Peluang Kedua

Peluang Kedua by Nabila Razali



Sepi
Menghukum diri kembali
Untuk mengalirkan air mata
Tanpa henti
Lagi

Sepi
Menghasut diri kembali
Untuk memikirkan tentang kita
Tanpa henti
Lagi

Dan tiada
Salah darimu mengingatkanku
Bila 'ku tak sempurna
Engkau bisikkan 'ku yang paling sempurna
Di matamu hanya aku

Maaf andai kau terluka
Maaf 'ku tak sengaja
Tanpa sedar
Sakitimu
Sesalku

Maaf kerna aku pun terluka
Pintaku hanya
Peluang kedua
Rasa cinta darimu

Dan tiada
Salah darimu mengingatkanku
Bila 'ku tak sempurna
Engkau bisikkan 'ku yang paling sempurna
Di matamu hanya aku

Dan andai terbuka hatimu
'Ku di sini menunggu dan terus menunggu
Dirimu
Kembalilah sayang
Kepadaku

Maaf andai kau terluka
Maaf 'ku tak sengaja
Tanpa sedar
Sakitimu
Sesalku

Maaf
Kerna aku pun terluka
Pintaku hanya
Peluang kedua
Rasa cinta
Darimu

Maaf kerna aku pun terluka
Pintaku hanya peluang kedua
Rasa cinta
Rasa cinta
Darimu

16 comments:

  1. Lagu tok, dari riya madah mok dengar sik juak. Haha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ya comel orangnya, tapi dalam video tu bukan dia..haha

      Delete
  3. terlepas yang pertama akan ada peluang kedua..

    terlepas yang kedua akan ada peluang ketiga

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ya ili..tapi tak baru sangat lah..dah dua minggu kot..

      Delete
  5. wahh, lagu baru nabila. last dengar lagu dia cumi2 tu je

    ReplyDelete
  6. Suka part chorus dia sebab ramai sangat orang cover lagu ni.
    Sampai melekat dah kat kepala haha.

    ReplyDelete
  7. Aku sampai sekarang, kalau menaip blog, mesti bukak lagu ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mesti bukak balik playlist lagu yang pernah masuk kat blog kat youtube..hahahaha

      Delete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com