Ticker

6/recent/ticker-posts

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan | Sebelum gerak balik ke Busan, ada beberapa jam lagi masa nak naik KTX kat Seoul station. Jadi, lepas makan tengahari dekat Maehwa Lamb Grill, kitorang amek bas pergi Namsan Tower. Nak naik bas apa, tunggu kat mana tu korang guna je Naver apps ye. Senang! Hari cuti, penuh gila bas nak gi Namsan Tower dengan rakyat bukan Korea. Hahaha! Dah macam KL penuh dengan Bangla pada hari raya ๐Ÿ˜‚

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Alhamdulillah, setelah berhempas pulas, sampai jugak ke Namsan Tower. Belanja view dulu dari Namsan Tower. Nampak bandar Seoul kat bawah. Langit tak berapa clear sebab udara sedikit berjerebu kat Korea time ni. Korea memang camni, air pollutant dia tinggi. Kena check weather apps hari-hari, terutama yang ada alergik. Nak tengok Namsan Tower?

Nahhh:

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Ada sisa-sisa salji dari hari semalam-semalamnya lagi. Suhu sejuk sikit, merasa la Ecah pijak salji walaupun sisa aje. Boleh bergambar dengan salji, baru lah winter kannn! Hahaha! Sekejap je kat atas ni sebab tengok barisan nak naik bas turun bawah panjang gilaaa. Jadi, terus masuk barisan takut lambat sampai bawah.

Singgah Namsan Tower Kejap Sebelum Balik Busan

Bergambar last dekat Seoul station sebelum gerak balik Busan.

Bye Seoul!

Hingga ketemu lagi, insya'Allah!

Post a Comment

1 Comments

  1. nampak putih je bila musim salji kat sana kan... yelah pokok2 pun tidur

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com