlima in shaa Allah.
    namun, masa lom sesuai. tunggu nanti thn depan.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Dapat jalan-jalan dan lapangkan fikiran.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com