BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, December 26, 2010

500 Blog !


Enchek Ben tengah cari 500 blog!!

Dan saya nak join~

Orang panggil saya Sunah tapi nama penuh saya Siti Hasunah binti Mohammad, berasal dari Bintulu, Sarawak. Saya sangat suka bunga sakura~ Kenapa SAKURA? Boleh klik SINI. Nak tau lagi, boleh tinggalkan komen ye~

Nape saya jadi blogger? Hee..sebab saya nak berkongsi~

Sharing is caring~

Caring is loving~

Loving is membahagiakan~

Bahagia melihat orang lain bahagia~






23 comments:

Mayra Hilton said...

wewit! jalan jalan cARik pasal neh

selamat berkenalan :)

from 500 blog (Ben Ashaari):D

Sunah Mohammad said...

@Myra Hilton
wewit balik~ hehe..selamat berkenalan kembali~ ;)

micky eyqa said...

salam perkenalan terjah dr blog BA

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

suka cartoon said...

hai..jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..huhuhu...

Cik Mimie said...

singgah sini dr segmen bro BA..

Niesa said...

salam kenal2
http://niesalurve.blogspot.com/

Sunah Mohammad said...

@mickey eyqa
salam kenal~ nanti saya terjah balik ye~

Sunah Mohammad said...

@syira aka sepatu hijau
salam syira~ hee..besh2~

Sunah Mohammad said...

@Mimiey.. (^-^)
salam kenal kembali~

Sunah Mohammad said...

@kidin
salam kidin~ insya'ALLAH nanti saya terjah ye~

Sunah Mohammad said...

@suka cartoon
hee..jap lagi saya jejak ye..

Sunah Mohammad said...

@Cik Mimie
salam kenal kembali~

Sunah Mohammad said...

@Niesa
kenal2 kembali~

Gen2Merah said...

salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah

Sunah Mohammad said...

@Gen2Merah
salam wrt~ selamat datang~ salam ukhwah~ ;)

Matika said...

mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

Firdaus Shah said...

pon....pon.......kebabooommm!!!...
bergegar x?hehe....
http://dm924.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

salam kenal ,. i follow you :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.