Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie

Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie | Beberapa hari dalam minggu lepas, tak berapa aktif kat sini. Tapi ada masa, cek jugak la komen-komen yang uols tinggalkan. Ada sekali tu, ternampak satu komen kat entri Boba Festival ni, ehhhh!

Alhamdulillah, rezeki menang cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie. Walaupun tempat ketujuh aje, hahaha! Tu nombor kegemaran kita tau! Sebab lahir bulan Julai agaknya, jadi suka nombor 7. Kononnya lah.


Saya belek entri Abam Kie tu, tapi tak baca sampai habis, tak sempat uik. Masa tu tengah kat event agaknya, jeling-jeling aje tepon. Dalam sehari dua selepas tu, tiba-tiba dapat email dari Abam Kie, rupanya ada hadiah untuk pengomen-pengomen tegar kat blog dia.

Abam Kie mintak nombor telefon dan nama service provider, dapat rezeki topup hehehe. Terima kasih Abam Kie! Semoga murah rezeki lepas ni!

Jemput la uikkk ke blog Abam Kie, seorang guru Bahasa Inggeris yang banyak share cerita lifestyle dan kisah-kisah di sekolahnya, juga tips-tips kehidupan seharian.
Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie Reviewed by Sunah Sakura on November 18, 2019 Rating: 5

3 comments:

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.