Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?



Dia lagi! Ahahahaha~

Siapa dia? Siapa?

Siapa lagik kalo bukan my dear Qaseh Sayang~ *winkwink*

Saya kenal dia melalui blog... :) Mula-mula kenal dari segmen abang Ben. Dia antara yang terawal, dulu-dulu... yang sama-sama dengan saya melangkah dalam dunia blog ni. Saya sangat-sangat suke blog dia, banyak entri yang menyebabkan saya rasa nak nangessss jek. Eh, bukan entri jiwang-jiwang, ok. Entri-entri muhasabah...memang menginsafkan...thanks tau sayang. :)

Pssst, nama betul dia S.......hehehehe...kang dia mengamuk lak kat Facebook. :p

Sape nak gi blog Qaseh klik Hencik Kyle's.

6 comments:

  1. ada yang atq tak tahu.. haha.. baik bgtaw kak sunah....

    ReplyDelete
  2. he3..slm sggh nak support kwn2 yg join segmen ni

    ReplyDelete
  3. my pun kenal qaseh dr segmen abg ben... ;)

    ReplyDelete
  4. ngeee syg sunah ketat2 ! weeee haaa seb bek tak tulis nama sebenar

    ReplyDelete
  5. as salam.
    hoho~ dah tahu dari mana dapat nama qaseh dalia adelia tu.
    thanks sharing ;)

    adei. qaseh jadi role model dalam segmen. hehe =p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com