BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

June 14, 2011



Dulu pernah buat macam yang abang Ben cakap dalam entri tu, tapi nak buat lagi... Hehehe... So, 5 blog pilihan hati setakat ini...

Sebab banyak cerita best dari blog dia... Suka baca entri-entri dia yang telus. Direct to the point, ringkas dan padat.

Tu diaaa... Blog baru kot masuk list sebab sebelum ni takdeee... Suka baca, sempoi saje.

Pernah terjah? Ya, blog yang agak jiwa-jiwa, tapi hati ni rasa sangat damai baca tulisan dia. Selalu jenguk, tapi jarang komen. :)

Dari dulu sampai sekarang... Suka baca entri dia... Pun sejuk hati aje... :)

Wajib lah kan...kan jiran tuuuu...

Banyak lagi blog lain yang jadi pilihan hati, yang mana saya selalu terjah tu... Pun saya suka~ Sebab ape? Sebab blog tak berat, template simple (kadang-kadang saya rasa sesak nafas je dengan kaler yang dipilih...maaf... T_T) entri menarik, tak perlu klik Read More, err... Dah, masuk bab lain dah ni... Okehhhh, nak join klik header abang Ben tu ye...

You Might Also Like

30 Comments

  1. letak read more sebab nak loading cepat :-) bila la agaknya dunia faris nak jadi pilihan hati sunah?

    ReplyDelete
  2. tapi blog saya kena klik read more.. hehheee


    jiji yu.. suka gak baca blog dia :)

    ReplyDelete
  3. erk paling ats..tiru ai ke

    jiran kenape letak bwh skali

    kecik ati die

    wahahahaha

    ReplyDelete
  4. hehe, blog kak sunah pon best jugak XD

    ReplyDelete
  5. akak sunah masuk dlm list sy..hihi

    ReplyDelete
  6. Ady memang dlm carta hati xboleh lari la dr menjadi pilihan hati...;D

    larikkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

    Nice blog :)

    ReplyDelete
  8. hyeee !!
    blogwalking sini..

    klu sudi singgah la blog sy juge..
    tengok blog feveret sy plak..
    ngeee ~ :)

    ReplyDelete
  9. Genk singgah, folo, ban bca entri
    Genk ngah cari follower ke 400..
    Jom join segmen genk ea

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

    ReplyDelete
  10. fatin datang melawat sini..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..jemput singah blog fatin..

    Dah follw sini(=
    http://fatinliyana6789.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. yg wajib tu tak leh tahan lah wehhh... he..he.. akak suka sunah ..

    ReplyDelete
  12. hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  14. singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

    ReplyDelete
  15. blog sy xde pon dlm list, hahaha

    ReplyDelete
  16. ohho dah tau...
    nak kena terjah satu persatu ni... :)

    ReplyDelete
  17. singgah sini pulak...
    jenguk blog pilihan kat sini... hee~

    ReplyDelete
  18. salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

    ReplyDelete
  20. ninie singgah sini..

    entry trbaru ninie

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    meh lee singgah :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com