Saya Suka Baca Buku

Pic: Sis Lin

Hobi saya membaca buku.
Saya suka baca buku.
Hari-hari saya baca buku.
Siapa suka baca buku macam saya?


P/S: Hari ni dah start kerja, nanti baru update lagi.

15 comments:

  1. Saya suka baca buku gak kak tp skrg dah x dak masa oii.. hahaha

    ReplyDelete
  2. saya, saya...

    akak dari sekolah rendah dah minat membaca buku, sanggup jadi pustakawaan, time rehat tak ke kantin tapi ke library baca buku... sampai ke tua akak suka membaca..

    ReplyDelete
  3. saya suka baca buku tapi buku selalu baca saya bila saya tidur dengan nyenyaknya. thanks to buku haha

    ReplyDelete
  4. Wak tak rajin baca buku
    sebab tu sekolah tak pandai

    ReplyDelete
  5. saya juga suka membaca tapi mood membaca sekarang macam ke laut..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  6. kjap wak nk amek wuduk nk baca quran yg dh bersawang tuuuhh.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. skrg ni baca buku on9 je sempat.

    ReplyDelete
  8. kacak tempat tok sunah. tkg ngbik gbr pun pandey.

    ReplyDelete
  9. Saya suka baca buku...
    Hari-hari saya baca buku :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com