Senarai Pemenang 31-7 Birthday Giveaway!

August 01, 2011



Wahhhhhhhhhhhh~

Dah keluar keee? Alhamdulillah dahhh~

Daripada 186 orang peserta yang join, senarai no 1 sampai 25 orang pemenang 31-7 Birthday Giveaway dah dikeluarkan oleh kembar paling bongsu, blogger gadis melayu kat SINI.

Tahniah kepada yang menang tu~

Jangan lupa bagi details masing-masing seperti yang diminta ke email tu yeee...

Terima kasih~

P/S: Jom gi bazar Ramadhan, carik menu berbuka puasa~~~

You Might Also Like

19 Comments

  1. alhamdulillah alhamdulillah ^^ terima kasih banyak-banyak sebab kasi sorfiena menang :) terima kasih ^___^

    Happy Birthday .

    ReplyDelete
  2. takk terpilih la oleh encik random..haha

    ReplyDelete
  3. akaaaaakkk!
    pos air katiraaaaa!
    kat johor je ade...weeee

    ReplyDelete
  4. belum tgk da agak tak bertuah


    haha

    terus klik ctrl f taip sampai "gu" je tetttt bunyi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah :)
    tq en.random :)
    tq too to the organizers :)

    suka2x hadiahnyaa:)

    ReplyDelete
  6. ok aku putus asa terus nak join mane2 GA pas ni..

    ReplyDelete
  7. selamat berbuka puasa ye sis^^

    semoga bulan ramdhan kali ini memberi peluang pada kita untuk perbaiki kesilpan diri kita..amin^^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah , di antara yg bertuah :) rezeki bulan Ramadhan ni . huhu

    ReplyDelete
  9. tahniah pd yg berjaya..

    xde rezeki i fa sini nie..=)

    ReplyDelete
  10. nak tukar hadiah boleh x hahahahaa

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com