Semuanya Dalam Hati Ini...


Friends will be Friends by ~RitaC4 on deviantART

Kawan
Rakan
Teman
Sahabat

Empat perkataan yang berbeza
Pada setiap orang juga ertinya berbeza
Hingga diertikan juga dengan cara berbeza
Lalu dimengertikan juga dengan berbeza

Namun bagiku...

Kawan
Rakan
Teman
Sahabat

Dalam hati ini
Semuanya punya tempat yang sama...

37 comments:

  1. =) rindu sume kawan, teman, sahabat, friends saye, huuu T__T

    ReplyDelete
  2. kawan,bertahun kita bersama
    bagai semalam baru bersua
    hehe

    2la,kdg2 serasa ade perbezaan antara kawan sahabat mcm sunah cakap
    tp bila sunah ckp mereka semua berada dlm hati yg sama,akk cek2 balik di manakah mereka pula dihati akak.hehe

    ReplyDelete
  3. Tempat yang sama cuma peringkat yang berbeza.....pendapat saya la...:)

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com
    Entri terkini: Keputusan Penuh (Live/Langsung) Malaysia vs Taiwan Pusingan Kedua di Taipei

    ReplyDelete
  4. sweeet sesangat... kawan didalam hati selamanya

    ReplyDelete
  5. so suwit...;) my termasuk tak? hehe

    ReplyDelete
  6. rindu sama akak kwn2 bloggers!
    termasuk akaK^^


    jaga diri yea.
    thank.

    ReplyDelete
  7. akak bru prasan akk x join lg GA bday kamu 2.hehe
    x sempat lg..nnt kak elly join ya
    muaxx

    ReplyDelete
  8. Nice entri. :). Ringks tp penuh bermakna. ^^,

    ReplyDelete
  9. kita sahabat kann hehhe..
    nnti akak join GA

    ReplyDelete
  10. bukan sama ke maksud nyE??? eihh~ hehe~ pape pown.. hargailah sesiapa yang hadir dalam hidup ini.. sebab setiap seorang memberi satu warna yang menjadikan hidup ni macam pelangi berjuta lapisan~

    ReplyDelete
  11. tetap dihati.. selamanya selagi masih bernafas..

    ReplyDelete
  12. sayangilah setiap antara kamu di muka bumi ini, kerana kamu datang dari satu pencipta... :)

    ReplyDelete
  13. semuanya punya tempat istimewa di hati kita :)

    ReplyDelete
  14. hehehe.. suka baca? bnyak lagi yg akak nk citer takut org boring hehe,xde lah..banyak merapu je pn..akak bru blk keja..ni pn ngah keja lgi..kmi keja non stop smpai 15hb ni,mknanya xleh tanggal pakaian dri 1hb-15hb..stndby rusuhan :)

    ReplyDelete
  15. RINDU AKAK SUNAH CHERRY :D..!!!!!

    ReplyDelete
  16. as salam..
    menarik.
    tapi pendapat pakcik lain lah sikit.

    sama erti, lain maksud. sebab semuanya istilah logikal manusia.
    yang menjadikan makhluk laknatullah sebagai kawan, haih..

    *off topic*

    tadi baru baca komen sunah kat entri niena pasal google error.

    ha.. sebab tu la penting bila dah add blog seseorang dalam bloglist, ambil tahu entri terkini dan terdahulu dan simpan maklumat/ url tu dalam kat mana2. bokmark ke..

    sebab macam yang sunah kata, bila last2 minit dah terjadi, dah tak tahu nak buat apa kan susah.

    ok, untuk menyelesaikan isu error tu, boleh rujuk tutorial :


    3.Error pada akaun gmail dan blog. apa perlu buat?

    pasal tak boleh follow tu, pun boleh juga rujuk link atas ni. bukan tak boleh follow balik. boleh. cuma, banyak 'kerja' perlu dilakukan. isu google connect.

    tamau rugi masa untuk tuggu full loading page, guna trick m=1 tutorial pakcik dulu :

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/infotutorial-blog-berat-teringin-nak.html

    cukup rugi la sunah bazirkan masa sekadar nak mencari entri yang tertunggu dari blogger tertentu.

    kan boleh selesaikan masalah berbangkit dalam blog dengan 'lebihan' masa berbanding menjaga dan tertungu2 entri reader. tanya diri, untuk apa ziarah blog, dan drop komen ;)

    teguran oh teguran~

    ReplyDelete
  17. saye ade tempat jugak ke..?

    =D


    jiji amoi..?

    apsal kiut je bunyik

    ReplyDelete
  18. nak menyelit sikit ditempat tu , boleh tak?

    ReplyDelete
  19. huhuhu jiji amoi?hehe apepun ye, angah memang baik ;)


    p/s:macam bodek mintak belanja gula2 2bijik.haha

    ReplyDelete
  20. semuanya penuh rsa cinta ya? ahakz..

    ReplyDelete
  21. meaning saya pun ada dalam hati kak sunah kan?

    hehe.
    btw, saya nak tukar link dengan kak sunah. harap diperkenankan..

    ReplyDelete
  22. tertanya-tanya..
    adakah diri ini terletak di hatimu..
    cheewaahh..:P

    ReplyDelete
  23. anis ade tak lam hati cik sunnah..weee..

    ReplyDelete
  24. dah byk juga komennya...hehe...tumpang lalu jer la..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com