Monday, February 21, 2011

Isteriku Seorang Blogger


Uhuhk-uhuk! Saya memang batuk, tak hilang-hilang lagi ni.

Dari dulu lagi terfikir benda ni, apa akan jadi ek kalo isteri anda seorang blogger? Blogger tegar lak tu, yang kejenya ngupdate entry siang malam. Ohooo~hoi~

Antara yang bermain di fikiran saya...kelebihan dulu, ek:
  1. Kamu menjadi popular di dalam blognya (dalam blognya saja, ok?) sebab entry-entry dia semua ada nama kamu.
  2. Dia sentiasa ada idea nak update entry sebab bila da kawen, lagi banyak cite kan?
  3. Hari-hari makan makanan resepi baru sebab dia suka baca blog Che Mat Gebu.

Antara risiko yang bakal dihadapi oleh kamu:
  1. Dia asyik ngadap laptop jek, sampai kamu jeles.
  2. Rumah? Mungkin terurus kalo dia pandai bahagi masa, ok?
  3. Hari-hari makan di meja makan bersama laptop, kot?
  4. Tahan hati dengan gossip-gossip sebab dia kan banyak peminat~ Haha~
  5. Err...lagik?

Macam seimbang jek, haha~ Kalo nak tau lagi lanjut, kena kawen dulu ye Qaseh dan Ina the mucuk girl ? Hahaha~


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

18 comments:
Write Comments
  1. hahaha..kalo dah kawen..husband fisrt la..hihi

    ReplyDelete
  2. hahahhaha~ tolong carikan calon utk sy ye kak sunah mucuk!

    ReplyDelete
  3. saya lak x de la sampai tahap makan bersama laptop...melampau tu...ngeee...

    ReplyDelete
  4. sis blogger tegar tak?kena interview sis LM klu cam ni...hik3

    ReplyDelete
  5. mestila..pastu ajk die buat blog gak..haha

    ReplyDelete
  6. kalau dh kawin husband diutamakan kedua bru blog ehehe lalalala

    ReplyDelete
  7. haaahh
    nasik husband masak sebab sebuk depan laptop

    ReplyDelete
  8. @forever love

    hahaha! ini menjawab soklan~ sebab tadi memang saya fikirkan suaminya bukan seorang blogger..:D

    ReplyDelete
  9. @bun

    hahaha~ adoh..jangan la gitu..cian die..;p

    ReplyDelete
  10. haha..kalo suami blogger..kita main la siapa taip paling laju.haha..sape idea paling best..kalah belanja makan..hihi

    ReplyDelete
  11. bley jadikan RedMummy contoh sebagai salah seorang isteri yang menjadi bloger tegar dan bijak membahagi masa antara suami, anak2 & blog nya... Malah mendapat support tegar dari suaminya... =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com