BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 13, 2011

Bengang Gak Ni Dengan PEROKOK!!!


Tadi baca kat SINI pasal tandas lelaki. Ingat tandas lelaki je ke yang macam tu? Meh nak tunjuk tandas perempuan pulakkkkkkkk!






Kat mana ni? Kat tempat cerdik pandai gak lah. Hurmmm...ni BULAN PUASA tau! Tau nape jadi gini? Sebab toilet lelaki dikunci. Entah pape kan, toilet perempuan depa masuk sukati je, dan yang masuk ni pekerja binaan diorang cakap. Masa ni bangunan ni baru lagi, takde surau sume tu. Jadi kami nak amek air semayang ape semua kat sini, agak-agak ade selera tak? (Kadang-kadang masa tengah amek air semayang tu kena hati-hati sebab tiba-tiba je pintu kena bukak dari luar dan orang yang nak masuk tu lelaki. Haishhhh!)

Tapi benda ni saya da report kat orang berwajib dah. Alhamdulillah da ok da rasanya. Sebab da lama da tak pi sana. Hurmmm...kadang-kadang tak tau nak bengang dengan perokok ke marah cleaner ke marah orang atas.


KALAU TAK SETUJU DENGAN PEROKOK MACAM KAT ATAS, JOM UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI



28 comments:

Isteri Yang Comel said...

hihi tandas perempuan.. entri membala snie

mynameismy said...

hish! pengotor betul la kan!

putERi-kAtEk said...

wow!!!! tapi disebabkan kaum sebelah okey!!!

wahai kaum sebelah, elok sikit pangai okey!! hahahaahaha....

yang kesian, makcik cleaner pulak jadi mangsa... huhuhuhu

Izamir Ridzwan said...

tudiiiaaa lgi teruk!!!

The Lady & Mr Vampire said...

ewwww... feel disgust.. tahap x boleh cakap la..

Anonymous said...

Blogger kalau nak kasi cerite meletop gamba pun mesti meletop, Wat deko sikit kiri kanan tabo2 sikit walaneh dah siap kawasan yang kotor. Bodoh

forever love said...

memang stress pun dgn perokok nie...

kat opice atq pun sama

♥sophie♥ said...

teruk gilerr,, hate hate !

Syuk Ry said...

maaf saye bkan perokok.. :)

EYQASARA said...

tandas mcm tu.. fuh! geli la tgok.. ni sume sebab perokok! tak de tmpat lain nak merokok.. tmpat najis plak tu.. huhuhu! :(

kathy said...

ceridak ada jak..huhuhu~

bersama kak Es said...

stress nye!!
memang teruk la kan...habis libatkan semua orang. huk! :(

Akmal Ezzah Alias said...

astaga gtu skali!! ish2 KOTOR

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perokok ni tak kenal tong sampai ke?meh nak ajar cara buang sampah!

solo molo said...

samalah ngan yang merokok kat kedai makan or kedai mamak...
dah terang-terang ada ashtray kat atas meja tue...
dok sebok buang abu dan puntung rokok kat bawah meja...
kalo kat umah sendiri tue tau plak buang kat ashtray kan ???

Miss Ran said...

erm trok2..perokok tegar di masa puasa

udin said...

teruk betoi.. ni lah dikatakan pemikiran kelas ketiga!

Kay Masingan said...

oh..teruknya...x bertanggungjawab lah. pengotor!

Ez0Lleee said...

saye tak..saye gune ashtray..bulan pose saye pose..=)..lepas buke baru pekena..hahaha..

Nie adelah pemikiran manusia2 bodoh yang selekah@sakai@serabai...

c-tea said...

entry ni memang best..tu dia..tandas terok betoi..yang cik anon ni pi komen macam tak sekolah ni nape..erk..

CutieIntan said...

tak nafikan ader segelintir perokok yang memang pengotoq nak mapus..geli cek...bukan tak ada tong sampahkan??

zida said...

erk. geli gila.

koman2 kat mesir ni pun buruk je tapi takde la penuh dengan rokok macam ni. masyaALLAH~

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

manusia cerdik pandai adakala TERbodo seketika jugak ^^

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

"KALAU TAK SETUJU DENGAN PEROKOK MACAM KAT ATAS, JOM UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI"

i like this statement..hahaha

Tandas kita, Wajah kita...
(yeke ke?)

aCap
ke blogku: new entry: Apa tu Jam Populasi?

kyra_G said...

xlalu nk tgk

topimagine said...

xde tamadun nye orang.. :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mereka ni tak mengahayati lagu oh tandas berkualiti..hehe

Oopss..Cikgu Cinta said...

assalamualaikum...kak sunnah,leh tak aja wat button like kat tepi tu?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.