BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 28, 2012

Akhirnya Saya Bertukar Juga...

Dah lama nak buat, tapi takut banyak masa yang diambil.

Tapi alhamdulillah... Petang ni tadi, ada masa sikit, buat secepat yang boleh, akhirnya template blog ni berhasil juga ditukar. Daripada merah jambu yang dulu-dulu kepada hijau limau. Ermmm... Simple je... Tak canggih mana aihhh... Malas nak edit lelebih... Kang jadi haru biru lak~

So, lepas ni kalau tak berupdate jugak entri, tak tau lahhh~


P/S: Saja pilih hijau, sebab dia pilih coklat...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.