Abang Ady Nak Tengok Trafik

February 22, 2011


Okie...atas permintaan abang Ady dan setelah bertanya kepada Enchek Nuffnang, maka...dengan sungguh malunya saya mempamerkan trafik Sunah Suka Sakura dot com untuk minggu ini...-_-"


Saya kalah la dengan abang Ady...tak sampai 300 UV...mana ntah 'followers' yang lain tu...:p

Okie, mungkin penulisan saya tak mantap lagi nak tarik diorang lekat kat sini...dan mungkin saja yang viewed ni bukan followers blog ni, kan, kan, kan? Silent readers katakan...(sila jangan muntah!)

Ape pun, terima kasih kepada kamu-kamu yang datang ye...saya suka tengok graf tu sama rata...ehehe...:)

Saya akan usaha lagik!


ENTRY CAMBEST? TAK SEMPAT LAH...


You Might Also Like

36 Comments

  1. wow!..hebat la visitor die..power tue..atq pun turun naik.turun naik..

    ReplyDelete
  2. sekurangnya tersusun jer..maintain..tak macam abg..naik turun tak tentu hala..errr

    ReplyDelete
  3. niq lagi la..huuuuu...xder org pon

    ReplyDelete
  4. maintain jer...hehe

    ReplyDelete
  5. gua punya tak konsisten langsung..haha..bz turun gila..haahha

    ReplyDelete
  6. seronok plak tgok sunah ngan ady nie..hahaha...ok la tu sunah

    ReplyDelete
  7. :)...suke nengok ijauuuuu jek..huhu

    ReplyDelete
  8. wah...ramai tu....saya punya paling abes pun satu hari 140 jek...huwaaaaa!!

    ReplyDelete
  9. wah...sama2 la kita berusaha.

    http://revolusichinta.blogspot.com/2011/02/nak-terjah-kamu.html

    ReplyDelete
  10. ina nak publish,, tp trafik ciput sgt,,huahuahua,, kak shida,,ina pown rasa camtu jugak... yeay dpt abg ipar!!! larikkkkk

    ReplyDelete
  11. Oklah tu sampai gak 200uv kan..
    Saya semalam je baru dapat 400uv..
    Tu pun maybe sebab 4 entri sehari..


    Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
    Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
    Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

    ReplyDelete
  12. wah, jeles tgk traffik die!!nak jugak mcm tu!!

    ReplyDelete
  13. wah, banyaknyer...

    sy xde laa sampai kesitu...

    ReplyDelete
  14. jelesnye..
    da kire tinggila berbanding akak..
    akak da follow sunnah..
    sudi-sudilah memfollow akak ye..(",)
    peace...

    -petua dan ubat untuk sakit perut"

    ReplyDelete
  15. perghhh..ok la tu,dari kita ni..siput v*vi je..ermmm congrat^^

    ReplyDelete
  16. @AdyBudika

    hehe..tapi tak sampai tinggi-tinggi cam abang punye~

    ReplyDelete
  17. @niq

    tipu!!! niq banyak jek orang baca! saya sekali! :p

    ReplyDelete
  18. @white rose

    insya'Allah nanti white rose akan sampai juga...:)

    ReplyDelete
  19. atq kalo ari minggu..kompem visitor kurang...cayalah..40 pun pernah taw

    ReplyDelete
  20. @forever love

    ari minggu adalah hari untuk ngupdate entry sebanyak2nye..hahaha~

    ReplyDelete
  21. wah.. ramainye..
    kite punye cenonet jek... =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com