Ticker

6/recent/ticker-posts

Saiz Snowflakes

Saiz Snowflakes | Ada yang tanya dalam entri Snowflakes yang lepas, saiz snowflakes ni besar mana? Cuba letak dekat tangan, dia nak tengok. Eh, dah macam TikTok dia buat ruangan komen tu. Kalo la boleh reply terus gambar kat situ kan senang. Hahaha! ๐Ÿ˜

Kepada Hapijol, ni dia gambar snowflakes dekat tangan berglove.

Saiz Snowflakes

Kecik je snowflakes ni, comel dan fragile. Cantik tapi rapuh. Indah kan ciptaan Allah yang satu ni.

Time tengah taip ni, suhu kat luar -6°C. Amaran cold wave sejak petang semalam, bermula dari malam tadi. Sampai esok suhu drop negatif. Tapi takde snow pun. Rasanya masa gambar kat atas diambil, will be the last snow kat Busan. Sebab Busan ni susah nak turun salji, tak macam tempat lain di utara dan di sebelah barat Korea Selatan.

Langit hari ni cerah warna biru. Biasanya kalo cuaca cerah, suhu lebih sejuk dari langit yang mendung berawan. Ciksun pun WFH je hari ni. Duduk lab boleh beku sebab takde heater.


P/S: Oh, ni entri pertama tahun 2024 rupanya.

Post a Comment

6 Comments

  1. Kalau snow flakes dia beso, sekali turun salji mau lencun banjir hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Cantiknya bila dia tak bertindih dgn yg lain. Halus dan indah seni yang Allah swt ciptakan ini.

    ReplyDelete
  3. subhanaAllah.. cantikkk sangat snow flakes tu

    ReplyDelete
  4. Entri pertama 2024. Happy New Year cik Sun yang jauh di perantauan ๐Ÿ˜

    Cantiknyaaa snowflakes betul betul ni ❤️ Seronok tengok!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com