Wordless Wednesday #11 : Mengimbau Kenangan - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #11 : Mengimbau Kenangan


Sila ke SINI untuk tahu tentang gambar...

40 comments:

  1. waahhh..bestnye jumpe bloggers ramai2 ni...jelesnye,..

    ReplyDelete
  2. kak sunah yang dekat....teeeetttt~

    ReplyDelete
  3. tu dia kak sunah di sana....tersorok gitu~huhu

    ReplyDelete
  4. wahhhhh :D

    oho.. ady budika tu ..ehem2 sunah ye hehehehe,akak bru tau..

    ReplyDelete
  5. nad nak menonjol jek, haha XD

    saya tahu kak sunah dekat mane :P

    ReplyDelete
  6. gather gather..wahh.tak penah gather2 ni..

    ReplyDelete
  7. ehem2. akak yg tu kan? hehe ;)

    ReplyDelete
  8. Assalam...kenal Ben jer kat dlm gambar nie...perjumpaan apa nie?...
    ►Events : WW#2 Wordless Wednessday

    ReplyDelete
  9. as salam..
    hehe..mentang2 enche ben ada

    =)

    ReplyDelete
  10. terimbau memori lama ker??!! kekekekek

    ReplyDelete
  11. bestnyer..!!!! akak jumpa blogger ramai2 huhuhu

    ReplyDelete
  12. sy je xpenah jumpe mane2 blogger.huhu

    ReplyDelete
  13. sy tau akak yg mana.. hahaha..

    what a wonderful day.. jelezzzz...^^,

    ReplyDelete
  14. bile le aku nak jumpe papa gebu

    ReplyDelete
  15. bergambar ramai2 ni tak reunion, time hari raya...hehe

    ReplyDelete
  16. yeayy.dapat tengok muka sunah..
    hehe..patutla suka sakura
    ade darah2 jepun rupanya.hehe

    ReplyDelete
  17. bestnya..bilalah akak dpt jumpa sunah ngan PCM! heheheee

    ReplyDelete
  18. kumencari, kumencari wajah CMG, akak pokcik Bobot, ada tak.. hihihi

    ReplyDelete
  19. bestnyaaa blogger gathering nanti akak dah balik nak nyebuk gak eh hehe...

    ReplyDelete
  20. mengimbau kenangan ngn abg ady erk? hihihihihi :D

    ReplyDelete
  21. perjumpaan blogger2...weeeeeeeeee
    bila lah nak dapat jumpa macam neh:(

    ReplyDelete
  22. - sila perkenalkan diri masing2 ye...

    ReplyDelete
  23. yang mana satu sunah..nak kenal boleh :)

    ReplyDelete
  24. ermmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    mne gamba

    gerammm

    ReplyDelete
  25. Cik Sunah yang tudung kuning air tuh ker?

    Yang itu... sudah semestinya Mat Gebu. Hehe...

    [18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

    [U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

    ReplyDelete
  26. http://fahmi-nik.blogspot.com... pls

    ReplyDelete
  27. wah , kenangan together gether blogger .. huhu ^_^

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad