..BLOG YANG MENARIK PERHATIANKU..


hello hello..assalamualaikum..

hahaha....tergelak,tersenyum,kagum..sume ade....
sebenarnya aku terpikir macam mana nak buat orng suke blog kite..
ape cerita yg akan menarik perhatian dieorng..
sampai sekarang aku tak menemui jawapannyer..

herm..sedihnyer..
tapi tak pe la...
asalkan aku bace entri2 menarik kat blog orng lain da memberi kepuasan kepada ku..huhu

kalau korang ade idea mcm mane nak tarik perhatian orng lain kongsila yer....
tak baik kedekut ilmu....

Sambung baca kat SINI!

15 comments:

  1. yeke? eyqa tertarik dengan cara penulisan akak.. cun! slumber.. hihihi.. :D

    ReplyDelete
  2. erm betul

    susa nk puaskn ati org

    ReplyDelete
  3. entri sunah dah menarik la..tu pasal dia suka..=)

    susah gak kan nk buat blog kita jd org suka

    ReplyDelete
  4. entri sunah dah menarik.... suke bace..;)

    ReplyDelete
  5. ecehh dlm senarai top 3 wewiitt..=)

    ReplyDelete
  6. susah nk dpt identiti sendiri.

    ReplyDelete
  7. blog yg menarik perhatian keen ialah blog yg menulis dr hati.. ^_^

    ReplyDelete
  8. wa'alaikummussalam..

    blog dan entri sunah sebahagin dari yang terbaik yang saya hadap. hehe

    ;)

    ada je perubahan positif.
    eh! seiring dengan quote dulu~
    hoho~
    "Menongkah Arus, Membawa Perubahan"
    hoho~ gunapakai masa kempen, untuk blog.

    cantik! ;)

    ok~ terjah time!~

    ReplyDelete
  9. hi Sunah Sakura, enjoy betul reading blog awak ni, menarik and simple... jom singgah blog sy and bagi komen ckit... =) follow mine too k... xoxo!

    ReplyDelete
  10. salam..jom ke blog saya..bagi komen :)

    baru mule berblogging

    http://life-hambaallah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com