BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 22, 2011

Abang Ady Nak Tengok Trafik


Okie...atas permintaan abang Ady dan setelah bertanya kepada Enchek Nuffnang, maka...dengan sungguh malunya saya mempamerkan trafik Sunah Suka Sakura dot com untuk minggu ini...-_-"


Saya kalah la dengan abang Ady...tak sampai 300 UV...mana ntah 'followers' yang lain tu...:p

Okie, mungkin penulisan saya tak mantap lagi nak tarik diorang lekat kat sini...dan mungkin saja yang viewed ni bukan followers blog ni, kan, kan, kan? Silent readers katakan...(sila jangan muntah!)

Ape pun, terima kasih kepada kamu-kamu yang datang ye...saya suka tengok graf tu sama rata...ehehe...:)

Saya akan usaha lagik!


ENTRY CAMBEST? TAK SEMPAT LAH...




36 comments:

forever love said...

wow!..hebat la visitor die..power tue..atq pun turun naik.turun naik..

AdyBudika said...

sekurangnya tersusun jer..maintain..tak macam abg..naik turun tak tentu hala..errr

niq said...

niq lagi la..huuuuu...xder org pon

azharr said...

maintain jer...hehe

Ujang9897 said...

gua punya tak konsisten langsung..haha..bz turun gila..haahha

aDisH.sHidA said...

seronok plak tgok sunah ngan ady nie..hahaha...ok la tu sunah

n!cK said...

:)...suke nengok ijauuuuu jek..huhu

wahida said...

wah...ramai tu....saya punya paling abes pun satu hari 140 jek...huwaaaaa!!

chinta i-sha said...

wah...sama2 la kita berusaha.

http://revolusichinta.blogspot.com/2011/02/nak-terjah-kamu.html

~...AmALinA....~ said...

ina nak publish,, tp trafik ciput sgt,,huahuahua,, kak shida,,ina pown rasa camtu jugak... yeay dpt abg ipar!!! larikkkkk

Mutiara Bernilai said...

:)

d_tieah said...

Oklah tu sampai gak 200uv kan..
Saya semalam je baru dapat 400uv..
Tu pun maybe sebab 4 entri sehari..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

Surie said...

wah, jeles tgk traffik die!!nak jugak mcm tu!!

white rose said...

wah, banyaknyer...

sy xde laa sampai kesitu...

hoya hadis said...

jelesnye..
da kire tinggila berbanding akak..
akak da follow sunnah..
sudi-sudilah memfollow akak ye..(",)
peace...

-petua dan ubat untuk sakit perut"

Woofer Storm said...

perghhh..ok la tu,dari kita ni..siput v*vi je..ermmm congrat^^

Sunah Mohammad said...

@forever love

huhu..tak power pun...:(

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

hehe..tapi tak sampai tinggi-tinggi cam abang punye~

Sunah Mohammad said...

@niq

tipu!!! niq banyak jek orang baca! saya sekali! :p

Sunah Mohammad said...

@azharr

huhu..

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

ujang is the best la bab2 trafik ni~

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hish! komen ni dikira spammer! :p

Sunah Mohammad said...

@n!cK

lenkali kita tukar kaler pink, ok? :p

Sunah Mohammad said...

@wahida

erk..huhu..akak pun otai lagik!

Sunah Mohammad said...

@chinta i-sha

jom-jom!

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

akak kejar ina sat gi ye~

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

:)

Sunah Mohammad said...

@d_tieah

fuyyoo..tahniah2~

Sunah Mohammad said...

@Surie

uhuhu..

Sunah Mohammad said...

@white rose

insya'Allah nanti white rose akan sampai juga...:)

Sunah Mohammad said...

@hoya hadis

okie akak~ nanti saya datang ye~ :)

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

lenkali bawak viva, ok? heh~ takde kaitan!

forever love said...

atq kalo ari minggu..kompem visitor kurang...cayalah..40 pun pernah taw

Sunah Mohammad said...

@forever love

ari minggu adalah hari untuk ngupdate entry sebanyak2nye..hahaha~

iManAzRaf said...

wah.. ramainye..
kite punye cenonet jek... =)

Sunah Mohammad said...

@iManAzRaf

tak ramai la sayang...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.