BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 15, 2011

ENTRY MELEKAT 24 JAM: Terima Kasih Kempenners...


صَـلَّى اللهُ عَـلَى مُحَمَّد صَـلَّى اللهُ عَـلَيْهِ وَسَـلَّم

Alhamdulillah...Pada Hari Maulidur Rasul ini, saya nak memberi perhargaan kepada mereka-mereka ini. Kerana mereka telah membantu bersama-sama menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ dan ada antara mereka yang turut serta dalam kempen Maulidur Rasul anjuran Hakim. :)

1. Abdul Azim
2. Azlin
3. Zhafri
4. Junko
5. Atikah
6. Waeda
7. Kiera'sakura
8. Naim
15. Azharr
31. Surie
32. Fariq
34. Syah
38. Mainur
39. Echa
40. Nur Elyani
41. Hidayah
42. Cik Bee
43. Cik Leen
44. Nurelle 
45. Asma
46. Noraim
47. Garfield88_aini
48. Remaja Boroi 
49. Hakim Zailan
50. Shereena
51. Kak Yana
52. Sara
53. Norfa Lyana
54. Faizahfyn
55. Ayushida
56. Jejaka Terhangat
57. Siti Nazirah
58. Muhammad Zarin
59. Azza Firza
60. Saiful Zaini
61. Gadish Lollipop a.k.a Farah
62. TiMmiE
63. Linda Amin
64. Batrisya
65. KinosKoko
66. Natalyaa
67. yaya budak suka embun
68. bun
69. Kasturi Jiwa
70. Yad'z
87. Touya
88. Hanis Aleeya
89. Rubie Zainuddin
90. 디야나
91. Cahaya Mata
92. Ammar Yasir 
93. ♥ LT Gadis Senjakala ♥
94. MO
95. Aima in Luv
96. masterfaiz.com 
97. Fasihah Supian 
98. Anamizu
99. d_hatie
100. black paper
102. Fiqas
105. Wan Gerrard
106. aibaks
107. CinderLaLa
108. Bobo
109. Mujahidah Muslehah
110. Dyanzjha
111. Cik Dya
112. Fadwa

Mereka-mereka ini adalah yang join dan inform, tinggalkan komen dan jejak di shoutmix blog saya tu. Ada jugak yang saya cari, godek-godek sendiri semasa blogwalking. Yang saya tak jumpa tu, saya minta maaf ye... Terima kasih kamu semua kerana menjayakan kempen yang tak seberapa ni. Ni kempen pertama yang saya buat kat blog ni. Moga ada manfaatnya di masa akan datang, insya'Allah.

Nama-nama ini dipaparkan bukan kerana nak menaikkan nama mereka, tetapi nak mereka berziarah-ziarah melihat entry masing-masing...sambil tu leh la follow-follow kalau de yang nak kan? 112 link, 112 follower baru...Manfaat blogwalking untuk hari ni...sila-sila~ :D

Admin: Merasa sekejap jadi penganjur...subhanallah! Macam ni rupanya...Salam Maulidur Rasul...:)




43 comments:

mohd zhafri said...

=)

masterfaiz.com said...

ada rupanya kempen maulidurrasul..tak perasan..

eh kempenners, meh le singgah :)

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

:)

Sunah Mohammad said...

@masterfaiz.com

ha'ah..tak tau eh? akak de wat entry sal tu sekali hari tu...still leh join tu..masih 15 hb... :)

noraim said...

salam maulidur rasul :)

... said...

as salam..
raikan hari kelahiran Rasulullah,
bangkit menyatukan ukhwah,
perangi yang menyekutukan Allah,
terapkan kemahiran insaniah.

:)

sissyira said...

salam

sekian lama tidak BW, pemilik blog ni dapat merasa jadi penganjur yea....suka sangat =) tahniah kerana sesuatu yang baik ini.

Hafriz Mohamad said...

alamak trlepas..

tp..xpe la. hihi.
em..salam maulidur rasul 1432H. jdkan hri ni lbih baik dr smalam.

Pendapat Syah said...

terima kasih kembali..satu usaha blogger yg terbaik utk memanfaatkan saluran sedia ada .

azharr said...

terima kasih..hebat2..hehe

Ujang9897 said...

tahniah sunah...

lu terbaik...

Amirchip said...

salam maulidur rasul..
tahniah..

iniialahaku said...

rmai gak ek???thniah2..

**Miss Kay MazRan** said...

thank kak..akak mmg terbaik..hehe.. *2 thumbs up*

waveX said...

like..

Sunah Mohammad said...

@iniialahaku

a'ah..agak la..tak sempat lagi nak maklumkan pada semua kempenners ni..:)

wahida said...

salam maulidur rasul...

salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

kalau tau ada kempen ni, sure join punya!!

shereena said...

terima kasih^^

Fariq said...

tetibe terharu diberi penghargaan.. mana yg benar kita tegakkan. mana yg salah kita betulkan.. moga kita semua diberi petunjuk dan hidayah oleh Allah.. amin

yad'z said...

thanks alot.. sama-sama lah kite buat sesuatu yang baik yer... ^^

KinosKoko said...

:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)

bun said...

yes,terjah mereka

Azza Firza said...

thanksss

Noor Liana said...

salam maulidur rasul

udin said...

as-salam..

thanks kak sunah 4 dis entry penghargaan.. :)


p/s: selamat menyambut maulidur rasul S.A.W.

~hAKim ZaiLAn~ said...

thanx..:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! ase terharu plak,
thanks sys. =')

Kamal Zharif said...

wah, ada suasana...


tak dpt merasa suasana mcm tu kat tmpt sy

dyanzjha said...

saya yg ke-110...
:)

Citarasa Rinduan said...

selamat malam sunnah..nice blog..
hajat kak nak kasi gegar...
nice kempen....

garfield88_aini said...

salam maulidur rasul...=)

marish sha said...

terima kasih :)
sala maulidur rasul

marish sha said...

terima kasih :)
sala maulidur rasul

efa said...

alamak terlepas plak kempen maulidur rasul tak pa la huhu..thanks yerp =)sunah mmg terbaik =)

touya said...

Ramai giler yang join

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

salam kak~ nak kasi gegar? hehe..kasi2...

Fiqas said...

tahniah sunah... kempen berjalan dengan jayanya, ramai gak yang join..harap dapat manfaat walaupun sikit..

Cik Mimie said...

thankz sunah..dan tahniah jgak...^_^

aleeya husnan said...

tak tau pun ada kempen ni sebenarnya. nampak gambar tu kat blog touya langsung masukkan dalam blog.

Aiydalela said...

tahniah pada yg join dan penganjur

*tak sempat nak join, tp tetap say NO TO VD

Sunah Mohammad said...

@Aiydalela

terima kasih! takpe~ niat tetap ada kan? ;)

TiMmiE said...

ala dah terlepas kempen ni sbb lama xonline. tp trm ksh sbb bg link2 kat ats tu tau. boleh ziarah menziarahi :)

Sunah Mohammad said...

@TiMmiE

sama-sama~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.