Mubarak Letak Jawatan, Geram dengan Spammer? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, February 12, 2011

Mubarak Letak Jawatan, Geram dengan Spammer?

Baca kat blog Ir tadi...jenguk SINI. Kat Nadiah pon ade~ Kecoh gak Hosni Mubarak dah letak jawatan, alhamdulillah bumi Mesir kembali aman...insya'Allah. Lepas ni, tak tahu apa akan jadi. Hanya Allah yang tahu... Moga-moga segalanya kembali pulih seperti sedia kala...tapi, under tentera? Ok ke? Huhuhu...macam takut jek~ *Update* Tapi, tapi, tapi...nak tambah satu link lagi...kalau kamu-kamu nak tahu adakah lepas ni Mubarak masih lagi presiden Mesir ke tak klik SINI!!!

Ade lagi yang join kempen...setakat sebelum waktu tidur yang sepatutnya...tadi...


Okie~ penat melayan Ai Sis, Trex, Fadzli, KN, ngan Cik Puan Nabila kat SB...memang n*** la dia spam komen kat SB berjela-jela...sapa tak geram weh?? Hee...saya sangat geram wahai ncik Fadzli!!! Huh! Sila jangan spam kat sini lak~ Tettt :p

Tu baru pasal spammer kat SB...spammer kat group? Jenis post link-link tu??? Saya la tu! Pedulik hapa! Group blogger adalah untuk share entry, ok? Pakcik saya cakap ni...percayalah~ :D

Admin: Saya tidur lambat sebab nak makan ubat ye! Peace! :D


12 comments:

  1. laju gila update.. sunah mmg hensem!! hahahahhahahah

    ReplyDelete
  2. @athirah

    yess! saya hensem dan kacak lagi macho!! merapu! haha~

    ReplyDelete
  3. haha kelakar la malam ni!
    pening kepala sbb notification laju sgt...
    geng SB boleh bikin pening tp mmg happening!haha

    peace!

    ReplyDelete
  4. hahahaha..sian sunah org pgl mohammad..hehe..yeay!!even baru join xde rse awkward sgt..hehehe =p

    ReplyDelete
  5. wah....baru bgon tido nie....tatau ada cta bes pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    memang! tambah2 lak noti dari ngek! huh!

    ReplyDelete
  7. @kay-N

    hehehe...selamat datang ke dunia ngok ngek! :D

    ReplyDelete
  8. as salam..
    mari berkempen~
    spam tanpa fb boleh halang~
    haha~ jangan risau, sepanjang saya berblogging, saya tak pernah spam berjela2 benda yang sama macam kat sb tadi~

    ReplyDelete
  9. @aDisH.sHidA

    erk..tak lah..tido 2 jam da dari kul 4.30..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad