BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 3, 2011

Blogger Chef Yang Terer Datang Jenguk! :D

Saya teruja? Memang! Sape tak teruja kalau blogger chef yang terer datang kumen sekaligus follow blog kita? Weehuu~~ (gaya Kak Yana) Sila jangan muntah wahai blogger chef! :D

Bukak blog ni tadi nak tengok kalau-kalau ada komen yang tak terbalas. Lepas tu terjeling la kotak follower tu. Hoho~ Tau apa yang saya nampak? Mesti dah tau kan~~~ Ni ha...


Terima kasih ye Che Mat yang terer memasak sebab sudi follow blog saya yang tak seberapa ni~ Huhuhu. Alkisahnya bermula dari segmen Pizza Telur Berkeju tu. Ada la dua orang peminat Che Mat ni datang komen dengan rasa tak puas hatinya, haha~ Sape lagi kalau bukan Master Faiz dengan Ir Nazirul Hazwan tu~


Saya pun gi post kat SB sebelum singgah kat dapur Che Mat gitau ada peminat dia serang saya. Wahaha~ Che Mat pun datang menjejak peminat yang mengamuk tu. :p Tup tup Che Mat membela saya pulak~ Kui kui kui. Tak percaya? Ni...baca ni...


Hahaha~ Terima kasih Che Mat~~~ Sangat gumbira ni~ Tak kenal Che Mat? Ala...blogger chef yang terer tu~ jiran Enchek Ben lagi~~~ ekeke~ Gi la dapur dia, mesti terliur aje~~~ Hehehe...

Admin: Cerita ini adalah kisah benar yang telah ditokok tambah! :D





14 comments:

Mat Gebu said...

Waaaa..terima kasih..terharu...saya bukan pandai mana, sikit2 boleh laaa...

Sunah Mohammad said...

@Mat Gebu

huhuhu...che mat memang pandai la~~ :D

Ayuni said...

bestnye, abg Mat Gebu x tau pun kewujudan blog sye...

Sunah Mohammad said...

@Ayuni

aiyok...ha, che mat, sila pujuk cik ayuni...:D

DeQdEq said...

deqdeq pun suka resepi mat gebu...tambah2 resepi yg selalu diderhakakan tu...heheehhe

athirah said...

pe lg k.sunah... leh la pergi berguru ng mat gebu...

header tu tukar sbb skali pakej template... aiz bt kan.. tp tu sementara sbb dia bz xleh nk siapkan lg.. huhuhuh...

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

hehe...mari kita menderhaka! :p

Salfiza said...

pewit,kak sunah bleh jd mat gebu jugak nih!haha

Sunah Mohammad said...

@athirah

hehehe..boleh2...dekat dah ni...Johor..:p

o...macam nak tukar template gak..:p

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

haha! minah gebu leh tak? :p

nazirulhazwan~ said...

sebenarnye mat gebu tu anak murid den.hahah

masterfaiz.com said...

mat gebu tak serang saya.. dia serang nazirul tu je.. haha

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

o...yeke? :D

Sunah Mohammad said...

@masterfaiz.com

adoi..kamu-kamu yang serang saya la!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.