Wordless Wednesday: MaQan Food Fest @ Angsana Johor Bahru Mall

Wordless Wednesday: MaQan Food Fest @ Angsana Johor Bahru Mall










Sayang pulak gambar. Jadi kita share gini je lah ek sekitar MaQan Food Fest kat Angsana Johor Bahru Mall awal bulan dua hari tu.

Meriah sungguh sambutannya, nak ambil semua gambar vendor pun tak mampu sebab banyakkkk giler dan padat betul dengan manusia. Nak tengok senarai vendor lain boleh belek kat Facebook page Sunah Sakura.


Dengar kata nanti ada MaQan 2.0 tau! Tungguuuuu!

Post a Comment

12 Comments

  1. meriahnya, ini kalau benar2 belanja habis rm100.00 untuk makan je ni

    ReplyDelete
  2. Wah!meriahnya macam-macam makanan ada.

    ReplyDelete
  3. Waduh sedapnya nampak mereka-mereka itu huhu... Jemput singgah: Tempat menarik di Sarawak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik lah....tapi...lain kali jangan letak link ya, sebab nanti saya akan delete, ia menaikkan spam score sebuah website..huhu

      Delete
  4. Semua gambar makanan buat i lapar tau

    ReplyDelete
  5. Wow..semua da ha...macam- macam ada...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com