Bukan Saya, Tapi Cici! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, July 3, 2011

Bukan Saya, Tapi Cici!


Cici je baca komik tu.

Saya tak.. Ecehhh.. Padahal baca jugak sikit-sikit. Tapi satu komik boleh la amek masa dua tiga hari nak habiskan sebab minat ni lebih kepada menghadap blog sendiri dan blog kamu-kamu semua. Melainkan masa tu memang nak rehat, so sekali lalu pun leh habiskan terus. Erk!

Komik-komik tu housemate punya. Kerja dia memang beli komik je, kitorang tukang baca. Hahaha~ Sekarang ni da kurang membaca pulak. Dulu hantu buku jugak, tak leh tengok buku. Buku-buku yang dibeli selalunya jenis ilmiah pulakkkkkk... Novel? Err...selalunya baca novel Dr. Faisal Tehrani... Sebongkah Batu di Kuala Berang yang baru tu pun tak habis hadam lagi... -_-"

Antara koleksi novel FT dari entri lama kat Jatuh Cinta!
 
Ni tiba-tiba teringin pulak baca novel pembangun jiwa macam Stanza Cinta tu. Ada gak novel geli-geli macam Pulut Sakura Serunding Kasih...erk! Tu pun tak habis baca lagiiii... =.=

Okehhh... Ape kata saya gi baca novel sekarang... Bubye blog!

P/S: Ade lagi tak yang nak teka jumlah komik TUUU?

37 comments:

  1. novel.. lama dah tak baca :)




    ^^

    ReplyDelete
  2. ade berape komik? ke novel? :P

    rajinnya kak sunah baca (:

    ReplyDelete
  3. :D
    gud nite..

    akak sbnrnye xleh bca novel2 sedih ni,nnti karang terlayan perasaan..nangis lak hehe
    kim slm kt cici

    ReplyDelete
  4. alahai bagusnya cici yer....hahaha

    ReplyDelete
  5. akak! nk pinjam!heee =) camat membaca *jgn dalam pale dok ingt blog udah la ye...hihi*

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba pulak baca Faisal Tehrani...nanti bebila pi kedai buku nak pi cari lah...

    yup, novel stanza cinta..huhu bukan sekadar cinta biasa hehe

    ReplyDelete
  7. komik boleh la bace banyak2, novel satu pon tak habis :P

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kakak ku sayang :)
    slmt mlm..heee:D

    rindunyeww nk bace novel.. =_=

    ReplyDelete
  9. ckoplah sy lyn cerpen beliau mse dlm komsas mse skolh dlu...pnoh brbunge ayt die...x phm kdg2 tu...mmg bkn mnt sy tu de...haha

    ReplyDelete
  10. bdya mmbca. bdya berilmu..hehe
    slmat mmbca!

    ReplyDelete
  11. minat baca komik n novel... kadang seminggu je boleh khatam... siap ulang2 lagi... tapi kesian kat buku teks ni... satu sem pun tak khatam2 lg..hehe

    -Yok mampir diluk = ”al-kisah nasib anak-anak lorong haji taib..

    ReplyDelete
  12. wow.. byk nye novel.. best tu khtam novel=)

    ReplyDelete
  13. semua khatam dlm 3jam tanpa henti novel+komik+ilmiah:D kyra minat membaca

    ReplyDelete
  14. tak suka baca novel sebab tebal =__=

    ReplyDelete
  15. konon je la cici engko tu pandai mmbaca..genius le sgt..ceyt..

    ReplyDelete
  16. akak pun suka baca novel..
    tapi jarang beli, pinjam kawan punya je! heheheheee

    ReplyDelete
  17. akak dulu hantu gak baca novel nie, tapi skang dah jarang sama sekali membaca.. huuhuhu nak kena amek feel membaca blik...

    ReplyDelete
  18. adoi rajennye sunah....

    My minat time skolah dulu je..

    skrg mcm nk jinak2 blk suke membace..

    bagus taw byk membaca ni dah tua nanti tak nyanyuk..;D

    ReplyDelete
  19. buku faisal tehrani tu mcm best je...huhuhu

    ReplyDelete
  20. dulu akak die hard fan dr FT.
    skrg da lama x follow buku2 dia.hehe
    paling akak suka Manikam Kalbu
    Sunah mtkla cici baca.mesti dia suka sbb dpt baca pasal tok oyang cici bercerita dalam 2.hehe

    ReplyDelete
  21. bestnyaaaa nk ikut baca novel!

    ReplyDelete
  22. hikhik..

    cik Wardah pon ade belambak lg novel x siap baca.. ngehngeh....

    ReplyDelete
  23. aku suka faisal tehrani! susunan ayat dia... perggh! best gila. ramai jugak penulis yang tiru dia... adeii...

    ReplyDelete
  24. Oh tidak. I kalau baca buku sure lelap nyer melainkan kalau buku tuh ada banyak gambar-gambar menarik!

    [U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

    [13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

    [13SX] Jangan kau tipu aku!

    ReplyDelete
  25. novel best..anis penggumpul novel..weee..

    ReplyDelete
  26. Wah Faizal Tehrani ^^ suka baca buku penulis ni.... saya suka buku sunah pun suka ek? high five huhuhu

    ReplyDelete
  27. waa..rajinnya.lama dah tinggalkan zaman baca novel..sbb bila start baca, suma keje terlingkup.heheh...

    ReplyDelete
  28. siap ;) untuk sunnah


    http://eeklan.blogspot.com/2011/07/sunah-suka-sakura-dot-com-blog.html


    follow me yaa ;)

    ReplyDelete
  29. dah lama tak beli sebab sekarang takde masa nak baca.. ;) tapi kalau dah org bg pinjam ai baca je.. free kan.. asalkan pandai jaga..

    ReplyDelete
  30. byknyaa novelll..huhu..meh pinjam 1..hihi..aa dah lama nk ckp, header sekarang ni cantiklaa.sukaaaa..nak gak header cantik comel camtu..huhuuu

    ReplyDelete
  31. WAHHHHH

    lame jugak tu

    erk ade teka2 eh

    ReplyDelete
  32. tengah melayan novel Stanza Cinta skrg...best jugak =)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad