Wednesday, April 25, 2018

Bufet Citra Ala Bazar di Pulai Springs Resort - Buffet Ramadhan

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan kan? Tak sampai sebulan je lagi. Bulan puasa nanti mesti nak cari tempat makan yang sedap selain daripada pergi bazar Ramadhan. Untuk uols yang duduk area JB, saya nak suggest satu bufet Ramadhan yang ala-ala bazar jugak, dengan hidangan pelbagai jenis masakan tempatan dan antarabangsa yang pasti merambangkan mata uols nak berbuka dengan juadah apa nanti.

Kalau tak percaya, meh tatap menu-menu yang ada ni puas-puas.

Puding Karamel @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka manisan @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka manisan dan kuih muih @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka kerabu dan acar @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka rojak @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Coconut Shake @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Kacang Pool Pulai @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka kuih muih tradisional @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Menu paling sedap - Kambing Kuzi @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Mee Goreng ala Mamak dan Penang Char Kuey Tiow @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Aneka lauk pauk @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Asam Pedas Johor @ Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Bufet Citra Ala Bazar, Pulai Springs Resort

Gituuu lah gaya ala bazarnye

Laksa Johor 1 kak!

Senior Sous Chef Rusle Ahmad yang akan memasak untuk uols nanti
Kredit gambar: Sis Lin

Dekat mana ni?

Haaa, ini lah Bufet Citra Ala Bazar yang bakal menemui anda pada bulan Ramadhan nanti di Pulai Springs Resort, Pulai, Johor.

Bufet Citra Ala Bazar @ Pulai Springs Resort

Tempat: Gleneagles Terrace Restaurant, Pulai Pavilion
Tarikh: 19 Mei - 13 Jun 2018
Masa: 7 - 9 malam

Harga biasa:
RM108 (Dewasa)
RM54 (Kanak-kanak)
Beli 9 baucar Dewasa, percuma 1 baucar (9 + 1)

Harga pra-pembelian:
Pembelian dari 1 April - 10 Mei 2018
RM90 (Dewasa)
RM45 (Kanak-kanak)
*Penjimatan sehingga RM18 seorang
*Untuk bufet bertarikh 19 Mei - 13 Jun 2018

Istimewa Minggu Pertama Ramadhan:
(Walk-in tanpa baucar)
RM85 (Dewasa)
RM43 (Kanak-kanak)
*Penjimatan sehingga RM23 seorang
*Untuk bufet bertarikh 19 - 25 Mei 2018

Surau disediakan
Tempat letak kereta percuma

Charlotte menjemput semua ke Bufet Citra Ala Bazar di Pulai Springs Resort bulan Ramadhan nanti

*Menu rotates setiap hari
*Harga termasuk GST

Untuk maklumat lanjut dan tempahan:
Hubungi: +607 521 2121
Whatsapp: +6017 745 5776
E-mail: enquiry@pulaisprings.com

Tempahan korporat @ berkumpulan:
Hubungi: +607 555 4845


8 comments:
Write Comments
  1. wah banyaknya makanan..nampak ikan pari tu macam melambai-lambai je suruh datang buka puasa dekat sana.hehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya...banyak lagi tak explore makanan semalam eh..rugi2

    ReplyDelete
  3. sedap-sedap belaka. jatuh cinta dengan pencuci mulut semua tu..

    ReplyDelete
  4. Tak menahan menu sup tulang merah tu, memang sedap. Asam pedas dia pun power !!

    ReplyDelete
  5. dessert dia paling win di hati ain .hahhahaa.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com