BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 9, 2011

Maaf, Saya Tak Bersalah!


Bukan saya yang menjebakkan mereka ke dalam dunia ini! Betul...tolonglah, saya tak bersalah, okie? Hahaha~ (melarikan diri ke belakang pokok~ :p)

Mereka sudah mula aktif berblog semula, saya gembira...saya nampak juga mereka di blog dia. Ohooo~hoi~ saya sengih saje~

Mereka ini adalah blogger-blogger yang pernah bersua wajah dengan saya. Satu kampus dulu, akhirnya kami sama-sama di sini...

Jom terjah blog mereka, okie?


Terima kasih kamu!


ENTRI CAMBEST SAPE LAGI KALAU BUKAN DIA...



22 comments:

Mutiara Bernilai said...

adeh,,

bsalah -bsalah- dan tetap bsalah..

:P


syg angah!~

... said...

as salam..
ha~ salfiza yang pura2 bz muncul =p
alhamdulilah..moga mereka selalu dalam blog sunah ni. macam dulu2 =)

ni nak tengok reaksi sunah bila saya komen sinI~
WAH!jangan padam komen saya!
saya juga tidak bersalah!

=D

... said...

haa.lama dah tak nampak orang2 yang selalu ada dalam blog ni dulu2

=)

sibuk eh?
yang si salfiza tu pura2 sibuk.hoh.
lagi la bersalah~

=D

Citarasa Rinduan said...

harap2 lepas nie kita bersua di dunia reality yer sunnah......

... said...

ha..
kak citarasa rinduan,kat johor ada karnival jom heboh. nanti boleh singgah jumpa beliau =)

cik pulau said...

cik pulau pun nk bersua dengan kamu semua jugak lah.. boleh tak??? lalala~

FasiHaH SupiaN said...

bila mahu jumpe saye pule -____-''

syairahmohdanuar said...

haha.kenapa dah dpt jumpa??jeles.cehh ;D

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

:p

sayang along jugak! :)

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

mesej2 nanti kak..;)

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

jom lah sedenak!

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

huhu..nak jupe jugak! alang ajakla along jupe..dekat je tu..

Sunah Mohammad said...

@syairahmohdanuar

hehe..sebab dulu 1 kampus, jadi leh la jumpa..:)

bobiedanbad said...

as salam :)

niesz said...

keep blogging korang2 semue..hehe..

Aretikz said...

Ok, mana kampus anda, boleh kita jumpa, dan anda pun belanja, cukuplah makan nasi goreng pattaya.. ahakz..

Woofer Storm said...

@aretiks :eheheee nak juga.leh ke??hahaaa nasi ayam satu

Sunah Mohammad said...

@bobiedanbad

wa'alaikumussalam~

Sunah Mohammad said...

@niesz

:)

Sunah Mohammad said...

@Aretikz

hahaha! aretikz!

Salfiza said...

haha lambat btol sy nk komen kt sini..entri tujuh puluh juta tahun lepas baru sy nk komen.hahaha
sumpah comel la sy ni!hahaha lg...

oh btol la kata encik fadzli tu,sy pura2 sebok...huuhu insyaAllah lepas ni kena manage masa btol2 supaya belog tak terabai..mari contohi belog kak sunah ^___^

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

entah nabila ni! hahaha~ memang comel! cumpah! eh..terpelat pulak...:p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.