Sunday, June 26, 2011

Duduk Tepi Tingkap Kalau Sedih...


Danbo by ~kitinggiling on deviantART

Kalo tengah bersedih, memang akan duduk tepi tingkap untuk meratapi kesedihan eh? Nape bukan duduk atas tangga ke, duduk dalam bilik ke, duduk tepi pantai keee... (Macam semua ni pun boleh je dibuat masa tengah sedih... Hehehe...)

Ehe... Ayat pertama tu saya amek dari entri Iffah Afeefah yang ni. Tadi rasa nak buat entri untuk kupas isu yang sama, tapi semalam pun da cakap pasal hati yang terluka. Jadi, tak jadi lah buat, gi baca kat sana... Betul la ape yang dia cakap dalam tu... Takkan bergolek-golek punya...

25 comments:
Write Comments
  1. Sebab duduk tepi tingkap udara lebih nyaman, oksigen lebih banyak dan boleh tengok pemandangan yg indah..

    ReplyDelete
  2. hehehe..takot la kak nak dok tepi tingkap...ada hutan :p

    ReplyDelete
  3. duduk tepi tingkat sebab keindahan Maha Pencipta dapat beri ketenangan~

    ReplyDelete
  4. Utk melihat keindahan alam, kurg sket stress, tp dayana bukak tgkap nmpk hiway jek n blakang uma org -_-

    ReplyDelete
  5. betul tu, maybe sebab suka tengok pemandangan dan keindahan alam semula jadi. hehe XD

    ReplyDelete
  6. attraction kuat la kalau ad pic danbo...he3...

    kalau pandang tingkap boleh cuci mata...he3

    -Yok mampir diluk = biar muslim..bukan islamic......

    ReplyDelete
  7. owh...hmm.......heheh yeke? entahlah, kalau sedih tapi memang suke benar tengok ke luar tingkap, pulak bertentangan dengan bukit, rasa tenang pulak tengok bukit tu, subhanalllah, pulak genting tu ada kabus kan, rasa damai....

    ReplyDelete
  8. datang sini bergolek golek..hehehee.... :D

    ReplyDelete
  9. nak tenang lihat sahaja alam ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  10. nice pics :D


    list list movie yang mcm best bulan july depan http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    ReplyDelete
  11. duduk tepi tingkap tengok pemandangan menenangkan hati yang lara..hehe..tapi tengok jenis pemandangan la jugak...

    ReplyDelete
  12. akak kalau sedih duduk atas katil...heeheheee

    ReplyDelete
  13. kalo sedih sy dok dlm slimot/. hehe

    ReplyDelete
  14. kalau sedih akak suka renung syiling..huhu

    ReplyDelete
  15. duduk tepi tingkap tgk pokok..tenang jap

    ReplyDelete
  16. akan tenang kerana melihat gelagat sekeliling. mungkin ade yang senasib :)

    ReplyDelete
  17. erk sunah ni

    adeh haha

    patut ramai je komen

    ReplyDelete
  18. as salam..
    huhu.. entah. mungkin sebab naluri kita zaman moden. mencari sesuatu tempat untuk menyadarkan diri sambi merenung keadaan sekeliling.

    apa2 pun, boleh jadi, ia satu budaya seperti warisan. macam ilmu persilatan. bezanya, ia diwarisi. tapi yang duduk tepi tingkap tu.. ikutan je??

    huhu.. kena tanya mereka yang arif bab psikologi

    =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com