BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 11, 2011

20 MINIT: MY BLOG IS NOT POUND JUGAKKK!


Erk! Betul, bukan tipu-tipu ni!

Sama macam abang Ben hari tuuuu...uhuhuhu. Siyes terkejut tadi. Baru je lepas usik-usik abang Ben secara berjemaah kat SB sebab lepas blog dia not found hari tu, terus ter ter ter UNFOLLOW semua orang. Erk! Tiba-tiba je blog saya pun mengalami masalah serupa...

Terus post kat SB!


Lepas tu abang Ben tak muncul-muncul, tanya PCM, mana abang Ben...huhuhu. Sambil tu leh gelak-gelak lagi baca komen si Resakse Berjanggut!


Gggrrrr! Topup-topup pulak! Lepas tu abang Ben online YM. Pi ucap salam. Dia gelak. Huwaaaaaaaa~~ Memang patut pun sebab da gelakkan dia tadi... -_-" Terus minta maaf kat dia. Huhuhu. Then abang Ben suh login kat blogspot, ikut step yang dia suh masukkan no telefon tu. Erk, cam abang Ben hari tu, ade unusual activity kunun kat blog saya niiii...hoh??? Sape lah yang report... Takpe lah...

Lepas masukkan no fon tu, blogger.com bagi kod untuk verify akaun. Alhamdulillah lepas tu jumpa balik blog ni. Huhuhu. Sepeninggalan selama 20 minit tu...


Alhamdulillah. Terima kasih abang Bennnnnn!!!! Cepat follow balik! Nanti saya follow abang Ben balik! Ahahaha~

Sape-sape yang ter ter ter UNFOLLOW jugak tu gitau ye...jangan wat entry cam Katek wat pulak. Ahahaha~ Kamu-kamu semua lepas ni jaga-jaga la ye...



23 comments:

Mat Gebu said... Reply to comment

syukur alhamdulillah...semua dah ok..terima kasih pada ben ashaari juga..

HAJAR hasan said... Reply to comment

Alhamdulillah. dah okey dah. nasib baik. ;)

athirah said... Reply to comment

gelabah baca post k.sunah ng abg ben... huhuhuhu... bz byk keje.. xpasan.. bkak2 tgk blog not found...

naseb dh ok...

kl trex mst cuak gak

c-tea said... Reply to comment

begitu ye..wah..seram...follow ct tak???ct tak tahu awak follow ke tak sebelum ni..hehehe

GadisGula-gula said... Reply to comment

menakutkan.. sape yg wat report tu?? aishh!!! ni dah rupa kes cemburut ni.. tah pape enta~ jangan la sye kne~

putERi-kAtEk said... Reply to comment

takot!!!! kena mintak ampun kat PCB dulu la mcm ni...hahahahahaa

Fakhrul1409 said... Reply to comment

hahahaha..blog ni dh kne compound dah! bukannya not pound..hahahaha..

pe2 pun tahniah dh ok..Syukur Alhamdulillah..

... said... Reply to comment

as salam..
ekeke~
comel je.
haha~ adei fz kata compound macam kena bayar denda je. haha =p

Bella Bell said... Reply to comment

nsb baik dah ok..heheh~

alhamdulillah :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... Reply to comment

mcm2 bole jd skrg ni kan? hmm...ngeri plak. huhu. mesti panic kan kak sunah?

NuSaNa NoSa 91 said... Reply to comment

agak2 apa punca blog not found ni ea?? sbb aduan xpuas ati org ke?? =.=

darxniq said... Reply to comment

muhahahahhahaaha...
niq pernah kene dulu...
bukan kene blog..tp email...
sbb skrg kan email..kena register guna tepon..
bru boleh dikatakan email tuh valid..
hahaha..hampeh tol..

mysara said... Reply to comment

mai pernah gk kena ri tu...
cemas gk la...

Mutiara Bernilai said... Reply to comment

erk..mcm ne leh jd mcm tu..

peliks!~

mynameismy said... Reply to comment

then how? cane bg die pound blk??

ingatkan porn tadi hikhik..;P

Hackers said... Reply to comment

hackers pon dh kene dulu..pastu blog terus tak popular...

Liza @ Adzriel AB said... Reply to comment

dah check follow... maintain ok. ada nangis ke semalam?

qasehraihan said... Reply to comment

uitt..mmg ada kes boleh jd gini ek??hoho
men2 terunfolow ek??huhu

hai sunah..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tudung-simbol-insaf.html

forever love said... Reply to comment

alamak.. nk switch ke wp la pas nie.. hihi

Woofer Storm said... Reply to comment

erm..blog sy masalah lain sis,tak leh nak masuk dashboard la..ermm

Izamir Ridzwan said... Reply to comment

tu petanda dah tuh suruh beralah ke wordpress.org+hosting.. keh2

cik pulau said... Reply to comment

huhh!!! tak sempat merasa kehilangan blok sunah suka sakura dot com ni..
sebab semalam terpaksa lupakan blog buat seketika..
tapi arini nak marathon.. hehe..^^,

Nini Hartini said... Reply to comment

sunah blog maahad taahfiz kt tmpt akk kene removed. mcm mana nk dpt kans emula? help!!!

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.