Saya Kini Sebaris Dengan Ben Ashaari, Mat Gebu dan Ady Budika

April 06, 2011


Bukan senang untuk berada di tempat mereka sekarang. Sangat jauh perjalanan untuk sampai ke sini. Tak mudah seperti yang kamu-kamu semua fikirkan...nak harapkan goyang kaki 24 jam? Boleh...tapi lagi jauh nak sampai...

Setiap orang ada caranya tersendiri...macam mana nak jadi macam mereka, berdiri sebaris dengan mereka...Abang Ben selalu cakap, kena mantapkan entri, kena mantapkan entri!!! Kena kreatif tarik pembaca, kena bijak tackle follower, kena tau mana nak ping...

Itulah kebenaran, jangan sesekali terasa hati, kecewa, atau membenci...terimalah hakikat tu ye...yang kini...saya sudah sebaris dengan mereka....

Kamu-kamu tak boleh mengamuk dengan saya bila saya cakap camni... Sebab.......

.

.

.

.

Meh tengok gambo kat bawah ni...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ahahahahahhaha~ Menjadikkkkkkk!!! Tak percaya??? Ni bukan edit-edit, ok...gi blog Ayu Orked nak tengok...sila follow sekali! Baru lah kita semua jadi sebarisssss....sekotak lagi!!! Hahaha~ Jom, jom!

You Might Also Like

62 Comments

  1. a'ah...sebaris sgt... xyah garis pakai pembaris dh... grrrr

    ReplyDelete
  2. haha kak sunah! comelnye pasangan2 :P!

    ReplyDelete
  3. nasib baik 4 org aje...kalo 5, konpem saya duk sebelah kak sun!!! hahahhaa

    PCM, PCB, tepi sikit okey!! hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahhahhaha,adoi,terkena

    tapi akak memang fofular pon

    ReplyDelete
  5. tak leh follow sana...sbb nnt akak duk atas korang.sian lak abang ben duk bwh..leh ke gitu?hahaha

    ReplyDelete
  6. erk due repoter duk tengah..jd bodyguard lak haha

    ReplyDelete
  7. fuiyooo!!!!
    mmg sebaris...
    tp nnt abg ben lah jatuh dulu ek..
    bila follower dy bertambah..
    kih3

    ReplyDelete
  8. haha, memang sebaris pun..^^

    ReplyDelete
  9. buleh nadh join sekaki dak ni? ahahahah..

    Nadh datang melawat ni.. ;)
    Si Pendukacita

    ReplyDelete
  10. NASIB BAIK BUKAN SUNAH N ADY DI TENGAH2..KALAU AMPA 2 TGH MESTI MCM DOK SANDING EN BEN N CMG JD PNGAPIT

    ReplyDelete
  11. HAHAHAHAHAHAHA!! otak kreatif!! demm bagus², boleh jadi sekotak jer.. HAHAHA kite geng jugak kan kan?? ke haters lagi WAHAHAHAHAHAHAHAHA

    terjah new updated i

    http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/notarobot-persahabatan.html

    ReplyDelete
  12. dah agak dh mesti follower.. sb dulu pernah ada blogger buat cmni

    ReplyDelete
  13. untungnya lahai sama baris huhu nk gak cmtu ekeke :P

    ReplyDelete
  14. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...macam tak percaya laaaaaaaaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  15. ahahahahahha sgttttt kelakar... bace smbil guling2 boleh?? ahahahahahahhahah ahahahahahh mmg sebaris lah ke/???? hehheh tq.. sbb awk dh sbaris dgn abg ben smua tue menyebabkan sy pn akan sbaris nnti... ahahahah :p tq kak sumah :) sy pasti akan slalu dtg blog ini )

    ReplyDelete
  16. nk kena ni.. igt kn apa la td... haha

    ReplyDelete
  17. owh..... mcm tu ea? masalahnya...Abg Ben tak pernah pun follow saya. sedih~

    ReplyDelete
  18. ade jer idea hang ni sunah..hahaha

    ReplyDelete
  19. @putERi-kAtEk

    ahahaha~ betul2!! kalo 5 orang tadi...kalo 6 orang...kalo 10 orang..ahahaha~ 1 kotak lah!

    ReplyDelete
  20. @aliarosli

    ahahaha! ops, lukenabeb! hahaha~ erk...fofular tu ape? kedai buku ye...:D

    ReplyDelete
  21. @Miss Ran

    ahahaha~ kan, kan...paparazzi jadi bodyguard lak...tukar dah..

    ReplyDelete
  22. @NadiRah

    yesss! dia jatuh dah! hahaha..ke next page...:p

    ReplyDelete
  23. hehe tQ KAK sunah :) will be.. tq sgt..apreciate :)

    ReplyDelete
  24. @aDisH.sHidA

    ahahahaha~ tak boleh...kan depa dua orang laki dua2..hahaha~

    ReplyDelete
  25. @KyêrulL

    hahahahaha! beselah youuuuu~ i nak gak jadi kreatif cam youuuuu~ selamanya haters....-_-" boleh? hahaha~

    ReplyDelete
  26. @Mat Gebu

    percayalahhhh~~~~~ hahahaha! kalo tak percaya masuk dalam botol hokeyyy!

    ReplyDelete
  27. HAHAHAHA!!!
    kakak kecik sungguh poyo!
    rotan tangan baru tau!hahaha

    ReplyDelete
  28. @Tasha

    insya'Allah nanti dia follow lah tu..rajinkan diri join segmen dia ye..:)

    ReplyDelete
  29. aku dah dua tiga baris... huhu

    ReplyDelete
  30. @woot woot

    gulp!! woot woot datang blog sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... terharunyaaaaaaaaaaaa!!!!!!
    komennnn lak tuuuuuuuuu!!! siyes berdebar tadi masa tengok noti woot woot leave a comment...erk!

    ReplyDelete
  31. plan ye kak sunh nak follow sekali?

    ReplyDelete
  32. wah...dasyat la...hehe...salam terjah...

    ReplyDelete
  33. fuyyooo!!!!
    mantap beb
    terjah gak a..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

    ReplyDelete
  34. hebat gak belog tue sampai semua blogger otai dok follow.. huhu..

    Jom terjah Entri baru !!
    ~ Tempat - tempat yang EKSTREM untuk melakukan aktiviti masa lapang ~

    ReplyDelete
  35. wah, teruja akak baca tajuk... Sunah dah layak tuk sebaris ngan mereka... Insya Allah, happy blogging dik, akak banyak belajar dari belog sunah nie

    ReplyDelete
  36. amboi3! ni berdiri sama tinggi.. duduk sama rendah.. alah cumelll

    ReplyDelete
  37. memang sebaris!..hehe

    tahniah2x

    jom kita terjah bl0g itu..hoho

    ReplyDelete
  38. as salam..
    wah! pakatan santai sakura tiffin budika~ ni.
    sebaris~
    sweet je. hehe =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com