BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 7, 2011

Oh, Sedapnya!


Salam dan selamat pagi~

Weehuuuuuu~~~

Hari ni gi lab, bawak bekal~ ^_^

Pagi-pagi dah siapkan proses potong-memotong Kek Batek Horlick Coffee kak ila yang dibuat semalam. Resepinya, tak tulis, sama je cam Kek Batek Horlick tu, tukar biskut jeee... Guna biskut marie yang perisa coffee~


Lepas tu ade Kek Lapis M&M (nama baru PCM bagi), ade roti bakar dengan baked bean... Dannnnnnnnnnnnnnn, ade Kek Batek Nesloo Berchip Coklat~~~ Sedapppppppp!!!! Pandai orang tu buat~~~ Sape nakkkk???? :p


19 comments:

bersama kak Es said...

tuuuuu..kalau bab mengencesss memang champion.

Bakkk sikitt!!!

Iznie said...

nyum nyum..mcm sedap jer tuka rasa kek batik nie...thnks2

Mat Gebu said...

ter mengggoda okehh....penggsannn >_<

mas saari said...

breakfast kek jelah hari ni ye! hehehehehe...

tergoda tgk kek tu!

mynameismy said...

OMG!! meleleh air liuq.
my slalu buat kek batik pakai milo+biskut marie orie..

pakai horlick ngan marie kopi sedap ke sunah??? kalau sedap nak try la pasni hehe

mynameismy said...

My pernah buat resipi di sini.
ni festime buat hahaha..dr kecik tawu makan je..;D

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/my-buat-kek-batik.html

syrupmasin said...

adoii..mcm lapa pulak..huhu

sergeant keroro said...

nak nak!!

lapor ni kak sunah,hehe

Kalamhati said...

mak aih..menggoda btul..hehe

Miss Ran said...

pengsan..sy knl kek batik neslo tu..smpat lg bg kat sunah lalalala

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer!!!cam raya penuh ngan kek yg berlapis2.

Pojiekyra said...

nk ckit..!!!! hehehe

Izamir Ridzwan said...

sedap neyhhhh

shopping2u said...

best nye dpt wat kek sndiri ;(

syaimz said...

sedaplah! nak gak!

solomolo said...

sedap tue !!!~

mohd zhafri said...

waaaaa...boleh la bagi kat orang2 yg kat utm ni..haha

athirah said...

lama nya xmkn kek ni....

kokser kokdam said...

skali tinguk cm gunung2 gitu.. ingatkan kat mano td.. ghupe2 kek.. hahah!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.