Monday, August 1, 2011

Senarai Pemenang 31-7 Birthday Giveaway!



Wahhhhhhhhhhhh~

Dah keluar keee? Alhamdulillah dahhh~

Daripada 186 orang peserta yang join, senarai no 1 sampai 25 orang pemenang 31-7 Birthday Giveaway dah dikeluarkan oleh kembar paling bongsu, blogger gadis melayu kat SINI.

Tahniah kepada yang menang tu~

Jangan lupa bagi details masing-masing seperti yang diminta ke email tu yeee...

Terima kasih~

P/S: Jom gi bazar Ramadhan, carik menu berbuka puasa~~~

19 comments:
Write Comments
  1. alhamdulillah alhamdulillah ^^ terima kasih banyak-banyak sebab kasi sorfiena menang :) terima kasih ^___^

    Happy Birthday .

    ReplyDelete
  2. takk terpilih la oleh encik random..haha

    ReplyDelete
  3. akaaaaakkk!
    pos air katiraaaaa!
    kat johor je ade...weeee

    ReplyDelete
  4. belum tgk da agak tak bertuah


    haha

    terus klik ctrl f taip sampai "gu" je tetttt bunyi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah :)
    tq en.random :)
    tq too to the organizers :)

    suka2x hadiahnyaa:)

    ReplyDelete
  6. ok aku putus asa terus nak join mane2 GA pas ni..

    ReplyDelete
  7. selamat berbuka puasa ye sis^^

    semoga bulan ramdhan kali ini memberi peluang pada kita untuk perbaiki kesilpan diri kita..amin^^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah , di antara yg bertuah :) rezeki bulan Ramadhan ni . huhu

    ReplyDelete
  9. tahniah pd yg berjaya..

    xde rezeki i fa sini nie..=)

    ReplyDelete
  10. nak tukar hadiah boleh x hahahahaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com