BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Mereka Berjaya ke Cabaran Imuniti Seterusnya



Kumpulan mana yang berjaya ke cabaran seterusnya?

Kumpulan yang semua ahli yang disenaraikan membuat entri yang sama, dan bilangan ahli yang paling hampir dengan bilangan asal dalam kumpulan tu. Tak kisah laju lambat ye, melainkan kalau semua full 5 orang, yang paling lambat tu akan ke perjumpaan puak.

Jom tengok sape yang berjaya...

1. Kumpulan: Senget Menyengat

2. Kumpulan: Espirit de Corps

3. Kumpulan: TULIP

Mereka yang ke perjumpaan puak (yang sangat dramatik) di SINI, jangan bersedih ye. Insya'Allah lain kali kita jumpa lagi...

Yang berjaya, nantikan cabaran imuniti seterusnya. Err...da solat lom ni?



11 comments:

pRiNCe said...

sunah...sowi..sy baru je post..sebab ada ad emergency...kna pergi...

aDisH.sHidA said...

hahahhahaa....

cik pulau said...

yeaahh.. kumpulan senget mara ke pusingan seterusnya..

TERBAEK sumee..

KyêrulL said...

apa nie xfaham

qasehraihan said...

wah..selamat berjaya kat mereka semua..hehe

hai sunah..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/saiz-bra-julia-perezsape-tau.html

Cik Sara said...

yeay! terbaiklah..sampai senget komputer saya nak cari wifi untuk kumpulan senget yang menyengat ni..hahaha...syabas kawan3x..maju lagi kehadapan..

aDisH.sHidA said...

kyerul wat2 xpaham....

Miss Ran said...

haha slamat smpat..alhamdullilah

Nisa' Pasir Gudang said...

thanks sunah..
utamakan SOLAT dalam games.. mencetuskan satu paradigma =)
best of LUCK to all

Izamir Ridzwan said...

adoi2.. cmne ni kak sunnah.. blur ni

NadiRah said...

dah solat kak..
makan je belom..uhuk3

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.