BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI



Dulu pernah buat macam yang abang Ben cakap dalam entri tu, tapi nak buat lagi... Hehehe... So, 5 blog pilihan hati setakat ini...

Sebab banyak cerita best dari blog dia... Suka baca entri-entri dia yang telus. Direct to the point, ringkas dan padat.

Tu diaaa... Blog baru kot masuk list sebab sebelum ni takdeee... Suka baca, sempoi saje.

Pernah terjah? Ya, blog yang agak jiwa-jiwa, tapi hati ni rasa sangat damai baca tulisan dia. Selalu jenguk, tapi jarang komen. :)

Dari dulu sampai sekarang... Suka baca entri dia... Pun sejuk hati aje... :)

Wajib lah kan...kan jiran tuuuu...

Banyak lagi blog lain yang jadi pilihan hati, yang mana saya selalu terjah tu... Pun saya suka~ Sebab ape? Sebab blog tak berat, template simple (kadang-kadang saya rasa sesak nafas je dengan kaler yang dipilih...maaf... T_T) entri menarik, tak perlu klik Read More, err... Dah, masuk bab lain dah ni... Okehhhh, nak join klik header abang Ben tu ye...


30 comments:

fyna said... Reply to comment

yeaahh..nak join..
:)

Faris Adli said... Reply to comment

letak read more sebab nak loading cepat :-) bila la agaknya dunia faris nak jadi pilihan hati sunah?

Bella Bell said... Reply to comment

tapi blog saya kena klik read more.. hehheee


jiji yu.. suka gak baca blog dia :)

Miss Ran said... Reply to comment

erk paling ats..tiru ai ke

jiran kenape letak bwh skali

kecik ati die

wahahahaha

mas saari said... Reply to comment

akak suka blog sunah...best!!

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, blog kak sunah pon best jugak XD

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

ohh belog saya berat yee =.=''

Eera Shera said... Reply to comment

akak sunah masuk dlm list sy..hihi

mynameismy said... Reply to comment

Ady memang dlm carta hati xboleh lari la dr menjadi pilihan hati...;D

larikkkkkkkkkkkkkkkk

bersama kak Es said... Reply to comment

blog sunah secukup rasa ;)

JIJI YU said... Reply to comment

aha nak nanges ni..

SoLy SoLicious said... Reply to comment

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

imnabila said... Reply to comment

hyeee !!
blogwalking sini..

klu sudi singgah la blog sy juge..
tengok blog feveret sy plak..
ngeee ~ :)

nazirulhazwan~ said... Reply to comment

sob sob:(

genkconer said... Reply to comment

Genk singgah, folo, ban bca entri
Genk ngah cari follower ke 400..
Jom join segmen genk ea

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

fatin6789 said... Reply to comment

fatin datang melawat sini..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..jemput singah blog fatin..

Dah follw sini(=
http://fatinliyana6789.blogspot.com/

Fazreen Misbae said... Reply to comment

singgah dari blog BA... :)

Adzriel @ Liza AB said... Reply to comment

yg wajib tu tak leh tahan lah wehhh... he..he.. akak suka sunah ..

☀ Izzaty Hedry☀ said... Reply to comment

blog sis mmg best lah .!

anem ahia said... Reply to comment

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

Mr.Baiz said... Reply to comment

jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

aku dan segalanya said... Reply to comment

slm kenal..terjah dr segmen BA

solomolo said... Reply to comment

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam said... Reply to comment

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Lulu Caldina said... Reply to comment

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... Reply to comment

singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

Ms. Ann said... Reply to comment

SINGGAH 5 BLOG PILHAN..

EMMM.... HAPPY BLOGGING

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Golden Rose said... Reply to comment

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said... Reply to comment

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said... Reply to comment

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.