BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 21, 2011

Menaip Sampai Lebam!


Hari ni saya akan sibuk...

Dengan ini pula....


 Saya akan menaip sampai lebam...

Mungkin ni saje lah update untuk hari ni.

Jangan rindu...


P/S: Kamu percaya? Tolonglah percaya.......:p (update jugak, sebab jumpa gambo baru...hahahaha~)



23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

nak percaya ke takkk??? ^^

AdyBudika said...

hoh????

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

alamak, terkantoi pulak balas komen yuyu...hahaha

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

hoh??? nape terkejut?

aDisH.sHidA said...

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Mira Amirudin said...

yeke ke ni kak sunah?;)huhu

hanim azhari said...

<-- satu2nya org yg percaya..hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn sampailupakan akak walau busy ye?

~...AmALinA....~ said...

xcaye langsung! wekkk nak rindu jugakk..

Ujang9897 said...

erk....hehe

Arpiiz said...

huih, sibok bebenor bunyinya ye..^^

deeya said...

hoho ! kakak nakal lah .....! rindu tau ??? \(O_o)/

rosmina samin said...

aik? buzy? adoohaiii. sy dah settle keje sunah pula buzy ^^ muahaha jangan lama2 rindu nak baca entri ^^

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

kenapakah...

Sunah Mohammad said...

@Mira Amirudin

tak~ baru je update tadi..hahaha

Sunah Mohammad said...

@hanim azhari

oh, bagus...tapi....hehehe

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

baik kakak comot~

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha! ops! da terupdate!

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

erk..

Sunah Mohammad said...

@Arpiiz

huhuhu...bukan setakat bunyik...

Sunah Mohammad said...

@deeya

ekeke..nakal ke?

Sunah Mohammad said...

@rosmina samin

alolo...nanti kite lepas rindu lagi ye~~

... said...

as salam..

ohj..selamt ber-presentation~
moga dipermudahkan urusan..
ameen..

;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.