BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 6, 2011

Saya Kini Sebaris Dengan Ben Ashaari, Mat Gebu dan Ady Budika


Bukan senang untuk berada di tempat mereka sekarang. Sangat jauh perjalanan untuk sampai ke sini. Tak mudah seperti yang kamu-kamu semua fikirkan...nak harapkan goyang kaki 24 jam? Boleh...tapi lagi jauh nak sampai...

Setiap orang ada caranya tersendiri...macam mana nak jadi macam mereka, berdiri sebaris dengan mereka...Abang Ben selalu cakap, kena mantapkan entri, kena mantapkan entri!!! Kena kreatif tarik pembaca, kena bijak tackle follower, kena tau mana nak ping...

Itulah kebenaran, jangan sesekali terasa hati, kecewa, atau membenci...terimalah hakikat tu ye...yang kini...saya sudah sebaris dengan mereka....

Kamu-kamu tak boleh mengamuk dengan saya bila saya cakap camni... Sebab.......

.

.

.

.

Meh tengok gambo kat bawah ni...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ahahahahahhaha~ Menjadikkkkkkk!!! Tak percaya??? Ni bukan edit-edit, ok...gi blog Ayu Orked nak tengok...sila follow sekali! Baru lah kita semua jadi sebarisssss....sekotak lagi!!! Hahaha~ Jom, jom!



62 comments:

mizzkechique said...

a'ah...sebaris sgt... xyah garis pakai pembaris dh... grrrr

Dayana AZ said...

haha kak sunah! comelnye pasangan2 :P!

putERi-kAtEk said...

nasib baik 4 org aje...kalo 5, konpem saya duk sebelah kak sun!!! hahahhaa

PCM, PCB, tepi sikit okey!! hahahaha

aliarosli said...

hahhahhaha,adoi,terkena

tapi akak memang fofular pon

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak leh follow sana...sbb nnt akak duk atas korang.sian lak abang ben duk bwh..leh ke gitu?hahaha

Ujang9897 said...

bijak..=)

terjah dah =)

Miss Ran said...

erk due repoter duk tengah..jd bodyguard lak haha

NadiRah said...

fuiyooo!!!!
mmg sebaris...
tp nnt abg ben lah jatuh dulu ek..
bila follower dy bertambah..
kih3

Arpiiz said...

haha, memang sebaris pun..^^

Muhd Fadil said...

untung la.... hehehehe

fRaMe+LenSeS said...

buleh nadh join sekaki dak ni? ahahahah..

Nadh datang melawat ni.. ;)
Si Pendukacita

aDisH.sHidA said...

NASIB BAIK BUKAN SUNAH N ADY DI TENGAH2..KALAU AMPA 2 TGH MESTI MCM DOK SANDING EN BEN N CMG JD PNGAPIT

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHA!! otak kreatif!! demm bagus², boleh jadi sekotak jer.. HAHAHA kite geng jugak kan kan?? ke haters lagi WAHAHAHAHAHAHAHAHA

terjah new updated i

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/notarobot-persahabatan.html

Izamir Ridzwan said...

dah agak dh mesti follower.. sb dulu pernah ada blogger buat cmni

efa said...

untungnya lahai sama baris huhu nk gak cmtu ekeke :P

Mat Gebu said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...macam tak percaya laaaaaaaaaaaaaaa.....

mynameismy said...

kahkahkahkah!

dah folo!;)

ayuorked said...

ahahahahahha sgttttt kelakar... bace smbil guling2 boleh?? ahahahahahahhahah ahahahahahh mmg sebaris lah ke/???? hehheh tq.. sbb awk dh sbaris dgn abg ben smua tue menyebabkan sy pn akan sbaris nnti... ahahahah :p tq kak sumah :) sy pasti akan slalu dtg blog ini )

suria zakaria said...

nk kena ni.. igt kn apa la td... haha

Nisa' Pasir Gudang said...

jom kasi pecah barisan depa :P

Tasha said...

owh..... mcm tu ea? masalahnya...Abg Ben tak pernah pun follow saya. sedih~

Woofer Storm said...

nak terjah juga..heheeee

Pembawa_Wacana said...

ade jer idea hang ni sunah..hahaha

Sunah Mohammad said...

