BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 3, 2011

Diorang Demam Novel, Kite Demam Lain...


Salah satu tempat tido Cici

Sedangkan dia pun takleh nak baca satuuuuuuu pun dari komik-komik ni (sebab dia tak pandai baca), saya apetah lagikkkk!
Macam mana lah diorang ni menghabiskan komik-komik sebanyakkkk ni... -_-"
Errr, kalo nak main teka-teka bape bilangan semua komik ni ade ke yang nak teka? Hahaha~
Kalo ada yang paling hampir, Cici review... :p


37 comments:

Cik Asma BLuppy said...

amboi cici.. tgi tu...
btw, sy nmpak maid maiden....like!

A retarded kitty said...

high five. komik kat rumah dah berlambak-lambak, kalau kira2 dah beribu duit habis sebab beli komik je belum campur Gempak, Arena dan etc.

cik pulau said...

banyakk nyerrrrrrrrrrrr...........

Kalamhati said...

banyaknyeeee...mau dalam 70 or 80 buah lebih tuu..

FasiHaH SupiaN said...

80-90 hehe

Muslimah Optimis said...

sapa pnya komik tu??? sunah punya ke?? banyaknye???

suha said...

cik suha baca komik tapi xbeli komik (^_^)

Atiqah Sa'ahiry said...

100 lebih komik tu..

kita lak kumpul novel + buku-buku inspirasi hidup..huuhhu

niena shopping2u said...

ada 120 komik..
comel btul dia baring atas tu,cam katil dia lak

mynameismy said...

sunah bace sume ni ke..-.-'

SoLy SoLicious said...

sy suke komik!

hee...

nak teka jugak... ade 64 buah...ngee~

Iffah Afeefah said...

bole buat contest teka bnyk mne komik

byk gleeee

NadiRah said...

itik layan lawak kampus ngan shabu2...
nad layan novel cinta..
hahahha


total de 57..lalalala

NadiRah said...

eh, 75..terbalik..huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

paling kurang 120 tu.. =.=

nuruashia ♥ said...

152 :)
waakakak...
kak limah nk kidnap cici boleh?

tamlegend said...

rindu plak kat komik2 aku yang dlu...dah kena bako dek akak aku...huhu

Mat Gebu said...

Cici saja menjelezzz kan jiji...tanjaatt gegebu...

sergeant keroro said...

tak lebih seratus ni, ada dalam 70-80.

so, nak bagi spesifik sikit, 78.

hehe, ada gaya conan tak? :P

Pojiekyra said...

hahaha xlawan kyra "dahulu" gak :D

aimie amalina said...

waaaaa!mahu bace sume..kikiki ;

mas saari said...

sangat banyak...

56 buah rasanya!!

Kak Aya said...

kak aya suka novel...

~Kirin Selama Perak~ said...

steady la cici !!!
:D

syarifahsidrus said...

banayk nye,,tak minat abca komik, tapi minat novel.hehe

JIJI YU said...

konon ayu le tuu..ceyt..

FasiHaH SupiaN said...

86 hehe ntah2 200.fuhhh

FasiHaH SupiaN said...

74 heheheeeee

dah2 last tekaan. muktamad.haha

Pak Syahot (sYaHir) said...

perghh byk nak hidop! ni plg koman ade 134 neyh....men hentam je...

efa nur said...

byknyeww novel tuu..rasenye dlm 70 buah kot..hehe :D

suhaili sarif said...

hahahah..akak memang hantu komik gak
dari form 1 baca conan...manga len baca gak tp x follow mcm conan..
online manga baca x sun??
alamak bape ya jumlah die??
akak teka 101..hehe

amboi cici..x menahan nak jadi model.hahahaha

Mutiara Bernilai said...

76!

84!

97!


haha~

CikMiMiey said...

mak oiii banyak nye koleksi komik .. ciap ade cici lagi tuh ... comel ^_^

caner mau teka ni .. banyak nyerrrrr

KinosKoko said...

suka baca komik gak...hehe...
rs2 macam dalam 89-99 kot..

aizamia3 said...

banyakkk... puas baca ni..

fa said...

fa tag anda di sini
http://mylife-fa.blogspot.com/2011/07/contest-blog-saya-comel.html

jom join skali contest ni :)

[sutera kasih] said...

banyaknyaa....56-60 kot hehe
best kalo byk buku besusun..semangat membaca berkobar2 hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.