Sakura Shanghai



Dapat bunga sakura lagi, kali ni dengan pokok-pokok sekali! Ahahaha~ Hari tu sakura UK, kali ni sakura Shanghai pulak...;)

Terima kasih saudara Kamal yang bersusah-payah amek pic ni. Janji kena tunaikan kan, kan, kan? Hehehe... Pic yang high resolution tu saiz dia besar sangat, saya kena compress ni...huhuhu. Sedih lak tak dapat bagi real view...takpe, yang besar tu biar dalam lappy saya je, okie? :D

Sakura Shanghai Sakura Shanghai Reviewed by Sunah Sakura on April 11, 2011 Rating: 5

17 comments:

  1. best nyer de org amik kan pic utk sunah..akak aritu de amik sakura kedah tp x bape cantik...so x jadi nak wat entry utk sunah...

    ReplyDelete
  2. awt kt mesia xdak sakura.. klu x boleh berbunga2 kat situ... tetttttt

    ReplyDelete
  3. hehhehe kat melaka pon ader sakura gak

    ReplyDelete
  4. Subhanallah sunggah indah ciptaan MU....

    ReplyDelete
  5. @aDisH.sHidA

    yeke? hehehe..sebelum ni najwa pun de buat...sakura tempat dia..:)

    ReplyDelete
  6. waaaa...bestnyer ada org faham..siap hntr ag..hoho

    ReplyDelete
  7. cantek2.. :) teringin sangat nak tgk real~

    ReplyDelete
  8. siyes lawa.. nk pi jepun la nty..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.