Thursday, March 31, 2011

Saya Terkedu Dia Datang Ke Blog


Hari ni kita dah lali melihat kejayaan orang lain. Kadang kala kita cemburu melihat banglo orang lain tersergam indah. Kita dah jemu tengok kereta mewah orang lain menjalar di jalan raya. Ramai yang salah faham bila seseorang itu pakai kereta mewah dituduh pula hendak menunjuk-nunjuk kemewahan. Sedangkan sebenarnya kereta-kereta mewah seperti Alphard, Estima, BMW dan Mercedes sebenarnya mempunyai tahap keselamatan yang sangat tinggi disamping itu juga kereta-kereta mewah ini juga sangat selesa. Kadang kadang kesian melihat anak-anak kita, bila balik raya terpaksa sumbat macam ikan sardin. Lebih panas lagi bila kita melihat sepupu sepapat mereka naik Estima atau Alphard. Sebab kononnya kita tak mampu, anak anak pula yang jadi mangsa.

Siyes! Terkejut saya melihat jejak yang dia tinggalkan.


Abang Ben selalu sebut tentang dia dalam blog satu masa dulu. Dia pun pernah jadi penaja segmen-segmen Abang Ben, dia seorang blogger hebat bagi saya. Merantau jauh ke seluruh pelusuk dunia hingga ke Makkah dan Madinah tentunya meluaskan lagi pengalaman dan menjadikan dia insan yang lebih mengerti tentang kehidupan.

Dia seorang doktor, isterinya? Blog isterinya dalam bahasa Inggeris! Erk...! Ok, ok. Mereka memang buat saya kagum. Sama macam Abang Ben yang terharu, saya pun terharu dan terkedu bila dia datang ke blog dan follow. Rasa macam kena mantapkan lagi entri pada masa akan datang...huhuhu.


Header blog Dr. Hafiz pun sangat menarik, Towards Infinnity...macam ada aura-aura semangat yang disalurkan kat situ. Hehehe... Entri-entri Dr. Hafiz lebih ilmiah, boleh baca kalau kamu-kamu dahagakan ilmu. Okie, kamu-kamu semua jangan lupa jenguk blog Dr. Hafiz ye~ SINI, SINI.


ENTRI SANTAI DARI RESAKSE BERJANGGUT

52 comments:
Write Comments
  1. @y u y u Z u l a i k h a

    hahahahahahahhahahaha! akak dah agak dah! mesti yuyu first komen!!! syabas!!

    ReplyDelete
  2. dia pon ada folo CB jugak.. errr..tp CB x tau saper dia... =.=!

    sadisssnyaaaa~

    ReplyDelete
  3. tahniah sunah sebab org yang sunah kagumi follow blog ni... maknanya blog sunah memang best...

    chaiyork

    ReplyDelete
  4. my pn ade pergi jengah blog beliau... hehe...

    ReplyDelete
  5. yeahhh dia tak datg blog IR pon.. huhu btw dia mmg bgus

    ReplyDelete
  6. deqdeq pun teruja juga bila dr hafiz jadi follower dan komen kat blog deqdeq...

    ReplyDelete
  7. wewit.. namaku ada juga HAHAHAHA bangga rasanya HAHA

    ReplyDelete
  8. best...nk jdi cm dia....tpi bukn dr la....hehe nk merantau seluruh pelusuk dunia....mampu ke...hehe

    ReplyDelete
  9. untung la akak sunah :) mesti dya pun kagum ngn akak kan?sb blog akak ni best!!

    ReplyDelete
  10. erk siapa? hehe maaf tnye..newbie lg

    ReplyDelete
  11. yuyu ni mcm asyik duk kat dashboard blog je.. slalu nmpk dia komen 1st.. HAHHAHAHAHAHA....

    pape pun good luck... untung tau... duk sibuk2 pun still x abaikan blog.. apa rahsia?

    ReplyDelete
  12. untung nye...bile nak jejak saya nie.. ;) hehe..

