Laporan Sunah Suka Sakura dot com Seminggu | Dia Suruh Buat |

April 09, 2011


Hahahaha~ Jahat punya tajuk. Bukan dia suruh ok, tapi saya nak jugak tengok. Hari tu ade yang tanya saya trafik saya macam mana. Average UV berapa banyak. Tak tahu sebab apa, kalau saya cakap je trafik saya sebanyak sekian sekian, sume tak percaya. Hoh??? Percayalah...trafik saya memang tak banyak...T_T

Nak kasi percaya, meh tengok laporan dari Encik Nuffnang yang hemsem (puji pun, gerenti tak dapat BE...) ni.



Yang tinggi berapa batang tu sebab join segmen abang Ben, terima kasih kepada mereka-mereka yang datang ke blog ye...sangat-sangat dihargai. Datang tu, jangan lupa baca entri-entri yang ada walaupun entri saya tak sampai 10-15 entri sehari. Huhuhu...tak yakin lagi nak sampai 10 entri, takut ramai terlepas baca macam dulu...

Okehhh...saya, Norfa dan Ustaz Fakhrul da sahut cabaran jiran saya tu, kamu-kamu nak sahut tak?

P/S: Bukan nak showoff, takat banyak tu...nak showoff ape...at least boleh naikkan semangat sesama blogger.

You Might Also Like

18 Comments

  1. hahhahhahahh,kalaw kite

    huh,tah le

    ReplyDelete
  2. perghhhh!~ ag tinggi dr aku...hohohohoho

    ReplyDelete
  3. takmo tayang..malu..hehe sikitnye la den punyo

    ReplyDelete
  4. @aliarosli

    hehe..alia, pe lagi...moh le sahut cabaran..

    ReplyDelete
  5. @Fakhrul1409

    erkk..ang lagi tinggi lepas ni hokeyyy..sebab pakai WP kan..lagi mesra SEO..;)

    ReplyDelete
  6. akak perli ke ape??

    hahhahahh,100 pon tak sampai

    mane ade bende nie

    nuff takde lah

    tak reti

    ReplyDelete
  7. takmoh la.. traffic jatuh ari tue.. pastu naik pon coit je.. haha

    ReplyDelete
  8. @aliarosli

    ahahaha~ tak perli lah, ajak join..adesss...takde ek? takpe2..;)

    ReplyDelete
  9. baru perasan skang ni kak sunah dah tak letak entry cam best kat entry2 kak sunah..hehehe

    ReplyDelete
  10. @♥NuR SyAFiQah♥

    ade jugak dear, cuba tengok entry2 lepas..kadang2 tak letak sebab tak dan nak blogwalking..T_T

    ReplyDelete
  11. owh tidak.. tak mendadak mna pun.. 100 je sehari... tue pun tgk entry...

    ReplyDelete
  12. Bagus... Usaha tangga kejayaan... :)

    ReplyDelete
  13. as salam..
    wah! tahniah! tinggi tu. tapi tak boleh nak sahut. kerja didunia kena utamakan. blog sekadar sandaran. adei..
    klau free untuk masa dunia maya, insya'Allah..

    moga trafik makin tinggi. seronok dapat post entri berguna untuk tatapan pembaca =)

    ReplyDelete
  14. berkali-kali ganda lebih tinggi drpd saya...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com