BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 11, 2011

Hadiah 31-7 Birthday Giveaway!


Antara hadiah menarik yang bakal menjadi milik pemenang 31-7 Birthday Giveaway! adalah...





Nak tengok lagi? Gi blog kembar paling bongsu kat SANA... Kalau nak cek kamu tersenarai atau tak sebagai peserta GA, boleh klik SINI. Kalau rasa-rasa url blog kamu belum ada lagi, maka sila-sila lah join kat SINI yeee... All the best untuk semua yang join~ :)


18 comments:

H.J said...

belog saya tak termasuk pom...padehal dah buat dah entry..kena reject ke..heee

Sunah Sakura said...

@H.J

cikali akan update 2 kali sehari senarai tu.. hehehe... dia bizi sikit akhir2 ni.. thanks join~ :)

NadiRah said...

nad nk bju raya tu....!!!!

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. comel jer ^^

kain tu cntik :D

Citarasa Rinduan said...

kalau kak join..
kak nak menang...

baju ela tamo.. sbb tak ada y nak ambil upah skrang nie

hahahahah
nak key chain jer

Niena Pengembara Ilahi said...

teralu ayu plak pnggil kak ros hehe...
baik upin ipin!

cik pulau said...

ohh yeahh..
da reveal...^^,

eiyna zhafirah said...

wah , semuanya hdiah yg menarik :)

saiazuan said...

wow cmbest je.. ada ticke voucher lg.. plus keychain yg comel2 :D

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

NadiRah said...

ala, terlepas nombor 103050..
bru nk snap nombor matrik akak...huhuhu

syaimz said...

nak tiket yang last tu. haha

FasiHaH SupiaN said...

akan join, insyaAllah malam ni buat entri..sengaja je kan lambat2..hehe

JIJI YU said...

yg hadiah kt bawah tu dah kompom2 dah aku tak terpilihnye..

Подтверждаю said...

as salam.
haha ji! hang dapat keychain sudah.
boleh buat modal GA untuk anak murud hang. haha~

ameen..moga2 menang. hehe~

suhaili sarif said...

nak key chain elly T____T

Iffah Afeefah said...

mls nak berharap

sbb jarang bertuah

tggu adiah personal dr yu oke tk

sergeant keroro said...

hehe, nak join last sekaliiiiii XD

vanillagirls said...

bestnye hadiah...blink blink jek mate nih...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.