BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 28, 2011

Join Bloglist Ujang9897


Okie, saje je ni nak support insan-insan terawal...(eceh, cover...:p)


Ceq nak join la Ujang...:)
Taknak review!
Hahaha~


TAKDE MOOD NAK CARI ENTRI CAMBEST



Rindu, Cinta, Kasih Sama Dia!


Dah lama sangat...lama ke? Tak sampai setahun kot, saya tinggalkan benda ni. Tapi serius, berdebar hati ni bila tengok balik semua ni. Pelik!


Lama benar tak menatap semua ni. Seorang junior yang contact baru jap tadi minta tolong untuk FYP dia. Projeknya kena buat benda berkaitan jugak. Dari situlah terbukak balik fail-fail lama ni. Dup dap dup dap jantungku~ Fuhhh!

Bukan sebab saya tak suka programming, sampai tinggalkan semua benda rumit yang memeningkan kepala ni...bukan, bukan... Saya sangat-sangat-sangat (berganda-ganda betul~) suka programming dan controlling, sampai lemah jiwa ni tanpanya... Tapi... area saya dah bertukar ke tempat lain. :)

Saya benar-benar rindu, cinta, kasih sama dia...:) Muuaaahhh! Ops! :p Lebih-lebih pulak, eh?

Macam yang saya pernah share kat entry pasal CINTA, tak semua benda yang kita suka tu baik untuk kita, tak semua benda yang kita tak suka tu, tak baik untuk kita kan? Apply kat sini, mungkin ada hikmahnya Allah meletakkan saya di tempat saya sekarang ni...apa hikmahnya? Kena la jalan lagi jauh...nanti insya'Allah jumpa lah tu...:)

Admin: Thanks Syida...:)


ENTRI CAMBEST KENE TANGGUH, ASYIK 'ADULT' JE




Apa Yang Bagus Sangat???


Fuhh...tajuk macam buat kontroversi je. Ekeke~

Sebenarnya, takde kontroversi-kontroversi, ok? Just nak share info tentang BAGUSNYA widget pelawat Gengblogger ni.


Widget ni memang bagus...

"Apa yang bagus sangat???" tanya Cik Puan Nabila <---watak tambahan.

Dah ramai dah yang cakap benda ni bagus, sampai takyah guna shoutbox dah, guna ni je nak tinggal jejak, asalkan akaun tu sentiasa login. Hehehe...tapi malang la pulak untuk yang tak register dengan Gengblogger kan? (Saya tetap guna shoutbox ye...)

Jadi, kalau kamu-kamu nak letak widget ni kat blog masing-masing, boleh lah register kat Gengblogger.com ye...guna akaun Facebook pun boleh~ Then carik je widget pelawat kat situ... Lagi best, kamu-kamu boleh ping entry kat situ... Kalau entry kamu best dan orang suka, maka jadilah entry popular kat Gengblogger untuk hari tu. :)

Okie, gi daftar!


ENTRI CAMBEST NANTI SIKIT :D




KATEK MAHU REVIEW BLOG!!


dalam kolam ikan
ada puteri katek
jomlah rakan-rakan
kita join segmen katek~
eh! :p

Cantik la pulak header ni bila background jadi pink

Okie~ Katek sayang nak buat blog reviewwwww~ (muncungkan mulut anda sepanjang 20 sen :D)

Katek, katek...blog saya ni hurm...saya tulis macam-macam dalam ni. Personal? Isu? Tutorial? Ilmiah? Info sihat? Semua dah campur, entry masak-masak je yang dah pindah ke restoran baru kat Selera Sakura. :D

Kadang-kadang jadi tempat luahan perasaan, kalau dulu-dulu masa degree...sah-sah tempat luahan perasaan bila merajuk dengan bestfriend. Lepas tu dia baca, then jadi baik balik. Hahaha~ Dia memang dah tahu sangat lah kalau-kalau ade yang tak kena melalui blog saya ni. :p

Then, kalau boleh pembaca yang datang ke blog ni dapat ilmu dari ape yang saya tulis. Please...kalau tak jumpa (sebab tersirat sangat ke...), korek-korek sikit ye...:p

Okie, dah!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



Tiupkan Api Kebencian...


Ya Allah...
Kau tiupkanlah api-api kebencian di kalangan kami...
Kau buangkanlah pengaruh syaitan laknatullah yang keji yang menghasut kami untuk bertelagah sesama kami...

Ya Allah ya Tuhanku...
Kau berikanlah kami keredhaan hati...
Kau sisipkan di dalam hati-hati kami untuk terus menyayangi di antara kami dengan panduan dan petunjuk Mu...

Ya Allah...
Kau hidupkanlah semangat berukhuwah kerana Mu ya Allah...
sesungguhnya kami hamba Mu yang hina yang memerlukan dorongan dan pedoman dari Mu..."

Ameen ya Allah...

Saya sayang kamu semua...:')



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.