@mizzkechique

ahahaha~ jangan marah noooo...

Sunah Mohammad said...

@Dayana AZ

erkkk...pasangan2 pulokkk...hahaha~

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

ahahaha~ betul2!! kalo 5 orang tadi...kalo 6 orang...kalo 10 orang..ahahaha~ 1 kotak lah!

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

ahahaha! ops, lukenabeb! hahaha~ erk...fofular tu ape? kedai buku ye...:D

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

hahaha~ takleh, takleh!!!

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

oho..bagus2, ujang~ :)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

ahahaha~ kan, kan...paparazzi jadi bodyguard lak...tukar dah..

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

yesss! dia jatuh dah! hahaha..ke next page...:p

ayuorked said...

hehe tQ KAK sunah :) will be.. tq sgt..apreciate :)

Sunah Mohammad said...

@Arpiiz

hehehe...jom berbaris sekali!

Sunah Mohammad said...

@Muhd Fadil

:D

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

buleh jaaa~~

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

ahahahaha~ tak boleh...kan depa dua orang laki dua2..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

hahahahaha! beselah youuuuu~ i nak gak jadi kreatif cam youuuuu~ selamanya haters....-_-" boleh? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

len kali buatlah tak agak-agak...ahahah~

Sunah Mohammad said...

@Mat Gebu

percayalahhhh~~~~~ hahahaha! kalo tak percaya masuk dalam botol hokeyyy!

woot woot said...

ingat ape lah...

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

gelak sakan no...

Sunah Mohammad said...

@ayuorked

bagus! semangat!

Salfiza said...

HAHAHAHA!!!
kakak kecik sungguh poyo!
rotan tangan baru tau!hahaha

Sunah Mohammad said...

@suria zakaria

hahaha~ jangan mara...

Sunah Mohammad said...

@Nisa' Pasir Gudang

ahahaha~ tak pecah, tak pecah!

Sunah Mohammad said...

@Tasha

insya'Allah nanti dia follow lah tu..rajinkan diri join segmen dia ye..:)

Shahazrin said...

aku dah dua tiga baris... huhu

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

hehehehe...sila-sila~

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

hahaha~ mesti kreatiffff!!! erk!

Sunah Mohammad said...

@woot woot

gulp!! woot woot datang blog sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... terharunyaaaaaaaaaaaa!!!!!!
komennnn lak tuuuuuuuuu!!! siyes berdebar tadi masa tengok noti woot woot leave a comment...erk!

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

ahahahaha! mana boleh rotan!

Sunah Mohammad said...

@Shahazrin

perghhh! mantoppp! hahaha~

LindaRahim said...

pembaris...

Zue Cancer said...

plan ye kak sunh nak follow sekali?

Wan Gerrard said...

hehehe famous ni ^_^

fienaz said...

wah...dasyat la...hehe...salam terjah...

qasehraihan said...

fuyyooo!!!!
mantap beb
terjah gak a..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

Biey said...

hebat gak belog tue sampai semua blogger otai dok follow.. huhu..

Jom terjah Entri baru !!
~ Tempat - tempat yang EKSTREM untuk melakukan aktiviti masa lapang ~

Isteri Yang Comel said...

wah, teruja akak baca tajuk... Sunah dah layak tuk sebaris ngan mereka... Insya Allah, happy blogging dik, akak banyak belajar dari belog sunah nie

Sari Yusa Ibrahim said...

amboi3! ni berdiri sama tinggi.. duduk sama rendah.. alah cumelll

syuwai said...

memang sebaris!..hehe

tahniah2x

jom kita terjah bl0g itu..hoho

... said...

as salam..
wah! pakatan santai sakura tiffin budika~ ni.
sebaris~
sweet je. hehe =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.