Saya Tak Berdotcom, Orang Tak Tengok Saya!

March 30, 2011


Mentang-mentang blog dia da berdotcom, terus tak tengok dah blog-blog url blogspot dot com. Ingat da femes la berdotcom tu?

Ingat sikit, dulu blog tu asalnya blogspot... Bila da berdotcom terus lupa diri! Kamu ingat bagus sangat la berdotcom tu? Sume orang nak datang tengok blog kamu? Kalau entri best, takpe gak. Ni entri merapu, info kurang! Tips apatah lagik, kedekut nak share!

Sombong sangat nape? Kamu berdotcom kamu ingat sume orang tau ke blog kamu? Konon popular la? Konon da femes la? Tak payah nak promote da tempat lain? Hellooooo, bukak mata besar-besar sikit. Banyak lagi blog guna url blogspot lagi FEMESSSSSSSSSSSS dan terkenal dari blog kamu tu! Yang da otai bertahun-tahun still guna url blogspot pun ada! Tak payah nak berlagak!

Orang guna url blogspot pun boleh hidup lah! Berdotcom tu takat nak show-off wat pe? Hampeh jek!  Yang guna url blogspot pun ada entri lagi bagus dari berdotcom. Lainkali jangan rasa diri tu tinggi sangat. Tengok bawah sikit. Ingat kamu sorang ke nak naik? Yang lain pun nak naik jugak. Gi la jenguk blog diorang tu...

Huh! Panas!










P/S: Entri memarahi diri sendiri sambil suh kamu-kamu semua bukak mata. Sekian.

You Might Also Like

25 Comments

  1. saya tak ada duit nak tuka ke dotcom.. T_T

    ReplyDelete
  2. kita bako!!!kita bako!!! hahahaaha...

    dh bukak mata luas2....hehehee

    so, moral of the storu is.... walaupun kita blogspot, tapi kita boleh berusaha tampilkan entry yang bagus2...

    tak perlu nak jeles2 okey!!!

    hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..releks sunahh...mana ady nih..adyy ooo adyy, meh sini..

    ReplyDelete
  4. erk akak sunah garang..kene updte cte best ni..bia die sjuk skit=P

    ReplyDelete
  5. salam sis.

    sape yg marah² tuh. terpulang diri sendiri nak guna apa pon.

    ReplyDelete
  6. huh...betul punye marah ni...

    ReplyDelete
  7. mak aihh...bergegar komputer...awat mara2...adesss...biarkan mereka eksyen ngan dot com mereka....bukan leh bawak mati pon title tu

    ReplyDelete
  8. tak perlu nak berpuak-puak bile berblog nie...
    blogspot layan blogspot jer...
    dotcom, layan dotcom jer...
    kalo takde blogspot, takdela yang dotcom tue..
    semua kena bersatu...

    ReplyDelete
  9. ini baru betul entry mara ni...;)

    ReplyDelete
  10. waaa..mara betol ni nampaknye..huhu

    ReplyDelete
  11. apa la sangt kalau berdot com kalau entri tak maju kan?? semua org sama jer..alah..mat yag blogspot pun leh maju...alasan guna domain sendiri...kira macam bagi penghargaan dan semngat untuk kita terus berkarya..tu jer..yg gatai2 nak kondem org nape?? awak jeles ker???

    ReplyDelete
  12. takpe2..x shedih pun kalau org dot com tak mai...huhu

    ReplyDelete
  13. katek : storu pon boley.. =p


    kak Seunah : sabo jela kak.. kalau dah sombong.. dotcom ke.. dotmai ke.. dota ke.. er.. dot ape2 pon..

    sombong jugak la die.. =.=
    tak kemane diebawak pon..

    ReplyDelete
  14. nseb kite tak pakai .com... huh awat kat sunnah marah sgt nih

    ReplyDelete
  15. saye tak mampu pakai dotcom..huhuhu

    ReplyDelete
  16. waa kak sunah marah spe nii...

    ReplyDelete
  17. takottt... -.-'

    baru pakai dot com ats tajaan org..heee (^^,)v

    ReplyDelete
  18. xyah sedeh sgt lorh...
    hanis zalikha pun xde dotcom..hehe
    =)

    ReplyDelete
  19. panggil bomba cepat!!!!!!!muahahaha...


    meh baca ni..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

    ReplyDelete
  20. kite bako! kite bako! heheh lmbt sket..;P

    ReplyDelete
  21. huhu marahnye dia....
    saya dah beli domain dot com.... tapi.... x beli ape tah so blog x boleh pakai lagi... T.T
    boleh tlg x? rugi je bayar domain tp x pakai... :((

    salam ziarah dari blog abg ben... :D

    http://saiffah.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com