BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 15, 2011

Pak Cik Mat Da Tunjuk Belang!


Pagi ni check statistik blog kat Stats blogger untuk hari ini (dari jam 11 malam tadi hingga 10 pagi ni). Oh yeah~ Pak Cik Mat a.k.a Gigirl mula menunjukkan belangnya. Bak kata kak Shida, Pak Cik Mat da berkenan...jadi jiran tu kena jaga-jaga, takut melepas nanti...hahaha~ Meh tengok ni...


Macam biasa, Facebook lagi tinggi sebab selalu ping kat Facebook...Hehehe. Second goes to Pak Cik Mat!!! Sila tepuk tangan ramai-ramai! Mengalahkan jiran saya tu... Habislah...cintaku beralih arah dah ni...hahaha~ Enchek Ben pun ade...dia kan kaki gossip jugak! Ops! Guro saje~ Ekeke~ Terima kasih Pak Cik Mat, Abang Ady, Enchek Ben, Anies, Ieyba, Enchek Huszaini, dan yang lain-lain...:)

Tapi kan...saya musykil bila check referrals kat nuffnang untuk hari ni pulak...hurm...meh tengok gambo ni ye...


Err...napekah??? Bila bukak link tu, takde pun yang berkaitan dengan saya, komen kat situ pun takde gak...errr...musykil, musykil...hurmmm...kamu-kamu tak percaya? Cuba klik SINI. Mesti musykil sekali! :D

Pak Cik Mat taknak kalah tu...nak bersaing jugak dengan jiran saya...hahaha~ Thanks jugak kepada Enchek Huszaini yang buat entri NI. :)

Okie~ sambung keje...



37 comments:

JUNKO-EL-HIDA said...

Tahniah Sunah..Ingat lagi apa yang aku katakan masa dengan nadh,syaz dan baik boss?..Jadi ko dah nampak kan hari ini..Jadi jagalah elok2 bila ko dah ada nie sebab semua tue pun memainkan peranan penting..Masa aku belum tiba lagi..Entah bila..hahahaha..Jaga elok2 teknk rahsia tue..Jangan citer kat org lain k?

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...dorg ada main rahsia2 erk...junko xmau kongsi ngan shda ke....apa pun tahniah maduku...

Sunah Mohammad said...

@JUNKO-EL-HIDA

abang junko~~~~~ shhhh....diam2 saje eh? okie...hahaha~

Miss Ran said...

ermm bnyk nye..hehe

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

erk! hahaha~ ada2 je abang junko tu~

fRaMe+LenSeS said...

beshnyaa.. :) apa pn tahniah.. ;)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

huhu..sebenarnye nak kongsi kemusykilan kat link yang lagi satu tu..hahaha~

pearl jade said...

waa bestnya berjiran dgn enci mat gebus...nk lamar sunah jadi jiran saya gakla..hehe..

qasehraihan said...

waaaa......best tu!!!
eh tp musykil gak tu..hehe
slmt jam 12 sunnah..

~CiK TiNieY~ said...

jauhnya jiran sunah....hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

byk nyer sunah?hihi

Woofer Storm said...

@umi miza,sis sunah kan meletopp..yeayy yg pasti bro ady tak tgl,hihhhhhh panasss

... said...

as salam..
hoho~
apa rahsia tu =p

wah! teringin melihat encik mattt
saiz sebenar tiffin biru dah tau~
hoho~
sukaaaa~

=D

efa said...

fuy0o kak sunah tahniah best kot ngee

Sari Yusa Ibrahim said...

Sunah.... Pak Cik Mat tunjuk belang, Sunah tunjuk apa??

NadiRah said...

skang cik mat jadi jiran..yang jiran tu??
ehehehe

Along Usop said...

tak main dah segan2 pas ni kak sunah ye..

pecut laju la blogging.. ajak jiran sekali.. heheheh...

*tak sabo nak tunggu tarikh keramat.. =p

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

thanks nadh :)

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

erk..pj, saya tak berjiran dengan pakcik mat...nak berjiran dengan saya boleh jugak..hehehe

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

hehe..musykil kan, kan, kan???

Sunah Mohammad said...

@~CiK TiNieY~

err...jauh ke kak? dekat je..hehehe..

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

banyak ke kak comot? huhu...

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

ops! hehehe...cool cool...:p

Sunah Mohammad said...

@...

biarlah rahsia~~

Sunah Mohammad said...

@efa

:)

Sunah Mohammad said...

@Sari Yusa Ibrahim

saya tunjuk tiffin biru kak~~ ekeke~

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

pakcik mat kan jiran pakcik ben...eh, tibe2 jadi pakcik pulak enchek ben ni...:p

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

errr...

Qaseh dalia adelia said...

waa dah fofuler sunah kite ..lupe kat qaseh huk2

ieyba said...

sama2..ehe(^^)v

anies anessa said...

eh2...ada nma kita..hehe..tanx akak sunah...

Huszaini said...

terima kasih yer celebriti percintaan blogger! hehehehe

jangan marah aa...

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

uhuk uhuk...tapenah lupa Qaseh sayang..huwaaaa~~

Sunah Mohammad said...

@ieyba

:)

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

sama2 sayang~ :)

Sunah Mohammad said...

@Huszaini

hehehe..dok aih..okie saje~ :)

Fuuyooh said...

salam.. ya rabbi.. paduhal ktk orang s'wak juak.. hehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.