Bila Saya Pun Nak Tulis Pasal Harga Gula

May 09, 2011


Maksudnya saya memang takde idea dah nak update.

Sebab tu update benda ni. Gula akan naik lagi 20 sen esok. Dari RM 2.10 kepada RM 2.30. Wahai mak, bapak, makcik, pakcik, nenek, atok, abang, kakak, adik dan kawan-kawan semua yang nak beli gula tu, sedia duit cukup-cukup ye...takut kang kena pinjam 20 sen ngan orang sebelah pulaksss~~~

Hurmmm...bosan eks, entri sama je ngan yang lain eh? Ulang benda yang blogger lain da cakap ye? Hari tu ade baca kat blog mana ntah. Dia rasa rimas dan jemu bila semua blog cakap benda yang sama. Ade yang kata sebab SEO, ada yang kata sebab pembaca blog dia tak semestinya sama dengan pembaca blog yang lagi satu.

Yezzaaa...mana-mana pun sebab tu ada betulnya dan itu hak masing-masing. Cuma saya suka bila dia kongsikan, blogger kena buat isu tu jadi lain dari yang lain. Tak serupa copy and paste dari yang lain, baru pembaca suka dan tertarik. Hurmmm...ade betulnya jugak tu. Mungkin kamu-kamu semua boleh fikir-fikirkan sekali ye~~ ^_^

P/S: Tapi saya tak reti lah main SEO ni...


KENAPA SEKARANG NI CUACA PANAS SANGAT???

You Might Also Like

15 Comments

  1. bukan apa...sebab tak berapa ramai tahu..rasa macam perlu pulak kongsikan..yup, setiap org ade sebab tersendiri nak kongsikan...

    ReplyDelete
  2. @FasiHaH SupiaN

    ha'ah..kalo macam akak ni, memang da kurang baca paper lahh..suma dari blog je..

    ReplyDelete
  3. gua naik rege?? arrr oke ape buat entri yg sma.. haahha

    ReplyDelete
  4. okey..
    kak ayu up harga air...
    hahahahha..
    daku kejam..

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduan

    wahhhhhhhhhhhh! tak sempat saya nak gi makan kat citarasa rinduan!!! da naik harga dah! hahaha~

    ReplyDelete
  6. sbb trllu rmai blogger skg ni. msing2 nk updte. terupdte isu sama. dlu kns kit je? so kurangla yg sama2 tu. RASANYALAH . ahahaha

    ReplyDelete
  7. @cik heroin

    mungkin~ hehehe...salah satu sebab gak tu..:)

    ReplyDelete
  8. bila gula naik harga, kita disuruh kurangkan ambil gula..

    bila sayur-sayuran naik harga, kita disuruh tanam sendiri sayur..

    begitu mudahnya kita cari jalan penyelesaian..tapi adakah betul jalan penyelesaian yang kita buat?

    ReplyDelete
  9. hah..!! biar betul harga gula naik ni..?? thanks sebab share..^^

    ReplyDelete
  10. cik pulau pun tak reti nak maen SEO..
    kena baling2 ke camne.. hahaha..
    sengal..larikkk

    ReplyDelete
  11. nak suruh kurangkan pengambilan gula lah tu...

    tapi harga kuih mesti naik kan kalau harga gula dah naik!

    ReplyDelete
  12. betolllll~!!!

    gaya gini.. kedai surat kabar pon tutup..kekeke.. blogger lagi hebat dr reporter! ehhehehe..

    tp CB suka terjah entry yg x sama..mcm boring lak bc mende yg sm..huhuhu

    ReplyDelete
  13. kesian kat org berpendapatan rendah..

    ReplyDelete
  14. bgus gula naik harge

    tkde la kencing mns

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com