Oh, Sedapnya!

June 07, 2011


Salam dan selamat pagi~

Weehuuuuuu~~~

Hari ni gi lab, bawak bekal~ ^_^

Pagi-pagi dah siapkan proses potong-memotong Kek Batek Horlick Coffee kak ila yang dibuat semalam. Resepinya, tak tulis, sama je cam Kek Batek Horlick tu, tukar biskut jeee... Guna biskut marie yang perisa coffee~


Lepas tu ade Kek Lapis M&M (nama baru PCM bagi), ade roti bakar dengan baked bean... Dannnnnnnnnnnnnnn, ade Kek Batek Nesloo Berchip Coklat~~~ Sedapppppppp!!!! Pandai orang tu buat~~~ Sape nakkkk???? :p

You Might Also Like

19 Comments

  1. tuuuuu..kalau bab mengencesss memang champion.

    Bakkk sikitt!!!

    ReplyDelete
  2. nyum nyum..mcm sedap jer tuka rasa kek batik nie...thnks2

    ReplyDelete
  3. ter mengggoda okehh....penggsannn >_<

    ReplyDelete
  4. breakfast kek jelah hari ni ye! hehehehehe...

    tergoda tgk kek tu!

    ReplyDelete
  5. OMG!! meleleh air liuq.
    my slalu buat kek batik pakai milo+biskut marie orie..

    pakai horlick ngan marie kopi sedap ke sunah??? kalau sedap nak try la pasni hehe

    ReplyDelete
  6. My pernah buat resipi di sini.
    ni festime buat hahaha..dr kecik tawu makan je..;D

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/my-buat-kek-batik.html

    ReplyDelete
  7. pengsan..sy knl kek batik neslo tu..smpat lg bg kat sunah lalalala

    ReplyDelete
  8. sedapnyer!!!cam raya penuh ngan kek yg berlapis2.

    ReplyDelete
  9. best nye dpt wat kek sndiri ;(

    ReplyDelete
  10. waaaaa...boleh la bagi kat orang2 yg kat utm ni..haha

    ReplyDelete
  11. skali tinguk cm gunung2 gitu.. ingatkan kat mano td.. ghupe2 kek.. hahah!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com