    ReplyDelete
  13. waaa~ syabas ! bila la dr Hafiz tu sudi nak singgah blog kite lak..=.='

    ReplyDelete
  14. @Izamir Ridzwan

    nanti dia datang la tu...insya'Allah..dia bizi kan..

    ReplyDelete
  15. @DeQdEq

    hehehe..kan kak?? teruja..terlebih kagum...!

    ReplyDelete
  16. @KyêrulL

    hamboiiiiiiiiiii..suka ye youuuuuuuu~ sticky post yeeeee~~ :D

    ReplyDelete
  17. @Achu

    insya'Allah kalau de kemahuan, kat situ ada jalan kan?

    ReplyDelete
  18. @athirah

    tu lerr..teringin nak tanya yuyu, cane dia leh first komen..adessss...

    rahsia? tanya Dr. Hafiz...:D

    ReplyDelete
  19. blog sunah makin femes..untung nyer.selamat maju jaya dik

    ReplyDelete
  20. best entri2x dia, penuh dgn ilmiah..huk2x

    ReplyDelete
  21. alamak!!! saye tak buat pon entry pasal beliau..adehhh

    ReplyDelete
  22. Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. terharu sunah dtg blog qaseh ..tacing dr xdtg blog qaseh haha

    ReplyDelete
  24. bestlah kan org hebat dtg folo blog sunah..misti tgh senyum sampai telinga nih..

    penah pakai bmw..biasa jek rasanya..

    kalau sudi silalah jengah org tak hebat nih:

    NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

    ReplyDelete
  25. dia pun follow blog saya, memang agak terkejut juga lah time tu..huhu

    ReplyDelete
  26. meh singgah klu sudi.. ;)

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-yuyu-zulaikha-qaseh-dalia.html

    ReplyDelete
  27. sunah, kite follow gek..terkedu tak? hhehehe

    ReplyDelete
  28. doktor tuu..nak usha ar..

    singgah ke blog saya jika da kelapangan..tq :)

    ReplyDelete
  29. niesz br tahu pasal DR.hafizz ni, alamak!lambtnye niesz ni..heeee....nk g jenguk la..

    ReplyDelete
  30. Terima Kasih Sunah keana sudi buat entri khas tentang blog saya. Salam persahabatan..

    http://haidoctorhafiz.blogspot.com/2011/04/saya-juga-terkedu-dia-bercerita-tentang.html

    ReplyDelete
  31. Salam,
    wah akak, hihi..suke entri pasal Dr Hafiz ni.
    baguslah ada lagi geng blogger kalangan otai macam dr ni..

    hihi...ramai2 pi serbu page Dr Hafiz.
    (aye lambat tau psl nih .hem)

    ;)

    ReplyDelete
  32. Mmg femes la Dr. Hafiz bin DATO Osman ni sekarang..ramai org peminat dia, sampai buat entry khas untuk dia..termasuk blog ini..
    http://aididmuaddib.blogspot.com/

    salam persahabatan..

    ReplyDelete
  33. Mmg femes la Dr. Hafiz bin DATO Osman ni sekarang..ramai org peminat dia, sampai buat entry khas untuk dia..termasuk blog ini..
    http://aididmuaddib.blogspot.com/

    salam persahabatan..

    ReplyDelete
  34. saya pun kagum sangat pada dr hafiz ni, inipun saya tau dari blog aiddid
    http://aididmuaddib.blogspot.com/
    jemput baca ya? :)

    ReplyDelete
  35. jemput jugak yer. jemput jemput. kenkadang, melawat pelbagai site ni menambahkan pengetahuan. :) {quote: kata2 pemilik blog yg merujuk pd DR hafiz nih :)} chill!

    ReplyDelete
  36. br je baca cerita psl dr hafiz dr blog ni...

    http://aididmuaddib.blogspot.com/2011/05/doctor-bloodyfool-lagi-sekor-meh-report.html

    tp yg sy peliknya semua post2 lama dari dr.hafiz dah xde..telah didelete..tmasuk link dia bg dlm komen atas tue..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com