1 Undi Untuk Si Comel

February 21, 2011


Fullamak~!!!

Budak kecik ni pun bertanding weh!


Sila undi dia 24hb ni sebab dia COMEL!

Hahaha~ 

Okie...kalo kamu-kamu semua kan, dulu-dulu mengundi calon MPM kampus kamu sebab pe ek? Ape kriteria yang kamu-kamu pilih? Cantek? Comel? Hensem? Kacak? Macho? Manis-manis macam Irene Nadia Marcello? Ke huduh sikit tapi pandai bergaya? Erk!

Ke sebab dia tu kamu-kamu kenal sangat? Dia aktif kat kolej? Dia selalu join program kampus? Dia boleh dipercayai? Dia berwibawa dan bertanggungjawab? Atau dia selalu tolong kamu-kamu buat assignment yang tertinggal? Eh!

Hurm...masa mula-mula masuk U dulu...

Tahun 1:

"Eh, abang ni ade jaga saya masa Minggu Haluan Siswa, saya nak pangkah abang ni la~~"
"Eh, kakak ni pun ade, pangkah-pangkah..."
"Err...dah habis yang dikenali...hurm...yang ni lah, comel lagi hemsemmm!"

Tahun 2:

"Ha...dia ni memang saya kenal kat kolej!"
"Oh, senior ceq ni, junior kena support senior!"
"Dah habis lagi...hurm...yang ni lah, muka cam bersih dan suci jek..."

Tahun 3:

"Sila undi saya!" :D

Tahun 4:

"Dah, ceq dah tau dari awal nak undi sapa! Takyah cucuk-cucuk dah! Menyampah lah cucuk-cucuk niiiieeee!!!"

Fuhhh...rajin sungguh pelakon kat atas ni mengundi, tak tinggal tu...dari tahun 1 sampai tahun 4!  Kamu ada? Hahaha~

Okie...yang tak mengundi lagi tu, sila undi calon yang berwibawa dan cantik serta hensem, ok? Ops! Yang berwibawa lerr...yang belakang-belakang tu nilai tambah je. ;)

Jom tengok sape yang menang...beberapa kampus dah nampak dah result...


P/S: Saya bukan student UNIMAP, dan saya tak boleh mengundi! :p


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

22 Comments

  1. memang betul sgt!!!
    tepat kat btg idung nad yang tahun 1 and 2 tu...wahahahah!!!
    kantoi~

    ReplyDelete
  2. selamat mengundi

    tiba2 kak ayu teringat pada zaman kak mengundi..mmg akan vote para senior yang hensem lagi bergaya jer..
    hahahah

    ReplyDelete
  3. saye kini bukan lagi student.. xde dah rase suasane camni.. uhuk

    ReplyDelete
  4. teringat kenangan dulu..
    tunggu kiraan undi sampai kul 5 pg..
    pukul 7 bertolak ke putrajaya ada interview kerja..

    Entry terbaru padlie: Berakhirnya riwayat bumi

    ReplyDelete
  5. <----1 kelas ngan ketua jentera Pro_M
    jwpnnye sudah pasti kak sunah tau

    ReplyDelete
  6. @kay_are

    saya juga dah bukan degree student..huhuhu

    ReplyDelete
  7. haha...yup...oowww...tau la budak master tak boleh ngundi...

    ReplyDelete
  8. @mohd zhafri

    haha~ tu la~ sangat sedih takleh undi ni..:D

    ReplyDelete
  9. den dari 1st year mmg da pro-m.hahaha

    ReplyDelete
  10. hahhahaha....akak dh baca tp tak perasan rupanya kt bawah tu ada tulis sbb apa tak leh mengundi...hahahaha

    ReplyDelete
  11. teringat bila time2 nk pilihanraya..sumer SRC sibuk berkempen mcm2..tp pastu..xde byk mana pun contribution dorang..takat nama je..haishh

    ReplyDelete
  12. @chii

    ho~ biaselah tu~ ;) ops, jangan dibiasakan..kene betulkan.. :D

    ReplyDelete
  13. haha...lawak....ada gak berdetik hati cmtu.....XP tp dgr ape gak dyorang ckp time manifesto....XP

    ReplyDelete
  14. @Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz

    hehehe..time akak dulu, yang first kene wat rapat umum manifesto..tapi time tu calon umum je..tahun lepas akak, baru start calon fakluti kene wat rapat umum..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com