Maaf, Ke Laut Dah Ni

Maaf, Ke Laut Dah Ni

Maaf, Ke Laut Dah Ni | Ke laut sungguh dah mood nak update blog ni. Segala review pun da kene tolak ke pinggir pantai juga. Da tak rajin dah, rasa dah penat nak kejar semua benda. Biar la santai-santai aje, update bila rasa nak update. Lantak ko la situ.

Haaa, kalau boleh nak macam tu lah kan. Ikutkan hati ni nak terus bersara aje dari semuanya. Tapi ada rasa kesian juga dekat PRs yang contact kita, minta tolong join campaign etc. Kekangan masa dan keserabutan fikiran menyebabkan ciksun rasa nak menjauh. Penat.

Penat dengan keadaan.

Penat dengan ketidakpastian.

Penat dengan semuanya.


Mungkin ciksun akan menyepi buat beberapa ketika. Ni pun dah menyepi juga blog ni sejak balik dari Thailand hari tu. Hmmm.

Entah lah. Tak faham kadang-kadang.

Post a Comment

7 Comments

  1. berehat la ciksun jika dirasakan amat perlu :)
    nanti kembali semula ye.

    ReplyDelete
  2. Tidak mengapa Cik Sun.
    Berblogginglah apabila ada masa dan kesempatan. Bawa-bawalah berehat dahulu, nanti sudah bersedia boleh menulis semula.

    ReplyDelete
  3. Rehat dulu CikSun. Nanti slow slow kayuh. Kalau nak kejar semua dalam masa yang sama memang tak terlarat.

    ReplyDelete
  4. Cepat update!! Tak yah ke laut sangat nnt lemas hahha

    ReplyDelete
  5. Tujuan asal berblog apaa.. Tibberrr.. Tapi mmg kdg kdg rasa camtu.. Semoga Allah permudahkan urusan hidupmu cik Sun!

    ReplyDelete
  6. Alaaa..rehat aje la..jangan la berhenti menulis...akak tau la akak jarang muncul kat sini....jangan la merajuk...hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com