BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 9, 2011

Laporan Sunah Suka Sakura dot com Seminggu | Dia Suruh Buat |


Hahahaha~ Jahat punya tajuk. Bukan dia suruh ok, tapi saya nak jugak tengok. Hari tu ade yang tanya saya trafik saya macam mana. Average UV berapa banyak. Tak tahu sebab apa, kalau saya cakap je trafik saya sebanyak sekian sekian, sume tak percaya. Hoh??? Percayalah...trafik saya memang tak banyak...T_T

Nak kasi percaya, meh tengok laporan dari Encik Nuffnang yang hemsem (puji pun, gerenti tak dapat BE...) ni.



Yang tinggi berapa batang tu sebab join segmen abang Ben, terima kasih kepada mereka-mereka yang datang ke blog ye...sangat-sangat dihargai. Datang tu, jangan lupa baca entri-entri yang ada walaupun entri saya tak sampai 10-15 entri sehari. Huhuhu...tak yakin lagi nak sampai 10 entri, takut ramai terlepas baca macam dulu...

Okehhh...saya, Norfa dan Ustaz Fakhrul da sahut cabaran jiran saya tu, kamu-kamu nak sahut tak?

P/S: Bukan nak showoff, takat banyak tu...nak showoff ape...at least boleh naikkan semangat sesama blogger.



18 comments:

aliarosli said...

hahhahhahahh,kalaw kite

huh,tah le

AdyBudika said...

tahniah!!!!!

Fakhrul1409 said...

perghhhh!~ ag tinggi dr aku...hohohohoho

Miss Ran said...

takmo tayang..malu..hehe sikitnye la den punyo

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hehe..alia, pe lagi...moh le sahut cabaran..

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

terima kasih..:)

Sunah Mohammad said...

@Fakhrul1409

erkk..ang lagi tinggi lepas ni hokeyyy..sebab pakai WP kan..lagi mesra SEO..;)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

takde2! cepat buat!

aliarosli said...

akak perli ke ape??

hahhahahh,100 pon tak sampai

mane ade bende nie

nuff takde lah

tak reti

forever love said...

takmoh la.. traffic jatuh ari tue.. pastu naik pon coit je.. haha

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

ahahaha~ tak perli lah, ajak join..adesss...takde ek? takpe2..;)

Sunah Mohammad said...

@forever love

hehehe..mesti naik mendadak kan???

♥NuR SyAFiQah♥ said...

baru perasan skang ni kak sunah dah tak letak entry cam best kat entry2 kak sunah..hehehe

Sunah Mohammad said...

@♥NuR SyAFiQah♥

ade jugak dear, cuba tengok entry2 lepas..kadang2 tak letak sebab tak dan nak blogwalking..T_T

forever love said...

owh tidak.. tak mendadak mna pun.. 100 je sehari... tue pun tgk entry...

CypherHackz said...

Bagus... Usaha tangga kejayaan... :)

... said...

as salam..
wah! tahniah! tinggi tu. tapi tak boleh nak sahut. kerja didunia kena utamakan. blog sekadar sandaran. adei..
klau free untuk masa dunia maya, insya'Allah..

moga trafik makin tinggi. seronok dapat post entri berguna untuk tatapan pembaca =)

FasiHaH SupiaN said...

berkali-kali ganda lebih tinggi drpd saya...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.