BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 1, 2011

Senarai Pemenang 31-7 Birthday Giveaway!



Wahhhhhhhhhhhh~

Dah keluar keee? Alhamdulillah dahhh~

Daripada 186 orang peserta yang join, senarai no 1 sampai 25 orang pemenang 31-7 Birthday Giveaway dah dikeluarkan oleh kembar paling bongsu, blogger gadis melayu kat SINI.

Tahniah kepada yang menang tu~

Jangan lupa bagi details masing-masing seperti yang diminta ke email tu yeee...

Terima kasih~

P/S: Jom gi bazar Ramadhan, carik menu berbuka puasa~~~


19 comments:

Suhaili Sarif said...

ok berdebarrrrrrrrrrrrr

sorfiena said...

alhamdulillah alhamdulillah ^^ terima kasih banyak-banyak sebab kasi sorfiena menang :) terima kasih ^___^

Happy Birthday .

H.J said...

takk terpilih la oleh encik random..haha

Atiqah Sa'ahiry said...

terima kasih wee.

aimie amalina said...

akaaaaakkk!
pos air katiraaaaa!
kat johor je ade...weeee

sergeant keroro said...

terjah!! XD

Iffah Afeefah said...

belum tgk da agak tak bertuah


haha

terus klik ctrl f taip sampai "gu" je tetttt bunyi

cucu umie said...

tahniah bt pememang..hehe

✿ Syunathegadis ✿ said...

Alhamdulillah :)
tq en.random :)
tq too to the organizers :)

suka2x hadiahnyaa:)

MerLe said...

slmt berpuasa~ =)

JIJI YU said...

ok aku putus asa terus nak join mane2 GA pas ni..

Woofer Storm said...

selamat berbuka puasa ye sis^^

semoga bulan ramdhan kali ini memberi peluang pada kita untuk perbaiki kesilpan diri kita..amin^^

Kalamhati said...

Tahniah kepada yg berjaya..=)

CikMiMiey said...

Alhamdulillah , di antara yg bertuah :) rezeki bulan Ramadhan ni . huhu

mynameismy said...

tak menang...T_T

NadiRah said...

KALAH.. -.-

tiefazatie said...

tahniah pd yg berjaya..

xde rezeki i fa sini nie..=)

aDisH.sHidA said...

nak tukar hadiah boleh x hahahahaa

FasiHaH SupiaN said...

hurmm, memang tak bertuah....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.