Bengang Gak Ni Dengan PEROKOK!!!

April 13, 2011


Tadi baca kat SINI pasal tandas lelaki. Ingat tandas lelaki je ke yang macam tu? Meh nak tunjuk tandas perempuan pulakkkkkkkk!






Kat mana ni? Kat tempat cerdik pandai gak lah. Hurmmm...ni BULAN PUASA tau! Tau nape jadi gini? Sebab toilet lelaki dikunci. Entah pape kan, toilet perempuan depa masuk sukati je, dan yang masuk ni pekerja binaan diorang cakap. Masa ni bangunan ni baru lagi, takde surau sume tu. Jadi kami nak amek air semayang ape semua kat sini, agak-agak ade selera tak? (Kadang-kadang masa tengah amek air semayang tu kena hati-hati sebab tiba-tiba je pintu kena bukak dari luar dan orang yang nak masuk tu lelaki. Haishhhh!)

Tapi benda ni saya da report kat orang berwajib dah. Alhamdulillah da ok da rasanya. Sebab da lama da tak pi sana. Hurmmm...kadang-kadang tak tau nak bengang dengan perokok ke marah cleaner ke marah orang atas.


KALAU TAK SETUJU DENGAN PEROKOK MACAM KAT ATAS, JOM UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI

You Might Also Like

28 Comments

  1. hihi tandas perempuan.. entri membala snie

    ReplyDelete
  2. wow!!!! tapi disebabkan kaum sebelah okey!!!

    wahai kaum sebelah, elok sikit pangai okey!! hahahaahaha....

    yang kesian, makcik cleaner pulak jadi mangsa... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ewwww... feel disgust.. tahap x boleh cakap la..

    ReplyDelete
  4. Blogger kalau nak kasi cerite meletop gamba pun mesti meletop, Wat deko sikit kiri kanan tabo2 sikit walaneh dah siap kawasan yang kotor. Bodoh

    ReplyDelete
  5. memang stress pun dgn perokok nie...

    kat opice atq pun sama

    ReplyDelete
  6. tandas mcm tu.. fuh! geli la tgok.. ni sume sebab perokok! tak de tmpat lain nak merokok.. tmpat najis plak tu.. huhuhu! :(

    ReplyDelete
  7. stress nye!!
    memang teruk la kan...habis libatkan semua orang. huk! :(

    ReplyDelete
  8. perokok ni tak kenal tong sampai ke?meh nak ajar cara buang sampah!

    ReplyDelete
  9. samalah ngan yang merokok kat kedai makan or kedai mamak...
    dah terang-terang ada ashtray kat atas meja tue...
    dok sebok buang abu dan puntung rokok kat bawah meja...
    kalo kat umah sendiri tue tau plak buang kat ashtray kan ???

    ReplyDelete
  10. erm trok2..perokok tegar di masa puasa

    ReplyDelete
  11. teruk betoi.. ni lah dikatakan pemikiran kelas ketiga!

    ReplyDelete
  12. oh..teruknya...x bertanggungjawab lah. pengotor!

    ReplyDelete
  13. saye tak..saye gune ashtray..bulan pose saye pose..=)..lepas buke baru pekena..hahaha..

    Nie adelah pemikiran manusia2 bodoh yang selekah@sakai@serabai...

    ReplyDelete
  14. entry ni memang best..tu dia..tandas terok betoi..yang cik anon ni pi komen macam tak sekolah ni nape..erk..

    ReplyDelete
  15. tak nafikan ader segelintir perokok yang memang pengotoq nak mapus..geli cek...bukan tak ada tong sampahkan??

    ReplyDelete
  16. erk. geli gila.

    koman2 kat mesir ni pun buruk je tapi takde la penuh dengan rokok macam ni. masyaALLAH~

    ReplyDelete
  17. manusia cerdik pandai adakala TERbodo seketika jugak ^^

    ReplyDelete
  18. "KALAU TAK SETUJU DENGAN PEROKOK MACAM KAT ATAS, JOM UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI"

    i like this statement..hahaha

    Tandas kita, Wajah kita...
    (yeke ke?)

    aCap
    ke blogku: new entry: Apa tu Jam Populasi?

    ReplyDelete
  19. mereka ni tak mengahayati lagu oh tandas berkualiti..hehe

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...kak sunnah,leh tak aja wat button like kat tepi tu?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com