BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #11 : Mengimbau Kenangan


Sila ke SINI untuk tahu tentang gambar...


40 comments:

SoLy SoLicious said...

waahhh..bestnye jumpe bloggers ramai2 ni...jelesnye,..

NadiRah said...

kak sunah yang dekat....teeeetttt~

Areliff said...

mana satu ko?

mohd zhafri said...

tu dia kak sunah di sana....tersorok gitu~huhu

niena shopping2u said...

wahhhhh :D

oho.. ady budika tu ..ehem2 sunah ye hehehehe,akak bru tau..

sergeant keroro said...

nad nak menonjol jek, haha XD

saya tahu kak sunah dekat mane :P

..cik gugu.. said...

bestnye..........

QaRr JaliL said...

gather gather..wahh.tak penah gather2 ni..

Hans said...

reunion blogger ke?

Wordless Wednesday #5

al_hakim said...

mane gmbar sy nih!..=P

siti kektus said...

ehem2. akak yg tu kan? hehe ;)

►AdamXis◄ said...

Assalam...kenal Ben jer kat dlm gambar nie...perjumpaan apa nie?...
►Events : WW#2 Wordless Wednessday

Fadzmie Mohamad said...

Woah. Ramai~

# rabu tanpa kata 6 #

Подтверждаю said...

as salam..
hehe..mentang2 enche ben ada

=)

b a m b a m ' s said...

terimbau memori lama ker??!! kekekekek

Citarasa Rinduan said...

rindu sunnah dan geng2 utm

Pojiekyra said...

bestnyer..!!!! akak jumpa blogger ramai2 huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

sy je xpenah jumpe mane2 blogger.huhu

cik pulau said...

sy tau akak yg mana.. hahaha..

what a wonderful day.. jelezzzz...^^,

JIJI YU said...

bile le aku nak jumpe papa gebu

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ gathering ke ni?

Adam Idris said...

bergambar ramai2 ni tak reunion, time hari raya...hehe

suhaili sarif said...

yeayy.dapat tengok muka sunah..
hehe..patutla suka sakura
ade darah2 jepun rupanya.hehe

mynameismy said...

mana kamu sunah?-.-'

mas saari said...

bestnya..bilalah akak dpt jumpa sunah ngan PCM! heheheee

Isteri Encek Bard said...

kumencari, kumencari wajah CMG, akak pokcik Bobot, ada tak.. hihihi

Hanis MY said...

bestnyaaa blogger gathering nanti akak dah balik nak nyebuk gak eh hehe...

kiera'sakura said...

mengimbau kenangan ngn abg ady erk? hihihihihi :D

aizamia3 said...

mengimbau kenangan.. ;)

risa said...

perjumpaan blogger2...weeeeeeeeee
bila lah nak dapat jumpa macam neh:(

niena shopping2u said...

bz ke harini ....

AI said...

- sila perkenalkan diri masing2 ye...

アヌム ちゃん said...

yang mana satu sunah..nak kenal boleh :)

Iffah Afeefah said...

ermmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mne gamba

gerammm

Kotak Mancis / S_Basri said...

wah geng mana nie...
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

cikcahya said...

best yew

entry terbaru : wordless wednesday #5

Cik Asma BLuppy said...

wah... blogger mantop gitu=)

logorithm said...

Cik Sunah yang tudung kuning air tuh ker?

Yang itu... sudah semestinya Mat Gebu. Hehe...

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com... pls

CikMiMiey said...

wah , kenangan together gether blogger .. huhu ^_^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.