BLOG ENCIK SUAMI

Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO


Klik header untuk join

SAYA SUKA BLOG SAYA kerana dari sini saya kenal dunia...


22 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

simple~~ ^_^

Eera Shera said...

sy pun join..hehe

Sunah Mohammad said...

@NuSaNa NoSa 91

tak join? :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini :)
Da join jgk ^_^

Faris Adli said...

ni entri yang paling panjang pasal segmen ni :-)

Belog MTT said...

Yeayy saya suka blog ini lalu menepekkan blog ini di sweety blogger dari mula saya berblogging... HEHE :)

Miss Ran said...

smpt plak join

kte penat

bersama kak Es said...

blog hijau tapi saya dah kuning huhu

Ujang9897 said...

saya suka kentut dkt blog ni..hihi

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

Nur Syahida said...

dtg mlwt knk2 ribena abg ben

http://syeedasaniey.blogspot.com

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

pha is said...

salam bloger hijau. jom la singgah :
ubat gigi punca ulser mulut?
game angry birds besar-besaran

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer

http://cheguabbas.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

iekasub said...

hye! :D

*si blogger hijau

LUNA LANUN said...

dtg melawat adik2 hijau... hik3!

Entri terbaru:

1.Gempar!!! Makhluk Suku Sakat Harry Porter Berjaya Dirakam Oleh Seorang Penduduk Di Papar, Sabah
2.Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
3.Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
4.Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.