Wednesday, February 16, 2011

Thanks Kak CR dan Anonymous!


Ala...baru je cakap nak update sehari sekali je tadi..ni takleh, kene update gak ni!

Lepas baca komen-komen readers...ada dua komen yang menarik hati saya~ ;)

Satunya dari Kakak Citarasa Rinduan~ kat SINI. Dia kata dia datang nak kasi gegar~ Terus teringat program gegar blognye~ Alhamdulillah...Kakak Citarasa Rinduan da gegar blog saya~ Kamu sudah?Hehe...

Sila jenguk kat SINI ye~ mana tau nak join gak~ tak tutup lagi tarikh~ ;)

Erm, tu satu...lagi satu komen, ditinggalkan oleh Anonymous di SINI. Hish, anonymous, anonymous... Bersusah-payah gak ang datang sini nak carik ceq. Bagus betul la! Ni nak puji lebih-lebih ni...betul, tak marah ngan anonymous kali ni...tak macam cik anon-cik anon yang dulu-dulu ye~

Oho~ cuba teka siapa Anonymous ni? Tak dapat teka? Meh tengok gambar ni~

Kamu ada? :D Kak Deqdeq ngan Ujang pun ada~~~

Yessss! Betul! Redmummy dah datang~ ;) Terima kasih Redmummy~ anda sangat gorgeous! Lenkali sila datang lagi ye~ :D

Okie~ sambung kije...sambil tu sile LIKE page NI ye...:D


KLIK ENTRI PROMOSI TERPILIH


20 comments:
Write Comments
  1. salam...
    serononye dia...tpaksa buat entry lbih la hr ni...hehe

    ReplyDelete
  2. ntah2 org menyamar sebagai redmummy kak...
    mana laa tau...

    org2 ni mcm2 idea dia nak buat...

    ReplyDelete
  3. selamat malam sunnah..
    terima kasih atas entry ini..
    terharunya daku....


    PS: redmummy kalau singgah mmg dia tak gua akaun RM...biasalah...popular.

    ReplyDelete
  4. wah redmummy dtg sini ^_^
    WanG pun dtg sini :P

    ReplyDelete
  5. singgah sini juga :)

    masterfaiz.com

    ReplyDelete
  6. singgah sini juga :)

    (tiru masterfaiz jap)

    Segalaceritera.com

    ReplyDelete
  7. kalau redmummmy dtg nape ek?hehe..sibuk je niesz ni kan..

    ReplyDelete
  8. as salam..
    kat atas2 ni anon betul ke? adoi..
    saya pun mahu la



    singgah sini juga!


    sunahsukasakura.com :D

    ReplyDelete
  9. @Achu

    hoho~ saya autopublish jek ni..:D siyes, lupa nak mention! :D

    ReplyDelete
  10. @Ujang9897

    a'ah~ try gak lepas ujang n kak deqdeq dapat..hehehe

    ReplyDelete
  11. @white rose

    eh, tak tak tak~ hehe..sebab memang join dia nye 'segmen' letak url kat blog dia tu~ ;)

    ReplyDelete
  12. @Citarasa Rinduan

    selamat pagi kak~ ;)
    sama-sama~ memberi dan menerima~ ;)

    yup..dia akan guna anonymous~

    ReplyDelete
  13. @...

    salam fadzli...
    menyibuk gak nak jadi anon~
    :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com