Maaf, Saya Tak Bersalah!

March 09, 2011


Bukan saya yang menjebakkan mereka ke dalam dunia ini! Betul...tolonglah, saya tak bersalah, okie? Hahaha~ (melarikan diri ke belakang pokok~ :p)

Mereka sudah mula aktif berblog semula, saya gembira...saya nampak juga mereka di blog dia. Ohooo~hoi~ saya sengih saje~

Mereka ini adalah blogger-blogger yang pernah bersua wajah dengan saya. Satu kampus dulu, akhirnya kami sama-sama di sini...

Jom terjah blog mereka, okie?


Terima kasih kamu!


ENTRI CAMBEST SAPE LAGI KALAU BUKAN DIA...

You Might Also Like

22 Comments

  1. adeh,,

    bsalah -bsalah- dan tetap bsalah..

    :P


    syg angah!~

    ReplyDelete
  2. as salam..
    ha~ salfiza yang pura2 bz muncul =p
    alhamdulilah..moga mereka selalu dalam blog sunah ni. macam dulu2 =)

    ni nak tengok reaksi sunah bila saya komen sinI~
    WAH!jangan padam komen saya!
    saya juga tidak bersalah!

    =D

    ReplyDelete
  3. haa.lama dah tak nampak orang2 yang selalu ada dalam blog ni dulu2

    =)

    sibuk eh?
    yang si salfiza tu pura2 sibuk.hoh.
    lagi la bersalah~

    =D

    ReplyDelete
  4. harap2 lepas nie kita bersua di dunia reality yer sunnah......

    ReplyDelete
  5. ha..
    kak citarasa rinduan,kat johor ada karnival jom heboh. nanti boleh singgah jumpa beliau =)

    ReplyDelete
  6. cik pulau pun nk bersua dengan kamu semua jugak lah.. boleh tak??? lalala~

    ReplyDelete
  7. bila mahu jumpe saye pule -____-''

    ReplyDelete
  8. haha.kenapa dah dpt jumpa??jeles.cehh ;D

    ReplyDelete
  9. @FasiHaH SupiaN

    huhu..nak jupe jugak! alang ajakla along jupe..dekat je tu..

    ReplyDelete
  10. @syairahmohdanuar

    hehe..sebab dulu 1 kampus, jadi leh la jumpa..:)

    ReplyDelete
  11. keep blogging korang2 semue..hehe..

    ReplyDelete
  12. Ok, mana kampus anda, boleh kita jumpa, dan anda pun belanja, cukuplah makan nasi goreng pattaya.. ahakz..

    ReplyDelete
  13. @aretiks :eheheee nak juga.leh ke??hahaaa nasi ayam satu

    ReplyDelete
  14. haha lambat btol sy nk komen kt sini..entri tujuh puluh juta tahun lepas baru sy nk komen.hahaha
    sumpah comel la sy ni!hahaha lg...

    oh btol la kata encik fadzli tu,sy pura2 sebok...huuhu insyaAllah lepas ni kena manage masa btol2 supaya belog tak terabai..mari contohi belog kak sunah ^___^

    ReplyDelete
  15. @Salfiza

    entah nabila ni! hahaha~ memang comel! cumpah! eh..terpelat pulak...:p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com