Outdoor Photoshoot Kahwin Dekat Kebun Getah

Outdoor Photoshoot Kahwin Dekat Kebun Getah | Tiberr nak throwback ke 6 tahun lepas. Sebab terbaca tentang perkahwinan dalam kebun getah kat blog sis Anum. Masa kenduri kahwin sebelah suami. Kitorang buat outdoor photoshoot dekat kebun getah je uolss. Tapi masa tu tak berapa nak berblog, gambar pun tak share sangat. Haha.

Sempena cerita gambar majlis kahwin rare kat kebun getah tu, nak jugak la share gambar photoshoot kitorang, walaupun bukan majlis yang dibuat kat kebunnya, sekadar photoshoot saje. Jemput tengok mana yang sempat kita simpan dalam telefon. Mana yang tak sempat tu, tak apa lah. CD gambar kahwin kat kampung. Haha.






Ingatkan nak ambil kat sawah padi memula, tapi nape tah ambil kat kebun getah lak. Mungkin photographer, kawan encik suami tu nak something lain dari yang lain. Sawah padi kan dah biasa orang buat gituhhh. Masa ni baru dua bulan kahwin, masih awkward lagi dengan encik suami.


Ermm, sampai sekarang kot masih awkward?

Gini la kalau PJJ, manis ke tidak, uols? ๐Ÿ˜

Outdoor Photoshoot Kahwin Dekat Kebun Getah Outdoor Photoshoot Kahwin Dekat Kebun Getah Reviewed by Sunah Sakura on January 18, 2020 Rating: 5

27 comments:

  1. Akak kahwin dulu xde outdoor pun...sedih...nak kahwen lagi xde calon..tolong carikan boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...belah saya pun takde kak, apatah lagi photographer, pun takde...belah suami je baru ada...calon mintak tolong dania carikan… :p

      Delete
  2. saya dulu outdoor kat ladang anngur tasik beris sik. kenangan, sekarang dah takda dah tempat tu :(

    ReplyDelete
  3. so nanti kalau kawen nak outdoor dekat mana niii.hahhahahaaha

    ReplyDelete
  4. Ala-alaaaa..sweet...woww, masih awkward ehhh?
    Niceeeeee

    ReplyDelete
  5. seronok betul tengok orang kahwin...

    rasanya saya pun dekat juga nie ..

    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh alhamdulillah, moga dipermudahkan semuanya!

      Delete
  6. uiiiishhh rare ni.. jarang2 terjadi. tapi cantik jeeee..
    photoshoot kat luar ni mana2 pun memang cantik kan lagi2 kalo time cuaca tengah elok.

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. cantik gambar-gambarnya. Tak sangka kat kebun getah pun boleh dapat view cantik,kan. Semoga sentiasa berbahagia hingga ke syurga-Nya buat Sunah dan pasangan.

    Saya pun nak juga kahwin, tapi calon mana entah perginya. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ameen...insya'Allah ada calonnya nanti...dia pun tengah cari FT!

      Delete
  8. Wan hari2 outdoor kat kebun getah
    Cuma tak photoshoot aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha betul jugak tu wak! nanti photoshoot laaa mangkuk getah tuuuu

      Delete
  9. halahh.halahhh.. halahhh kenapa sweet sangat ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali nak jugak sweet sweet...tinynasweet kan sweet sentiasaaaaa

      Delete
  10. Akak kawen pun takde outdoor... indoor pun takde. Takde hp camera lagi masa tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...ye ke kak...zaman2 kamera compact kan masa tu...

      Delete
  11. contra warna baju & kebun getah tu, jadikan gambar ni cantik sangat.

    ReplyDelete
  12. kami kt Tganu outdoor tepi pantai, taman n masjid je.
    kat Perak outdoor tepi parit n sawit..huhuhu

    ReplyDelete
  13. cantik even dekat kebun getah tapi kalau dia kurangkan sikit lighting tu mesti lagi cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar ke4 tu paling cantik. Nampak berseri ye muka memasing

      Delete
  14. Nanti Yana nak buat kebun kelapa sawit laa heheheheh

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.