Monday, July 11, 2011

Hadiah 31-7 Birthday Giveaway!


Antara hadiah menarik yang bakal menjadi milik pemenang 31-7 Birthday Giveaway! adalah...





Nak tengok lagi? Gi blog kembar paling bongsu kat SANA... Kalau nak cek kamu tersenarai atau tak sebagai peserta GA, boleh klik SINI. Kalau rasa-rasa url blog kamu belum ada lagi, maka sila-sila lah join kat SINI yeee... All the best untuk semua yang join~ :)

18 comments:
Write Comments
  1. belog saya tak termasuk pom...padehal dah buat dah entry..kena reject ke..heee

    ReplyDelete
  2. @H.J

    cikali akan update 2 kali sehari senarai tu.. hehehe... dia bizi sikit akhir2 ni.. thanks join~ :)

    ReplyDelete
  3. kalau kak join..
    kak nak menang...

    baju ela tamo.. sbb tak ada y nak ambil upah skrang nie

    hahahahah
    nak key chain jer

    ReplyDelete
  4. teralu ayu plak pnggil kak ros hehe...
    baik upin ipin!

    ReplyDelete
  5. wah , semuanya hdiah yg menarik :)

    ReplyDelete
  6. wow cmbest je.. ada ticke voucher lg.. plus keychain yg comel2 :D

    atwr #4 on release
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  7. ala, terlepas nombor 103050..
    bru nk snap nombor matrik akak...huhuhu

    ReplyDelete
  8. nak tiket yang last tu. haha

    ReplyDelete
  9. akan join, insyaAllah malam ni buat entri..sengaja je kan lambat2..hehe

    ReplyDelete
  10. yg hadiah kt bawah tu dah kompom2 dah aku tak terpilihnye..

    ReplyDelete
  11. as salam.
    haha ji! hang dapat keychain sudah.
    boleh buat modal GA untuk anak murud hang. haha~

    ameen..moga2 menang. hehe~

    ReplyDelete
  12. mls nak berharap

    sbb jarang bertuah

    tggu adiah personal dr yu oke tk

    ReplyDelete
  13. hehe, nak join last sekaliiiiii XD

    ReplyDelete
  14. bestnye hadiah...blink blink jek mate nih...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com