BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !



Tu Abang Ben yang kata, ok? Saya pulak, kata...tak berapa nak suka. Hahaha~ Lain sikit kan? :p Tak berapa nak suka sebab saya tak tahu di sebalik Anonymous tu sape melainkan yang gitau dia tu sape, macam member-member kampus, Redmummy, diorang gitau gak sape diorang. Saya leh kenal tu diorang. Disebabkan anonymous yang tak diketahui sape ni, kesian kat kawan-kawan kampus dan Redmummy, dah takleh nak komen kat sini dah...(mimpi jek Redmummy nak datang lagi...)

Ni, ade yang anonymous, tak tau sape. Tiba-tiba nak marah-marah...-_-" Adessss...tak berapa nak suka lah, sampai saya terpaksa ubah setting komen semalam. Sebab semalam pun ade yang komen kat entri Kenapa Merahsiakan Pertunangan? tapi guna Anonymous (saya tak publish, still dalam spam). Mungkin pendapat kita berbeza, tapi tak perlu kot nak lepaskan geram kamu disebabkan masa silam tu kat saya pulak, ye? Alahaiii...semalam kata nak stop sampai tu je, dah terluah pulak kat sini. Maaf ye semua...huhuhu.

Erm...kalau kita nak tegur blogger-blogger lain, atau ade yang tak puas hati dengan entri, tunjukkan diri kamu tu sape, tak perlu main sembunyik-sembunyik ek... Lagi baik kan? Dari buang batu sembunyi tangan, tu kan pengecut namanya...ok? Lepas ni sila register profile google.

Erm..untuk saya bukak balik komen kepada Anonymous, lambat lagi kot...kesian pulak kat kawan-kawan...T_T (eh, ade ke kawan-kawan datang blog ni? T_T)

P/S: Sape nak kongsi-kongsi cerita klik header Abang Ben.

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! Reviewed by Sunah Sakura on April 01, 2011 Rating: 5

22 comments:

  1. tak suka! tak suka!! tak suka!!
    abg ben je yang tak suka..
    nad??tak berape suka..
    lain kan3??
    hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehe...baru join segmen abg ben nih..
    :)
    x suke anon..
    coz ade pengalaman..

    ReplyDelete
  3. sy suke anon..tahla..rase seronok ade anon menghiasi alam..mesti ade pro n kontra kan

    ReplyDelete
  4. @fyna

    hehehe...selamat menjoinkan diri..:)

    ReplyDelete
  5. jom2x kita reramai memeriahkan segmen..hehe

    ReplyDelete
  6. heran betul dengan animel (Anonymous) mcm gini kan... apasal dia nak komen2 bagai..bukan blog dia yang punye...ehehehe...apedaa... chit podah..kan sunah kan... :D

    ReplyDelete
  7. sy xde pengalaman dgn en anoy..tp ade pengalaman jd anonymous tu!hehehe :P

    ReplyDelete
  8. hehe My tak penah lak face dgn cik anon.. sbb mmg block tuk registered user je huhu

    ReplyDelete
  9. ANON: ala suka la suka la :p

    ENTRY HOT : Nak Merajuk

    ReplyDelete
  10. anon..huhu.tp sekarang kerap anon baik singgah komen,so LM approve je la..hihi

    ReplyDelete
  11. hehee..
    kesian kat org yang nama dia betul2 anon..
    nama dia dah femes dah kat sini..
    tp kan kadang2 komen diorang ni mmg menyakitkan hati..kan!!
    kita BAKO JER!!


    salam singgah dari mummy weiyda❤
    keep it up blogging ya dear❤
    (◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  12. memang tak suke...
    geram jer...
    grrr....


    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam...jengok2 dari BA punye sgmen...katakan TIDAK pade cik enon yg lazer!!!!oyeah!

    ReplyDelete
  14. sy suke blog ni...hahahaha
    kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

    ReplyDelete
  15. Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

    ReplyDelete
  16. as salam..
    khm..anon ni memang pengacau kadan2. tapikita boleh tau siapa dia.kalau takde yang guna nick anon, elok enablekan. senang sikit. tapi kalau banyak komen yang masuk, jenuh juga nak tengok komen tu pergi kat entri2 yang lama kan.

    macam kat blog saya, takde anon. jadi open je. kalau ada yng gatal tangan, tutup fungsi tu jap. hehe~

    haihh.sedih betul kat geng2 anon. ni. satu komuniti ke apa. adoi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.