BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 30, 2011

Saya Tak Berdotcom, Orang Tak Tengok Saya!


Mentang-mentang blog dia da berdotcom, terus tak tengok dah blog-blog url blogspot dot com. Ingat da femes la berdotcom tu?

Ingat sikit, dulu blog tu asalnya blogspot... Bila da berdotcom terus lupa diri! Kamu ingat bagus sangat la berdotcom tu? Sume orang nak datang tengok blog kamu? Kalau entri best, takpe gak. Ni entri merapu, info kurang! Tips apatah lagik, kedekut nak share!

Sombong sangat nape? Kamu berdotcom kamu ingat sume orang tau ke blog kamu? Konon popular la? Konon da femes la? Tak payah nak promote da tempat lain? Hellooooo, bukak mata besar-besar sikit. Banyak lagi blog guna url blogspot lagi FEMESSSSSSSSSSSS dan terkenal dari blog kamu tu! Yang da otai bertahun-tahun still guna url blogspot pun ada! Tak payah nak berlagak!

Orang guna url blogspot pun boleh hidup lah! Berdotcom tu takat nak show-off wat pe? Hampeh jek!  Yang guna url blogspot pun ada entri lagi bagus dari berdotcom. Lainkali jangan rasa diri tu tinggi sangat. Tengok bawah sikit. Ingat kamu sorang ke nak naik? Yang lain pun nak naik jugak. Gi la jenguk blog diorang tu...

Huh! Panas!










P/S: Entri memarahi diri sendiri sambil suh kamu-kamu semua bukak mata. Sekian.



25 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

saya tak ada duit nak tuka ke dotcom.. T_T

putERi-kAtEk said...

kita bako!!!kita bako!!! hahahaaha...

dh bukak mata luas2....hehehee

so, moral of the storu is.... walaupun kita blogspot, tapi kita boleh berusaha tampilkan entry yang bagus2...

tak perlu nak jeles2 okey!!!

hahaha

Mat Gebu said...

hahaha..releks sunahh...mana ady nih..adyy ooo adyy, meh sini..

anies anessa said...

eh akak...rilek2....hehe

Miss Ran said...

erk akak sunah garang..kene updte cte best ni..bia die sjuk skit=P

noraim said...

salam sis.

sape yg marah² tuh. terpulang diri sendiri nak guna apa pon.

::blog anak jawer:: said...

fuh...takut....

cik yuz said...

huh...betul punye marah ni...

budak kampung said...

mak aihh...bergegar komputer...awat mara2...adesss...biarkan mereka eksyen ngan dot com mereka....bukan leh bawak mati pon title tu

solo molo said...

tak perlu nak berpuak-puak bile berblog nie...
blogspot layan blogspot jer...
dotcom, layan dotcom jer...
kalo takde blogspot, takdela yang dotcom tue..
semua kena bersatu...

diyana said...

ini baru betul entry mara ni...;)

hanim azhari said...

waaa..mara betol ni nampaknye..huhu

Ujang9897 said...

nak dotcom gak...=(

AdyBudika said...

apa la sangt kalau berdot com kalau entri tak maju kan?? semua org sama jer..alah..mat yag blogspot pun leh maju...alasan guna domain sendiri...kira macam bagi penghargaan dan semngat untuk kita terus berkarya..tu jer..yg gatai2 nak kondem org nape?? awak jeles ker???

Qaseh dalia adelia said...

nape ni syg ?
sape yg say macm tu ?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

takpe2..x shedih pun kalau org dot com tak mai...huhu

Along Usop said...

katek : storu pon boley.. =p


kak Seunah : sabo jela kak.. kalau dah sombong.. dotcom ke.. dotmai ke.. dota ke.. er.. dot ape2 pon..

sombong jugak la die.. =.=
tak kemane diebawak pon..

Izamir Ridzwan said...

nseb kite tak pakai .com... huh awat kat sunnah marah sgt nih

~...AmALinA....~ said...

saye tak mampu pakai dotcom..huhuhu

Dayana AZ said...

waa kak sunah marah spe nii...

FariehanIbrahim [LBC] said...

takottt... -.-'

baru pakai dot com ats tajaan org..heee (^^,)v

ijam ismail said...

xyah sedeh sgt lorh...
hanis zalikha pun xde dotcom..hehe
=)

qasehraihan said...

panggil bomba cepat!!!!!!!muahahaha...


meh baca ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

mynameismy said...

kite bako! kite bako! heheh lmbt sket..;P

ketawariang said...

huhu marahnye dia....
saya dah beli domain dot com.... tapi.... x beli ape tah so blog x boleh pakai lagi... T.T
boleh tlg x? rugi je bayar domain tp x pakai... :((

salam ziarah dari blog abg ben... :D

http://saiffah.blogspot.com/

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.