BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday #37: I'm Lost

How can i be lost by *miaboas on deviantART


11 comments:

Anum said...

why??

hakima said...

cheer up, sis.. keep positive.. this is a learning process.. open ur mind, open ur heart,, go through.. take care <3

Iffah Afeefah said...

aiyooo jgnla lost lelame yu

t addp akan terstop

..cik gugu.. said...

npe nih npe nih?? *kepoh (".) smile sis~

JIJI YU said...

cari balik

NadiRah said...

meh nyorok kat bilik nad..hahaha

Faaein Talip Roy said...

Lost sekejap takper..
jangan lelama.. ^^

Sis-Lin said...

Tu tangan ko ke Sunah?ermmmm
Nak pi mana plk ni??? Bt persiapan ke? :p

FasiHaH SupiaN said...

dont let it be forever lost

Hanih Borhan said...

jawapannya xbley nak sesatlah kan...memang tak kan sesat...cuma hati je yg sesak & diri je yg lemas sebab stay satu tempat je x p mana2...

maszull said...

assalamualaikum sunah...tolong jgn sesat yer...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.