BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 16, 2011

Thanks Kak CR dan Anonymous!


Ala...baru je cakap nak update sehari sekali je tadi..ni takleh, kene update gak ni!

Lepas baca komen-komen readers...ada dua komen yang menarik hati saya~ ;)

Satunya dari Kakak Citarasa Rinduan~ kat SINI. Dia kata dia datang nak kasi gegar~ Terus teringat program gegar blognye~ Alhamdulillah...Kakak Citarasa Rinduan da gegar blog saya~ Kamu sudah?Hehe...

Sila jenguk kat SINI ye~ mana tau nak join gak~ tak tutup lagi tarikh~ ;)

Erm, tu satu...lagi satu komen, ditinggalkan oleh Anonymous di SINI. Hish, anonymous, anonymous... Bersusah-payah gak ang datang sini nak carik ceq. Bagus betul la! Ni nak puji lebih-lebih ni...betul, tak marah ngan anonymous kali ni...tak macam cik anon-cik anon yang dulu-dulu ye~

Oho~ cuba teka siapa Anonymous ni? Tak dapat teka? Meh tengok gambar ni~

Kamu ada? :D Kak Deqdeq ngan Ujang pun ada~~~

Yessss! Betul! Redmummy dah datang~ ;) Terima kasih Redmummy~ anda sangat gorgeous! Lenkali sila datang lagi ye~ :D

Okie~ sambung kije...sambil tu sile LIKE page NI ye...:D


KLIK ENTRI PROMOSI TERPILIH




20 comments:

Achu said...

salam...
serononye dia...tpaksa buat entry lbih la hr ni...hehe

Ujang9897 said...

RM dah dtg ek..hehe

white rose said...

ntah2 org menyamar sebagai redmummy kak...
mana laa tau...

org2 ni mcm2 idea dia nak buat...

Citarasa Rinduan said...

selamat malam sunnah..
terima kasih atas entry ini..
terharunya daku....


PS: redmummy kalau singgah mmg dia tak gua akaun RM...biasalah...popular.

Wan Gerrard said...

wah redmummy dtg sini ^_^
WanG pun dtg sini :P

waveX said...

like..

Anonymous said...

singgah sini juga :)

masterfaiz.com

Anonymous said...

singgah sini juga :)

(tiru masterfaiz jap)

Segalaceritera.com

niesz said...

kalau redmummmy dtg nape ek?hehe..sibuk je niesz ni kan..

... said...

as salam..
kat atas2 ni anon betul ke? adoi..
saya pun mahu la



singgah sini juga!


sunahsukasakura.com :D

Sunah Mohammad said...

@Achu

hoho~ saya autopublish jek ni..:D siyes, lupa nak mention! :D

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

a'ah~ try gak lepas ujang n kak deqdeq dapat..hehehe

Sunah Mohammad said...

@white rose

eh, tak tak tak~ hehe..sebab memang join dia nye 'segmen' letak url kat blog dia tu~ ;)

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

selamat pagi kak~ ;)
sama-sama~ memberi dan menerima~ ;)

yup..dia akan guna anonymous~

Sunah Mohammad said...

@waveX

like sila klik like~ :D

Sunah Mohammad said...

@Anonymous

faiz, ang tunggu eh!

Sunah Mohammad said...

@Anonymous

ang pun aretikz...:D

Sunah Mohammad said...

@niesz

sebab sebab sebab...:D

Sunah Mohammad said...

@...

salam fadzli...
menyibuk gak nak jadi anon~
:D

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

yeay~ wanG datang~~ ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.