TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Sunday, July 3, 2011

Bukan Saya, Tapi Cici!


Cici je baca komik tu.

Saya tak.. Ecehhh.. Padahal baca jugak sikit-sikit. Tapi satu komik boleh la amek masa dua tiga hari nak habiskan sebab minat ni lebih kepada menghadap blog sendiri dan blog kamu-kamu semua. Melainkan masa tu memang nak rehat, so sekali lalu pun leh habiskan terus. Erk!

Komik-komik tu housemate punya. Kerja dia memang beli komik je, kitorang tukang baca. Hahaha~ Sekarang ni da kurang membaca pulak. Dulu hantu buku jugak, tak leh tengok buku. Buku-buku yang dibeli selalunya jenis ilmiah pulakkkkkk... Novel? Err...selalunya baca novel Dr. Faisal Tehrani... Sebongkah Batu di Kuala Berang yang baru tu pun tak habis hadam lagi... -_-"

Antara koleksi novel FT dari entri lama kat Jatuh Cinta!
 
Ni tiba-tiba teringin pulak baca novel pembangun jiwa macam Stanza Cinta tu. Ada gak novel geli-geli macam Pulut Sakura Serunding Kasih...erk! Tu pun tak habis baca lagiiii... =.=

Okehhh... Ape kata saya gi baca novel sekarang... Bubye blog!

P/S: Ade lagi tak yang nak teka jumlah komik TUUU?

37 comments:

SoLy SoLicious said...

selamat membaca ^_^

Bella Bell said...

novel.. lama dah tak baca :)




^^

syaimz said...

ade berape komik? ke novel? :P

rajinnya kak sunah baca (:

niena shopping2u said...

:D
gud nite..

akak sbnrnye xleh bca novel2 sedih ni,nnti karang terlayan perasaan..nangis lak hehe
kim slm kt cici

cik pulau said...

alahai bagusnya cici yer....hahaha

aimie amalina said...

akak! nk pinjam!heee =) camat membaca *jgn dalam pale dok ingt blog udah la ye...hihi*

FasiHaH SupiaN said...

Tak pernah cuba pulak baca Faisal Tehrani...nanti bebila pi kedai buku nak pi cari lah...

yup, novel stanza cinta..huhu bukan sekadar cinta biasa hehe

sergeant keroro said...

komik boleh la bace banyak2, novel satu pon tak habis :P

efa nur said...

Assalamualaikum kakak ku sayang :)
slmt mlm..heee:D

rindunyeww nk bace novel.. =_=

Pak Syahot (sYaHir) said...

ckoplah sy lyn cerpen beliau mse dlm komsas mse skolh dlu...pnoh brbunge ayt die...x phm kdg2 tu...mmg bkn mnt sy tu de...haha

Luq At Your Words™ said...

bdya mmbca. bdya berilmu..hehe
slmat mmbca!

::blog anak jawer:: said...

minat baca komik n novel... kadang seminggu je boleh khatam... siap ulang2 lagi... tapi kesian kat buku teks ni... satu sem pun tak khatam2 lg..hehe

-Yok mampir diluk = ”al-kisah nasib anak-anak lorong haji taib..

Cik Asma BLuppy said...

wow.. byk nye novel.. best tu khtam novel=)

Pojiekyra said...

semua khatam dlm 3jam tanpa henti novel+komik+ilmiah:D kyra minat membaca

belog amiyo said...

tak suka baca novel sebab tebal =__=

JIJI YU said...

konon je la cici engko tu pandai mmbaca..genius le sgt..ceyt..

mas saari said...

akak pun suka baca novel..
tapi jarang beli, pinjam kawan punya je! heheheheee

Isteri Encek Bard said...

akak dulu hantu gak baca novel nie, tapi skang dah jarang sama sekali membaca.. huuhuhu nak kena amek feel membaca blik...

mynameismy said...

adoi rajennye sunah....

My minat time skolah dulu je..

skrg mcm nk jinak2 blk suke membace..

bagus taw byk membaca ni dah tua nanti tak nyanyuk..;D

z said...

buku faisal tehrani tu mcm best je...huhuhu

Mutiara Bernilai said...

FT!!


erk, cici?

suhaili sarif said...

dulu akak die hard fan dr FT.
skrg da lama x follow buku2 dia.hehe
paling akak suka Manikam Kalbu
Sunah mtkla cici baca.mesti dia suka sbb dpt baca pasal tok oyang cici bercerita dalam 2.hehe

Hanis MY said...

bestnyaaaa nk ikut baca novel!

BeloG MTT said...

Lama tak baca novel.. :(

Cik Aqilah Wardah said...

hikhik..

cik Wardah pon ade belambak lg novel x siap baca.. ngehngeh....

RedVixen said...

aku suka faisal tehrani! susunan ayat dia... perggh! best gila. ramai jugak penulis yang tiru dia... adeii...

logorithm said...

Oh tidak. I kalau baca buku sure lelap nyer melainkan kalau buku tuh ada banyak gambar-gambar menarik!

[U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

[13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

[13SX] Jangan kau tipu aku!

anismelon said...

novel best..anis penggumpul novel..weee..

kokser kokdam said...

antu nobel eh

rosmina samin said...

Wah Faizal Tehrani ^^ suka baca buku penulis ni.... saya suka buku sunah pun suka ek? high five huhuhu

azila said...

waa..rajinnya.lama dah tinggalkan zaman baca novel..sbb bila start baca, suma keje terlingkup.heheh...

zeeck said...

siap ;) untuk sunnah


http://eeklan.blogspot.com/2011/07/sunah-suka-sakura-dot-com-blog.html


follow me yaa ;)

aizamia3 said...

dah lama tak beli sebab sekarang takde masa nak baca.. ;) tapi kalau dah org bg pinjam ai baca je.. free kan.. asalkan pandai jaga..

アヌム ちゃん said...

byknyaa novelll..huhu..meh pinjam 1..hihi..aa dah lama nk ckp, header sekarang ni cantiklaa.sukaaaa..nak gak header cantik comel camtu..huhuuu

Iffah Afeefah said...

WAHHHHH

lame jugak tu

erk ade teka2 eh

[sutera kasih] said...

nak pinjam boleh?hehe

Gnie@SimplyStyle said...

tengah melayan novel Stanza Cinta skrg...best jugak =)

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.