Ticker

6/recent/ticker-posts

WW: Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Lepak Minum Kopi di He & She Coffee, UTM Johor Bahru

Cuba kopi di tempat baru kali ni.

Walopun student UTM JB, jarang-jarang nak naik ke atas bukit sejak duduk luar kampus, maka ni la kali pertama sampai ke He & She Coffee dekat bawah Perpustakaan Sultanah Zanariah tu.

Kopi sedap, Salted Egg Yolk Croissant tu pun sedappp! Lembut gilaaa croissant tu, dengan inti telur asin lemak manis ala amboi-amboi ๐Ÿ˜‚

Waktu perniagaan:
Ahad - Khamis
8.30am - 8.30pm

Jumaat - Sabtu
8.30am - 6.30pm

Video tengok kat SINI

Post a Comment

7 Comments

  1. Wahh, tempat lepak faveret kmk dolok tok (PSZ). Org luar boleh masuk UTM ka? Teringin juak mok melawat kafe tok hehe

    ReplyDelete
  2. Belum nampak lagi Iman share mengopi kat sini.

    ReplyDelete
  3. ada pula kopi he ( she ye.. nampak menarik juga tu

    ReplyDelete
  4. amboii... hipster habis. kita dulu beli air mesin gedegang aje kat depan psz tu bawak minum kat bilik study 24 jam tu

    ReplyDelete
  5. lama x jenguk sunah.. sihat kah??? hahah ada rezeki nak gak mengopi kat sini

    ReplyDelete
  6. santan kelapaa ala amboi2.. cantik kedai dia

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com