Blogger Chef Yang Terer Datang Jenguk! :D - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, February 3, 2011

Blogger Chef Yang Terer Datang Jenguk! :D

Saya teruja? Memang! Sape tak teruja kalau blogger chef yang terer datang kumen sekaligus follow blog kita? Weehuu~~ (gaya Kak Yana) Sila jangan muntah wahai blogger chef! :D

Bukak blog ni tadi nak tengok kalau-kalau ada komen yang tak terbalas. Lepas tu terjeling la kotak follower tu. Hoho~ Tau apa yang saya nampak? Mesti dah tau kan~~~ Ni ha...


Terima kasih ye Che Mat yang terer memasak sebab sudi follow blog saya yang tak seberapa ni~ Huhuhu. Alkisahnya bermula dari segmen Pizza Telur Berkeju tu. Ada la dua orang peminat Che Mat ni datang komen dengan rasa tak puas hatinya, haha~ Sape lagi kalau bukan Master Faiz dengan Ir Nazirul Hazwan tu~


Saya pun gi post kat SB sebelum singgah kat dapur Che Mat gitau ada peminat dia serang saya. Wahaha~ Che Mat pun datang menjejak peminat yang mengamuk tu. :p Tup tup Che Mat membela saya pulak~ Kui kui kui. Tak percaya? Ni...baca ni...


Hahaha~ Terima kasih Che Mat~~~ Sangat gumbira ni~ Tak kenal Che Mat? Ala...blogger chef yang terer tu~ jiran Enchek Ben lagi~~~ ekeke~ Gi la dapur dia, mesti terliur aje~~~ Hehehe...

Admin: Cerita ini adalah kisah benar yang telah ditokok tambah! :D



14 comments:

  1. Waaaa..terima kasih..terharu...saya bukan pandai mana, sikit2 boleh laaa...

    ReplyDelete
  2. bestnye, abg Mat Gebu x tau pun kewujudan blog sye...

    ReplyDelete
  3. @Ayuni

    aiyok...ha, che mat, sila pujuk cik ayuni...:D

    ReplyDelete
  4. deqdeq pun suka resepi mat gebu...tambah2 resepi yg selalu diderhakakan tu...heheehhe

    ReplyDelete
  5. pe lg k.sunah... leh la pergi berguru ng mat gebu...

    header tu tukar sbb skali pakej template... aiz bt kan.. tp tu sementara sbb dia bz xleh nk siapkan lg.. huhuhuh...

    ReplyDelete
  6. pewit,kak sunah bleh jd mat gebu jugak nih!haha

    ReplyDelete
  7. @athirah

    hehehe..boleh2...dekat dah ni...Johor..:p

    o...macam nak tukar template gak..:p

    ReplyDelete
  8. sebenarnye mat gebu tu anak murid den.hahah

    ReplyDelete
  9. mat gebu tak serang saya.. dia serang nazirul tu je.. haha

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad