Pak Cik Mat Da Tunjuk Belang!

March 15, 2011


Pagi ni check statistik blog kat Stats blogger untuk hari ini (dari jam 11 malam tadi hingga 10 pagi ni). Oh yeah~ Pak Cik Mat a.k.a Gigirl mula menunjukkan belangnya. Bak kata kak Shida, Pak Cik Mat da berkenan...jadi jiran tu kena jaga-jaga, takut melepas nanti...hahaha~ Meh tengok ni...


Macam biasa, Facebook lagi tinggi sebab selalu ping kat Facebook...Hehehe. Second goes to Pak Cik Mat!!! Sila tepuk tangan ramai-ramai! Mengalahkan jiran saya tu... Habislah...cintaku beralih arah dah ni...hahaha~ Enchek Ben pun ade...dia kan kaki gossip jugak! Ops! Guro saje~ Ekeke~ Terima kasih Pak Cik Mat, Abang Ady, Enchek Ben, Anies, Ieyba, Enchek Huszaini, dan yang lain-lain...:)

Tapi kan...saya musykil bila check referrals kat nuffnang untuk hari ni pulak...hurm...meh tengok gambo ni ye...


Err...napekah??? Bila bukak link tu, takde pun yang berkaitan dengan saya, komen kat situ pun takde gak...errr...musykil, musykil...hurmmm...kamu-kamu tak percaya? Cuba klik SINI. Mesti musykil sekali! :D

Pak Cik Mat taknak kalah tu...nak bersaing jugak dengan jiran saya...hahaha~ Thanks jugak kepada Enchek Huszaini yang buat entri NI. :)

Okie~ sambung keje...

You Might Also Like

37 Comments

  1. Tahniah Sunah..Ingat lagi apa yang aku katakan masa dengan nadh,syaz dan baik boss?..Jadi ko dah nampak kan hari ini..Jadi jagalah elok2 bila ko dah ada nie sebab semua tue pun memainkan peranan penting..Masa aku belum tiba lagi..Entah bila..hahahaha..Jaga elok2 teknk rahsia tue..Jangan citer kat org lain k?

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...dorg ada main rahsia2 erk...junko xmau kongsi ngan shda ke....apa pun tahniah maduku...

    ReplyDelete
  3. @JUNKO-EL-HIDA

    abang junko~~~~~ shhhh....diam2 saje eh? okie...hahaha~

    ReplyDelete
  4. beshnyaa.. :) apa pn tahniah.. ;)

    ReplyDelete
  5. @Miss Ran

    huhu..sebenarnye nak kongsi kemusykilan kat link yang lagi satu tu..hahaha~

    ReplyDelete
  6. waa bestnya berjiran dgn enci mat gebus...nk lamar sunah jadi jiran saya gakla..hehe..

    ReplyDelete
  7. waaaa......best tu!!!
    eh tp musykil gak tu..hehe
    slmt jam 12 sunnah..

    ReplyDelete
  8. @umi miza,sis sunah kan meletopp..yeayy yg pasti bro ady tak tgl,hihhhhhh panasss

    ReplyDelete
  9. as salam..
    hoho~
    apa rahsia tu =p

    wah! teringin melihat encik mattt
    saiz sebenar tiffin biru dah tau~
    hoho~
    sukaaaa~

    =D

    ReplyDelete
  10. fuy0o kak sunah tahniah best kot ngee

    ReplyDelete
  11. Sunah.... Pak Cik Mat tunjuk belang, Sunah tunjuk apa??

    ReplyDelete
  12. skang cik mat jadi jiran..yang jiran tu??
    ehehehe

    ReplyDelete
  13. tak main dah segan2 pas ni kak sunah ye..

    pecut laju la blogging.. ajak jiran sekali.. heheheh...

    *tak sabo nak tunggu tarikh keramat.. =p

    ReplyDelete
  14. @pearl jade

    erk..pj, saya tak berjiran dengan pakcik mat...nak berjiran dengan saya boleh jugak..hehehe

    ReplyDelete
  15. @NadiRah

    pakcik mat kan jiran pakcik ben...eh, tibe2 jadi pakcik pulak enchek ben ni...:p

    ReplyDelete
  16. waa dah fofuler sunah kite ..lupe kat qaseh huk2

    ReplyDelete
  17. eh2...ada nma kita..hehe..tanx akak sunah...

    ReplyDelete
  18. terima kasih yer celebriti percintaan blogger! hehehehe

    jangan marah aa...

    ReplyDelete
  19. @Qaseh dalia adelia

    uhuk uhuk...tapenah lupa Qaseh sayang..huwaaaa~~

    ReplyDelete
  20. salam.. ya rabbi.. paduhal ktk orang s'wak juak.. hehe..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com