Senarai Pemenang 31-7 Birthday Giveaway! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, August 1, 2011

Senarai Pemenang 31-7 Birthday Giveaway!



Wahhhhhhhhhhhh~

Dah keluar keee? Alhamdulillah dahhh~

Daripada 186 orang peserta yang join, senarai no 1 sampai 25 orang pemenang 31-7 Birthday Giveaway dah dikeluarkan oleh kembar paling bongsu, blogger gadis melayu kat SINI.

Tahniah kepada yang menang tu~

Jangan lupa bagi details masing-masing seperti yang diminta ke email tu yeee...

Terima kasih~

P/S: Jom gi bazar Ramadhan, carik menu berbuka puasa~~~

19 comments:

  1. alhamdulillah alhamdulillah ^^ terima kasih banyak-banyak sebab kasi sorfiena menang :) terima kasih ^___^

    Happy Birthday .

    ReplyDelete
  2. takk terpilih la oleh encik random..haha

    ReplyDelete
  3. akaaaaakkk!
    pos air katiraaaaa!
    kat johor je ade...weeee

    ReplyDelete
  4. belum tgk da agak tak bertuah


    haha

    terus klik ctrl f taip sampai "gu" je tetttt bunyi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah :)
    tq en.random :)
    tq too to the organizers :)

    suka2x hadiahnyaa:)

    ReplyDelete
  6. ok aku putus asa terus nak join mane2 GA pas ni..

    ReplyDelete
  7. selamat berbuka puasa ye sis^^

    semoga bulan ramdhan kali ini memberi peluang pada kita untuk perbaiki kesilpan diri kita..amin^^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah , di antara yg bertuah :) rezeki bulan Ramadhan ni . huhu

    ReplyDelete
  9. tahniah pd yg berjaya..

    xde rezeki i fa sini nie..=)

    ReplyDelete
  10. nak tukar hadiah boleh x hahahahaa

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad