BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 9, 2011

psstt..psstt...eyka domo buat bloglist la!! :)


Maaf eyka sayang, lambat sikit buat benda ni...:(


Dah tepek si domo kat atas tu yang kalau kamu-kamu klik akan keluar domo...:D

Saya join bloglist ni sebab eyka jemput...(psstt, kalo tak wat nanti dia bako! Hahaha~)

Blog eyka comel sebab ade domo~~~ simple dan ringan~ ;)


ENTRI CAMBEST BERBUNGA SAKURA



3 comments:

x3,dayana said...

awk, kte nk jmput join bloglist kte jugak :) sudi tak?

Sunah Mohammad said...

@x3,dayana

sila-sila~ :D

... said...

as salam.

a'ah. ringan ;)
oo..cik sunah pun sdah minat domo-domo.hehe.. makan domo versi kit kat =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.