BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday #45 : Maka, Jangan Berhenti Berblog Lama


Kalau berhenti lama sangat tak update, takut tertutup balik fikiran tu...


32 comments:

Miss Nadya said... Reply to comment

sokong pakcik gebu..:)

mas saari said... Reply to comment

betul tu! tapi kalau takde idea terpaksa jugak dibiarkan...hehehee

Munnafendy said... Reply to comment

hee betul3...dgn blog ni jugak kita boleh fhm isi hati org yg blainan dgn kita =)

Selendang Merah said... Reply to comment

betul 2 kak, bila kita berblog kita dapat mengajar otak kita untuk berfikir dengan lebih kreatif..

Pojiekyra said... Reply to comment

hehehehe

Anum said... Reply to comment

setuju 100 %

BeloG MTT said... Reply to comment

Betul kata pcm tu. Dan betul sis,paling lama kalau tak update seminggu pon dah terketaq dah jemari nih nak mulakan bicara :P

zulfikar hazri said... Reply to comment

setujuuu!!!

z said... Reply to comment

hmm..setuju~! :)

mynameismy said... Reply to comment

ni wordless wednesday ke spontaneous wednesday?hehe...

never stop!!! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

2 hari tak berblog pun akak dah rasa sempit fikiran dik.

Nurul Syakira Zainal said... Reply to comment

betul tu sangat2. kita kena berdedikasi kan.

Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

kiera'sakura said... Reply to comment

setuju dgn PCM

nur amalina athman said... Reply to comment

setuju..:)

Tea said... Reply to comment

kekadang melekakan...

IBU GEBU said... Reply to comment

che mat antara blogger otai yang "BERISI" dengan ilmu & pengalaman, malah tak lokek pula untuk berkongsi.... kan adik kecik

lama tak g rumah awak, sunah sihat?

Iffah Afeefah said... Reply to comment

stuju

wlpon tak smgt kene tnamkan blik

takot lme2 jd tepu

Eera Shera said... Reply to comment

betul tu...mcm2 ilmu gak boleh dpt

efa nur said... Reply to comment

sokong walaupun efa nie selalu berhenti berblog lame2..huehuehue ^^

Mr.PinGu said... Reply to comment

ooo gitu.. kalau buzy mmg xupdate atau xtau dh nak update pe atau malasss ehhee

Syafiq Ahadin said... Reply to comment

yang penting jangan sampai terleka. huhu! :)

Rozuan Ismail said... Reply to comment

wah,kata2 mutiara dari PCM

ieyza afieyna said... Reply to comment

betul tue,, baca blog2 org pun bole kembangkn fikiran ..hee

maszull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah... mmg betul mmg kekadang blog juga boleh membuka minda kita dr tak tahu jadi tahu...:)

p/s sesekali kalau x ada idea terpaksa juga d'tinggalkn...:)

Ida Firdausi said... Reply to comment

dah dekat sebulan tak jenguk dunia blog.. oh tidak!!! jap lagi otak saya akan jammed :(

aimie amalina said... Reply to comment

sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

aimie amalina said... Reply to comment

sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

rosmina samin said... Reply to comment

Saya sedaya upaya tak nak "cuti" lama hehehe

syarifahsidrus said... Reply to comment

dah terbreak kejap sebab exam ..heuheuheu

:) nice dapat tweet dengan kak sunah :D

LelakiSemalam said... Reply to comment

blog ada sesuatu yang istimewa...

Solihin Zubir said... Reply to comment

errr.. terasa.. haha.. lama giler tak update, rsa macam beku plak otak ni.. so, nk kena cairkan balik.. smngt.. smngt.. domain dh ok.. :D

Anonymous said... Reply to comment

dah menutup otak buat selama-lamanya.....ermmm......




(^_^)\/

PK

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.